plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Kfjatus, a może nie nawiedzi? Może dość nieudanych cykli tu na forum?
Bo wiesz... do mnie właśnie @ zawitała, zawsze musi postawić na swoim - w poprzednim cyklu spóźniła się 3 dni, a w tym jest o 3 dni za wcześnie... a wahania długości cyklu o 6 dni to chyba sporo?
Chociaż powinnam się była spodziewać, że przyjdzie teraz bo przecież dziś u stomatologa zrobiłam test (przed rtg)
No nic, Fedrę proszę ładnie o zmianę nr cyklu oraz terminu przypłynięcia wroga na 08.09.2013 (ot bladź, w połowie urlopu((
Ola... popieram słowa Shaggi i innych Dziewczyn, wróci Ginka z urlopu to ułożycie plan działania i będzie dobrze. A do jej powrotu spróbuj nie mieć czarnych myśli, nie zamartwiać się, nie płakać, jesteś bardzo, bardzo dzielna, wytrzymaj ten trudny czas, dobrze, że masz przy sobie Mamę, i mam nadzieję, że M. przyleci Cię przytulić.
Ja też Cię przytulam mocno, mocno, wierzę, że dobrze się to zakończy :*
A w pracy dziś był kolejny dzień sajgon, ale dwa najważniejsze kwasy wypchnęłam... do 28.08 czekamy na odpowiedzi, ale, że od 30.08. uciekam na urlop to mam w głębokim poważaniu co się będzie działoKaja, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Witam Was moge sie przyłączyć do rozmów:)? Jestem tu nowa i od dłuższego czasu z meżem staramy sie o drugie maleństwo ,mamy już synka i jedno poronienie w 13tc za sobą
od lipca .2011 roku staramy sie o kolejne dzieciątko może pan bóg w końcu bedzie łaskawy i da nam kolejne szczęście:) Pozdrawiam Każdą z Was:)
Kaja, aisa, Shagga_80, Pismak, Fedra, a-koczek, Libra, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
Boże proszę cię o malusi cud.... -
Malinko witaj;-) Przyłączaj się do rozmów i czuj się tu z nami dobrze...wielu z nas stuknie tu na forum niedługo roczek i nie zamartwiaj się jak któraś Cię lekko trąci łokciem...tyle już za nami, że książkę można by napisać...swoją drogą to noszę się z zamiarem poczytania wątku od nowa...ale brak mi systematyczności...
Malinko macie śliczne maleństwo, myślę o tym chłopczyku z Twojego avataraaisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam w sekrecie, że już dziś się modlę o to, by temp.została wysoko jutro i pojutrze i spadła najwcześniej przed samą @. Nie wiem dlaczego ale czuję wewnętrzny spokój...jednak wiem jakie góry i doliny są na moich wykresach...
Kaja, aisa, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Cześć, też jestem tu po raz pierwszy i w sumie od niedawna dopiero staramy się z mężem o dzidziusia:)
Mam nadzieję że mogę do Was dołączyć i dopingowaćaisa, Shagga_80, Libra, Pismak, Fedra, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego wieczorku i weekendu dziewczynki!!!
Ps, Olu co do mojej laparoskopi to lekarz zlecił mi to zamiast HSG badania ale szczerze nie mam pojęcia dlaczego!!!
Nie polecam tego zabiegu bo ja przeszłam to fatalnie(może zależy od szpitala) ale wszystko ok wyszło!!
Buziolki zozolki!!! -
Cześć Dziewczyny
Mała, wszystkiego najlepszego, zdrówka, kasy i spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego! :*
Gunia, nie lubię Twojej @, niech spada i nie wraca!
Żbiksson, super, że lukasz do nasTeż za Tobą tęsknimy!!! Udanego spotkania z Mauysią
Mauysia, na niezłego lekarzynę trafiłaś. Tyle jego co se popatrzyoblech... Zdrowiej szybko no i udanego spotkania ze Żbiczkiem
Ola, bardzo mocno Cię przytulam, niestety tylko wirtualnie ale mam nadzieję, że czujesz! Trzymaj się i nie poddawaj złym myślom!
Jeju, niezły sen z temperaturą... Dzięki za pozdrowienia od Sylwii, odzdrów Ją od nas
Kopciuszku, wszystkiego najlepszego dla synka
Kfjatek, zaciskaj nogi, nie bądź takaA poważnie to żeby @ nie przyszła! Super, że urlop był superowy!
Shagga, fajnie, że szyjka jest ok. A dzieciątko rośnie, rośnie...
Malinko i Karm3lko witajcie
Gosia, szkoda, że nie masz norm. Tsh jakieś niziutkie, fsh i lh też jakieś dziwne... Ile czasu będziesz w PL? Może tam zrobisz sobie badania? Najlepiej od razu wszystko za jednym kłuciem? Podpytam Cię na priv, ja teraz robiłam hormony w Pl jak byłam na urlopie więc może coś podpowiem.
Libra, Fedra, Dodi, uściski dla Was!! Dziś ja piję Wasze zdrówko :*mala29_, Gunia, Shagga_80, Libra, Dodi, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki
ja tylko na moment żeby o mnie nie zapomniały
Przepraszam was ale nie jestem z wami niestety na bieżącowybaczcie mi ale czas mi nie pozwala żeby was móc nadrobić, a jak przychodzę z pracy to jestem tak zmęczona że palcem nie mogę ruszyć. Dziękuje wam za życzenia i pamiętajcie że ja o was ciągle myślę i trzymam kciukasy za te co się starają żeby się udało, a za te co są już zafasolkowana to żeby maluszki zdrowo rosły i porody przebiegały łatwo i bezboleśnie
No i witam serdecznie nowe staraczki które niedawno do nas dołączyłyDziewczyny czujcie się jak u siebie. jak któraś będzie miała jakieś pytania to służę pomocą
aisa, Gunia, Shagga_80, Libra, Fedra, a-koczek, Ilona, Rucia, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Shagga Jak dlugo sie staralas?
Jestem tu nowa wiec gratuluje:)
Ja z jednym i drugim synem starałam się po 3 cykle...ale pozostałam tu,bo z calutkiego serca kibicuję pozostałym Babeczkom!Gunia, aisa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość