X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno tak będzie .A Twoją córeczką na pewno opiekują się teraz Aniołki , tak jak moim rodzeństwem :( i razem się bawią :) Wiem że to żadne pocieszenie ale ja tak sobie zawsze tłumaczę testrate i lepiej mi na sercu

Libra, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Pytałam, bo myślałam,że może kilka lat upłynęło od poprzedniej ciąży, a wiadomo,że u kobiety czas nie działa na korzyść...tak czy inaczej jesteś młodziutka i jestem pewna,że niebawem będziesz cieszyła się ciążą...i tym razem będziesz szczęśliwą, spełnioną Matką, trzymam mooooooooocno kciuki! Który cykl się staracie teraz?

Minelo 2 lata. Narazie to byl nasz 2 cykl staran ale niestety bezowocny bo pojawila sie przedwczoraj @... Ale tylko jak sie skonczy to zabieramy sie stanowczo do pracy:)

Beata lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, a tak na marginesie,to Ty nie popiłaś dziś :P ?

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Klaudiaa przepraszam Cię kochana nie doczytałam :((( ale mi teraz wstyd , jeszcze raz naprawdę strasznie cię przepraszam .

Nie masz za co przepraszac:) Kazdemu sie moglo zdazyc

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się Dodi kiedyś uda spotkać cała czwórką lub więcej :) ale ciesze się że wasze spotkanko się udało.
    Dobra dziewczynki ja zmykam bo jutro od pracy niestety trzeba wstać :( Miłych snów życzę dziewczęta :)

Dodi, Shagga_80, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Shaggus:( ja tylko lampkę wina do obiadu a potem musiałam wracać bo jutro do pracy niestety a chętnie bym jeszcze z dziewczynami powiedziała i pewnie nie jedna flaszka przy tym siedzeniu by pekla:D ale myślę de to do nadrobienia;) następnym razem with you:)

Shagga_80, Libra, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Minelo 2 lata. Narazie to byl nasz 2 cykl staran ale niestety bezowocny bo pojawila sie przedwczoraj @... Ale tylko jak sie skonczy to zabieramy sie stanowczo do pracy:)
    Nie denerwuj się, nie załamuj....wszystko będzie na pewno dobrze :) Choć teraz rozumiem,że w Twoim przypadku chciałabyś jak najszybciej cieszyć się ciążą...i jestem pewna,że będziesz się cieszyła nią wkrótce :)
    Jeśli chcesz to może zacznij prowadzić obserwacje, głównie pomiary temperatury i śluz,wtedy na wykresie mniej więcej wyjdzie kiedy są największe szanse na zaciążenie...bo jak wiadomo,w całym cyklu takich dni w zasadzie jest tylko kilka :)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala na to licze!!!! Zrobimy tak by się udalo;) buziole ja jutro też do pracy:-/

Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Nie Shaggus:( ja tylko lampkę wina do obiadu a potem musiałam wracać bo jutro do pracy niestety a chętnie bym jeszcze z dziewczynami powiedziała i pewnie nie jedna flaszka przy tym siedzeniu by pekla:D ale myślę de to do nadrobienia;) następnym razem with you:)
    :D Nawet nie wiesz,jak Wam dziś zazdrościłam :/

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja o Tobie myślałam dlatego napisałam:* nie boj sie...tez się spotkamy;)

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Mala na to licze!!!! Zrobimy tak by się udalo;) buziole ja jutro też do pracy:-/
    Taaaaaaaaaaaa, wszystkie sobie pójdźcie!!

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócimy tu jeszcze a Wy się bierzcie spać:*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Wrócimy tu jeszcze a Wy się bierzcie spać:*
    Ty to w ogóle zacznij ZNÓW tu bywać częściej :)

Dodi, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spac. Zycze wszystkim spokojnej nocy:)

Beata lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh...zostaję sama :/ A mnie zupełnie nie chce się spać, jak co dzień :/

• Dodi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ty to w ogóle zacznij ZNÓW tu bywać częściej :)
    postaram się;)

Shagga_80, aisa, Libra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra pooglądam CSI Las Vegas już przy wyłączonym lapku :P
    Jutro M w domu,więc pewnie nie zajrzę za szybko...szczególnie,że rano jedziemy na pobranie krwi z Kubą.
    Buziaki siusiaki!

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam was dziewuszki
    z helu wracam do was w pn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 00:26

Libra, Gunia, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, kiti lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, trzymam kciuki żeby temp była wysoko i nie spadła.

Mała i Dodi, tęsknimy za Wami! Zaglądajcie częściej! :)

Klaudia, przykro mi z powodu córeczki. Na pewno niedługo będziesz w ciąży, czego Ci bardzo życzę!

Sylwia, urlopuj się ile wlezie i czekamy na Ciebie w poniedziałek!

jeju, Dodi, Libra, Shagga_80, Fedra, Sandraa, mala29_ lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi to zajęło, ale nadrobiłam ponad 250 stron, od 12 lipca do 6 sierpnia. Od tego dnia jestem już na bieżąco. Bywało, że się śmiałam a czasem smuciłam...
    Jakoś musiałam nadrobić, w końcu mam tytuł Miss i nie mogę odpuścić ;)

Ciekawei się czytało historie wieczorów panieńskich i imprez firmowych. Ominęło mnie sporo świętowania rocznicowego, urodzinowego i imieninowego.
    No i chyba wszystkim poprawiłam statystyki lajkowe :P
    A teraz do rzeczy: (choć większość stała się nieaktualna, ale odgrzeje ;)

Aga, fajnie, że weekendy z Waflem udane. Trzymam kciuki za owulkę. Fajny sen miałaś o bracie ovu, a nagrody jaki bajer. A taki rzutnik na klisze do bajek to jeszcze mam w domu u mamy. Strój kąpielowy bardzo ładny. Niezły przerób ogórków u Ciebie był. Lajk 4600 należał do mnie i 4700 też ;) Oj ciężko masz z rodzinką. Prezent dla Wafla super, grawerka super.

A-koczku, fajnie, że córa ma już swój styl ubierania. Gratuluje awansu zdolniacho! :D
    Okropna ta historia o koleżance (co nosiła wyszczuplające majtki). Gratuluje nowej członkini rodziny, bialutkiej z niebieskimi oczkami. Okrągły lajk nr 800 był mój ;) Historia z pierwszą miłością jak z filmu. Pierwsza miłość pozostaje na zawsze w sercu. Ja mam to szczęście, że moja pierwsza miłość została moim mężem.

Beata, udanego urlopowania-teraz jesteś w trakcie. Jak po wieczorze panieńskim? Czytając o becie chciałam już trzymać kciuki ale to przecież już po fakcie… Teraz trzymam żebyś trafiła na dobrego gina i ruszyła z planem B no i do dzieła. Poproszę o wstawienie avatarka.

Blondi, super zdjęcie dzidzi. Fajną wybrałaś kieckę na wesele. Fajny brzusio i wciąż mały. Gratuluje wejścia w 2 trymestr.

Dodi, tęsknie za Tobą :* Pojawiaj się częściej :)

Effcia, rower to fajny prezent dla syna. Mało Cię było na forum jak mnie nie było. Pamiętam, że byłaś u gina i słyszalaś serduszko, superowo! Teraz masz wciąż gości... Nie przemęczaj się przy nich i odpoczywaj jak najwięcej no i z nami bądź :)

Fedruś, 23 lipca przejeżdżałam przez Twoje miasto, ale nie było czasu na postój. Może następnym razem się uda. Gratulacje wygrania konkursu na najpiękniejszy pamiętnik. Piękny pomysł z wysyłaniem książki i naszymi wpisami :) Jeszcze raz dużo miłości z okazji 7 rocznicy ślubu! Niezły numer z tą pracą, trzeba się nieźle pilnować żeby nie wpaść w jakieś g...

Gadgetko, jeszcze raz gratuluje synusia. I życzę by rósł zdrowo. Fajnie, że już oboje jesteście w domciu.

Gocha, fajnie że z kolanem juz lepiej. No i L4 jest ;) A góry jesienią są super! Jeszcze raz najlepszego z okazji urodzin!

Gunia, miałam pisać o kwiatach, ale już je pewnie poprzesadzałaś... W tym i przyszłym tygodniu wstajemy o tej samej porze ;) Już się uzbroiłam w książkę i telefon ze słuchawkami. Co do elektroniki. Jeśli szukasz czegoś większego od tel a tylko do podstawowych rzeczy, maile, net itp. to polecam tablet. Do tego dokupić klawiaturo-pokrowiec i można śmigać. Co do większych „kompów” to nic mądrego nie podpowiem...
    Niedobrze, że spaliłaś tv, ale za to będzie nowszy model ;) Dobrze, że teraz tv płaskie są bo faktycznie by było sporo do dżwigania przy przeprowadzce.

Ilona, fajnie, że nad ”ściekami” ładna pogoda i że miło spędzasz czas. No i że ma przyjedzie w połowie sierpnia i pobędziecie razem w PL. Gatulacje dla bratowej, będą bąbelki w podobnym wieku. Super, że z maleństwem wszystko ok, gratuluje córci! Fajny przepis na ogóry curry. Lajk 1700 jest mój :P Wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu kościelnego. Mąż zrobił Ci fajną niespodziankę. Sto lat dla Wiki!

Jeju, fajnie, że już po zabiegach. Pracowita z Ciebie kobieta-tu mam na myśli malowanie po wizycie gości. Fajnie, że masz małe kurczaczki-teraz to już pewnie całkiem spore. Gratuluję pracy! Fajnie, że blisko do pracy i całe popołudnie będziesz w domu. Nie zazdroszcze porannego wstawania. Na fb widziałam zdjęcie kiecki, bomba!

Kaja, wyniki tarczycowe masz super! Szkoda, że ta @ przylazła, a tak pięknie było. Fajnie, że ściągnęłaś mnie wtedy myślami jak zadzwoniłam z Zakopca. Miło się z Tobą rozmawiało ( z resztą nie pierwszy raz :)

Karoam, fajnie, że zaglądasz! Rób to częściej :) Gratuluje córy! Twój brzusio jest malusi. W sumie podoba mi się cała lista imion, które macie do wyboru, ale chyba najbardziej Hannah.

Kfjatek, trzymam kciuki za wymarzoną pracę. I widzę, że coraz więcej pracy masz w obecnej „niby pracy”. Własna działalność, środki unijne... no no ładnie. Życzę jednak posadki na państwowym co byś nie musiała urzerać się z biurokracją przy własniej działalności. Jeszcze raz najlepsze życzenia imieninowe! Nie widziałam zdjęcia na ovu, ale wiem jak wyglądasz więc spoko ;) Ciekawe czy po drodze odwiedziłaś Ilone!?
    Wyniki tarczycowe po mojemu dobre. Ja mam ciut wyżej tsh a ft 4 prawie takie samo. Gin powiedział, że ok. Lajk 3900 był mój ;) Najlepszego z okazji niedawnej 2 rocznicy ślubu!

Kiti, fajnie, że jesteś z M. Udanego plażowania we wrześniu w Bośni i Hercegowinie. Wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu! Lajk nr 700 był mój ;) Mam nadzieję, że prośba w katedrze św. Piotra zostanie jak najszybciej wysłuchana ;)

Kopciuszek, gratulacje z powodu rocznicy ślubu. Piękny brzusio i Ty z brzusiem też. A Twoi Panowie (ten młodszy i starszy) to niezłe przystojniaki! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Musisz więcej odpoczywać, a mąż rączki ma to da sobie radę ze zrobieniem jedzenia. Okrągły lajk nr 1000 był mój ;)

Libra, fajnie, że zaglądasz. Udanego pobytu w Turcji i w Budapeszcie. No i tego by nie było potrzeby zgłaszania się do kliniki. Strój kąpielowy super a Ty jeszcze bardziej super! Fajnie, że znów spotkałyście się z Shaggą, zdjęcia super!

Mala, fajnie, że w czasie urolopu udało się spotkać z Wosebką. Zdjęcia super! Na pewno decyzja o refundacji będzie pozytywna. Mam nadzieję, że u Ciebie ok. Lajk nr 2500 był mój ;) Fajnie, że spotkałyście się z Seleną. Do tego z Waszymi M, fajnie, że i oni złapali kontakt. Zdjęcia super!

Mauysiu, gratki wejścia w 3 trymestr. Fajne wyliczenie imion dla Henia choć i tak pewnie nie mają szans bo Heniuś i tak zostanie. Glukoza na czczo musi być fuj... Wszystkiego najlepszego dla Leona. (Napisałam na priv 23.07, myślałam że pokręciłam daty bo nic nie odpisałaś, ale już wiem że trafiłam). Fajnie, że kinderbal udany i pogoda dopisała. Szkoda, że Ciebie w tym czasie złapało choróbsko. A w dalszej części doczytuje, że i bez antybiotyku się nie obeszło. Super, że wyniki glukozy ok. Poproszę na priv o linki do zdjęć z imprezy Leo. Pięknie wygladałaś w sukienkach na wesele. Fajnie, że było udane a w sukience było w sam raz ;) Fajne wspomnienia z czasów śpiewania w chórze. A lajk 9600 był mój hihi ;) Udanego urlopowania - już jesteś w trakcie.

Muska, wyszedł dżem i nalewka morelowa? Animacja o powstawaniu nowego życia piękna. Fajnie, że ginowe i hormonalne sprawy poszły do przodu, wiadomo co podleczyć. Lajk nr 1700 był mój ;) Twoje wyniki hormonów są ok. Wydaje mi się, że prolaktynę trzeba trochę zbić, ale pewności nie mam. Mam nadzieję, że M zgodzi sie na badanie nasienia. U mnie badanie nasienia kosztują 100 podstawowe, komputerowe z morfologią 150 zł. Przykro mi, że @ jednak przylazła. Skonsultuj wyniki z lekarzem i koniecznie daj znać co i jak.

Ola, fajnie, że M Cię pozytywnie zaskoczył i nie obyło sie bez ekscesów ;) (to w nawiązaniu do posta z okolic środka lipca). OOO jaka wiadomość, wkrótce wracasz do Polski – fajosko!
    Lajknęłam 8000 lajka i to na poście z honorowym lajknięciem od Ovufrienda :D Niezły motyw z tym lajkiem od OVU – gratki!!!! Ps. Przepraszam, że lajknęłam tego posta, później przeczytałam, że nie wolno ;) Seria piosenek na początek dnia super! A księciunio z drugim imieniem Aleksander... fju fju.. Też uwielbiam Aniston i nie wiem czemu. Fajnie, że znów miałaś okazję spotkać się ze Żbikiem. W odpowiednim momencie weszłam na forum bo załapałam się na Wasze zdjęcia :)

Plemniczko, fajnie, że już nie masz plamień. Wszystkiego najlepszego z okazji I rocznicy ślubu! Fajne zdjęcie z panieńskiego ;) Lajk nr 2700 należał do mnie ;) i 2800 też hihi.. Super, że po wizycie u gina wszystko ok i gratuluje córeczki ;) Ładniusi brzusio, ,malutki jeszcze.

Ruciu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wózek superaśny i salon też fajowy. No i jednak będzie synuś a nie córa. Gratulacje! Leon Stanisław – pięknie! 100 szt ubranek za jednym zamachem – nieźle. Superaśnie prezentują się na zdjęciach, na żywo na pewno jeszcze lepiej. Gratki z powodu półmetku ciąży. Fajny masz brzusio chudzinko ;) Ale piękne streszczenie dla Małej skonstruowałaś. Fajna kiecka na wrześniowe weselicho.
    Gratulacje dla męża! Człowiek kwartału DHL a może nawet i roku! Pogratulować! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Fajnie, że Kinga przeszła lekko przez te wszystkie badania. Przy najbliższej okazji jak będę w Pruszkowie to dam Ci znać, rodzina M mieszka w Pruszkowie więc będzie blisko. Fajnie, że jest termin na wycinanie migdałka i to tak szybko. I co się stało z pasztetem z jelenia – zjadłaś?

Sandraa, odezwij się. Tyle postów nadrobiłam, duuuużo Twoich lajków widziałam ale wpisu żadnego :( Odezwij się!!! Jak poszły egzaminy?

Selena, mam nadzieję, że już nie masz mdłości. Najlepszego dla męża z okazji urodzin! Fajnie, że teściowa chce kupić wózek ;) Ale motyw – 16 razy polubiłaś post Ruci – jesteś mistrzem i masz wielką moc. Piękne zdjęcie dzieciątka! Fajnie, że odkryłaś laboratorium bezkolejkowe i do tego tanie i blisko domu. Fajnie, że widzieliście jak dzieciątko ssie paluszek i wszystkie widoki z 4G. No i najważniejsze, że wszystko z dzidzią ok. I gratuluje synusia. Lajk 1400 należał do mnie ;) Zdjęcia ze spotkania z Małą superowe! Extra, że Wasi M złapali fajny kontakt.

Shagga, gratulacje z okazji wejścia w 3 trymestr (a było to 12 lipca). Wiadomości z wizyty super. Super słodziak z Kubusia – jak musiałaś Go wziąć na ręcę a On: „Mama nie, dzidzi”. Pięknie się o Ciebie troszczy, słodki mały mężczyzna. A imię Dawid dla Młodszego bardzo mi się podoba. Super, że spotkanie z Librą udane. Biedny Kubulek, że się tak spłakał za ciocią. Na zdjęcia się tu nie załapałam, ale widziałam na fb :) Fajnie, że masz ciotkę endo, zawsze to wizyta szybciej i wiesz, że podpowie i nie oleje. Lajk nr 4900 należał do mnie ;) Zdjęcia z wypadu superaśne! Fajnie, że było ok i z mamą i w ogóle.

Spero, fajnie, że bierzesz się za doktorat... I gdzie się podziewasz????

Sylwia, fajnie, że działacie z remontem. Przejść z clo i od gina do gina masz sporo, ale najważniejsze, że wszystko idzie ku dobremu. Urlopuj się i wracaj wypoczęta!

Żbiku, jeszcze raz gratuluje nowej pracy! Fajnie, że będziesz w Wawie. Może uda nam się kiedyś spotkać.. I też sobie wyobraziłam Twój bieg w szlafroku i japonkach za śmieciarką.
    Nie załapałam się na zdjęcia z 1000 posta więc jeśli można to poproszę na priv. Lajk nr 3000 należał do mnie ;) a do tego od razu 3 razy lajknęło więc zamiast 3000 wyszedł 3002 lajk w gratisie ;) i to po 3 nad ranem. Mam moc he he.. Trochę brzydki ten ptasior w pudełku, ale fajnie, że zaopiekowałaś się biedaczyną. Fajnie, że widziałaś się znów z Olą!
    Fajnie, że podoba Ci się w nowej pracy i że zespół gites ;) Szkoda tylko, że tak mało Cię na forum....

No i witam nowe twarze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 01:44

Sandraa, Dodi, a-koczek, Ilona, Libra, Gunia, Rucia, AGA 30, plemniczka, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, kopciuszek126, mala29_, kiti, Selena, Blondi22, gocha04 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
‹‹ 3713 3714 3715 3716 3717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: