X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga super ,że twój synek rośnie i niech rośnie jak na drożdzach :-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w tym cyklu wszystkie zajdziemy...też miałam brać clo ale nie poszłam jeszcze po receptę...jak bym teraz zaszła mam prezent urodzinowy w 2014...

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju no jak by nam się udało to na 2014 na rocznicę ślubu by było cudownie !!!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Kfjatus, a może nie nawiedzi? Może dość nieudanych cykli tu na forum?
    Bo wiesz... do mnie właśnie @ zawitała, zawsze musi postawić na swoim - w poprzednim cyklu spóźniła się 3 dni, a w tym jest o 3 dni za wcześnie... a wahania długości cyklu o 6 dni to chyba sporo?
    Chociaż powinnam się była spodziewać, że przyjdzie teraz bo przecież dziś u stomatologa zrobiłam test (przed rtg) :P

No nic, Fedrę proszę ładnie o zmianę nr cyklu oraz terminu przypłynięcia wroga na 08.09.2013 (ot bladź, w połowie urlopu :(((

Ola... popieram słowa Shaggi i innych Dziewczyn, wróci Ginka z urlopu to ułożycie plan działania i będzie dobrze. A do jej powrotu spróbuj nie mieć czarnych myśli, nie zamartwiać się, nie płakać, jesteś bardzo, bardzo dzielna, wytrzymaj ten trudny czas, dobrze, że masz przy sobie Mamę, i mam nadzieję, że M. przyleci Cię przytulić.
    Ja też Cię przytulam mocno, mocno, wierzę, że dobrze się to zakończy :*

A w pracy dziś był kolejny dzień sajgon, ale dwa najważniejsze kwasy wypchnęłam... do 28.08 czekamy na odpowiedzi, ale, że od 30.08. uciekam na urlop to mam w głębokim poważaniu co się będzie działo :D

Kaja, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia nie lubię żadnej @@@@ i twojej też nie lubię !!

Gunia, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Malinka83 Nowa

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was moge sie przyłączyć do rozmów:)? Jestem tu nowa i od dłuższego czasu z meżem staramy sie o drugie maleństwo ,mamy już synka i jedno poronienie w 13tc za sobą:( od lipca .2011 roku staramy sie o kolejne dzieciątko może pan bóg w końcu bedzie łaskawy i da nam kolejne szczęście:) Pozdrawiam Każdą z Was:)

Kaja, aisa, Shagga_80, Pismak, Fedra, a-koczek, Libra, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

Boże proszę cię o malusi cud....
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka83 witam cię serdecznie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko witaj;-) Przyłączaj się do rozmów i czuj się tu z nami dobrze...wielu z nas stuknie tu na forum niedługo roczek i nie zamartwiaj się jak któraś Cię lekko trąci łokciem...tyle już za nami, że książkę można by napisać...swoją drogą to noszę się z zamiarem poczytania wątku od nowa...ale brak mi systematyczności...
    Malinko macie śliczne maleństwo, myślę o tym chłopczyku z Twojego avatara ;-)

aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam w sekrecie, że już dziś się modlę o to, by temp.została wysoko jutro i pojutrze i spadła najwcześniej przed samą @. Nie wiem dlaczego ale czuję wewnętrzny spokój...jednak wiem jakie góry i doliny są na moich wykresach...

Kaja, aisa, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• karm3lka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też jestem tu po raz pierwszy i w sumie od niedawna dopiero staramy się z mężem o dzidziusia:)
    Mam nadzieję że mogę do Was dołączyć i dopingować ;-)

aisa, Shagga_80, Libra, Pismak, Fedra, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczorku i weekendu dziewczynki!!!

Ps, Olu co do mojej laparoskopi to lekarz zlecił mi to zamiast HSG badania ale szczerze nie mam pojęcia dlaczego!!!
    Nie polecam tego zabiegu bo ja przeszłam to fatalnie(może zależy od szpitala) ale wszystko ok wyszło!!

Buziolki zozolki!!!

• aisa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Mała, wszystkiego najlepszego, zdrówka, kasy i spełnienia marzeń, szczególnie tego upragnionego! :*

Gunia, nie lubię Twojej @, niech spada i nie wraca!

Żbiksson, super, że lukasz do nas :) Też za Tobą tęsknimy!!! Udanego spotkania z Mauysią :D

Mauysia, na niezłego lekarzynę trafiłaś. Tyle jego co se popatrzy ;) oblech... Zdrowiej szybko no i udanego spotkania ze Żbiczkiem :)

Ola, bardzo mocno Cię przytulam, niestety tylko wirtualnie ale mam nadzieję, że czujesz! Trzymaj się i nie poddawaj złym myślom!

Jeju, niezły sen z temperaturą... Dzięki za pozdrowienia od Sylwii, odzdrów Ją od nas :)

Kopciuszku, wszystkiego najlepszego dla synka :)

Kfjatek, zaciskaj nogi, nie bądź taka :P A poważnie to żeby @ nie przyszła! Super, że urlop był superowy!

Shagga, fajnie, że szyjka jest ok. A dzieciątko rośnie, rośnie...

Malinko i Karm3lko witajcie :)

Gosia, szkoda, że nie masz norm. Tsh jakieś niziutkie, fsh i lh też jakieś dziwne... Ile czasu będziesz w PL? Może tam zrobisz sobie badania? Najlepiej od razu wszystko za jednym kłuciem? Podpytam Cię na priv, ja teraz robiłam hormony w Pl jak byłam na urlopie więc może coś podpowiem.

Libra, Fedra, Dodi, uściski dla Was!! Dziś ja piję Wasze zdrówko :*

mala29_, Gunia, Shagga_80, Libra, Dodi, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) Jestem tutaj nowa. Mam nadzieje, ze podzielicie sie ze mna waszymi staraniami.

Shagga_80, aisa, Libra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :) ja tylko na moment żeby o mnie nie zapomniały :)
    Przepraszam was ale nie jestem z wami niestety na bieżąco :/ wybaczcie mi ale czas mi nie pozwala żeby was móc nadrobić, a jak przychodzę z pracy to jestem tak zmęczona że palcem nie mogę ruszyć. Dziękuje wam za życzenia i pamiętajcie że ja o was ciągle myślę i trzymam kciukasy za te co się starają żeby się udało, a za te co są już zafasolkowana to żeby maluszki zdrowo rosły i porody przebiegały łatwo i bezboleśnie :)

No i witam serdecznie nowe staraczki które niedawno do nas dołączyły :) Dziewczyny czujcie się jak u siebie. jak któraś będzie miała jakieś pytania to służę pomocą :)

aisa, Gunia, Shagga_80, Libra, Fedra, a-koczek, Ilona, Rucia, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Staraczki :)
    I apeluję! Niech no wreszcie coś się ruszy w tabelce!!!!!!! Tak by podnieść morale!!!

Gunia, aisa, Fedra, Kfjatus, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga Jak dlugo sie staralas?

Jestem tu nowa wiec gratuluje:)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Shagga Jak dlugo sie staralas?

Jestem tu nowa wiec gratuluje:)

Ja z jednym i drugim synem starałam się po 3 cykle...ale pozostałam tu,bo z calutkiego serca kibicuję pozostałym Babeczkom! :)

Gunia, aisa, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia a ty ile się starasz może napiszesz coś o sobie :) ?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Klaudia a ty ile się starasz może napiszesz coś o sobie :) ?

Moja historia jest zupelnie inna od Waszych. Staram sie 2 miesiac ale i tym razem pojawila sie @ :(

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa do góry nie ma co się załamywać na starcie :) Będzie dobrze zobaczysz :)

Shagga_80, Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 3711 3712 3713 3714 3715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ