plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki !
Olu przytulam mocnodziewczyny mają rację poczekaj na wizytę ze swoją ginką i z nią porozmawiaj o tym co będzie dla Ciebie najlepsze i co pozwoli na upragnioną fasolkę
Shagga cieszę się że wszystko ok z synkiem i taki już duży jest:) ważne że zdrowo rośnie
Mauysia, zdórwka życzę
Kfjatus może jednak nie przyjdzie i rozpoczniesz u nas fasolkowy boomtrzymam kciuki !
Malinko i Karm3lko witajcie
Oby nam wszystkim w niedługim czasie się zazieleniło !Shagga_80, mauysia, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Głowa do góry nie ma co się załamywać na starcie
Będzie dobrze zobaczysz
mala29_, aisa, Libra, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Witam Was kochane Wy moje po długiej przerwie i nieobecności. To ze mnie tu nie było to nie jest równoznaczne z tym ze o Was nie mysle;)
Cieszę się ze wszystkich fasolek, zdrowo rozwijających się ciąż i ślicznych dotykowych dzieciatek, gdzie szczęśliwym rodzicom serdecznie jeszcze raz gratuluje.
Postaram się zerkać od czasu do czasu ale nie obiecuje ze będę regularnie bo jest Was coraz więcej i napewno nie dam rady nadrabiać. Tym samych witam się z nowymi dziewczynami;)
Odnośnie dzisiejszej wizyty u naszych "starych" bywalczyn powiem krótko było zajebiscie!!!! Dziolchy mega sympatyczne, mile, gadatliwe itp. itd. Mam nadzieje ze to dopiero dobry początek moich spotkań z forumowymi kolezankami:D
Jeszcze raz wielkie buziaki dla Fredzi i Libry:* :*
Do spisania i dobrej nocy dla wszystkich;)mala29_, Shagga_80, aisa, mauysia, Ilona, Libra, Rucia, AGA 30, Kfjatus, Effcia28, Fedra, kiti, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Nie zalamywalabym sie gdyby nie fakt, ze w pierwsza ciaze zaszlam bez problemu za pierwszym podejsciem
Rzadko która para zachodzi w pierwszym cyklu
PS. ile masz lat i kiedy rodziłaś 1 dziecko? -
Oby w moim przypadku druga ciaza pojawila sie w miare szybko. W pierwszej ciazy do 8 miesiaca wszystko przebiegalo ksiazkowo. W 8 miesiacu zaczely sie problemy, bylam na podtrzymaniu ciazy ale niestety sie nie udalo do samego konca i urodzilam 3 tyg przed terminem. Corka trafila do inkubatora z wrodzonym zapaleniem pluc. Kiedy samodzielnie zaczela oddychac i szykowalam sie na powrot z mala do domu przyplatalo sie matrwicze zapalenie jeli;(;( Dzis zostalo mi po niej kilka zdjęć;(;( Dlatego wiecie czemu tak pragne zajsc w kolejna ciaze
-
witajcie dziewczynki , a wsumie to nie mam się z kim witać chyba . Miałam dziś cały dzień zamieszanie , sprzedajemy nasze mieszkanie i kupujemy mojej mamie nowe byłyśmy dziś wybierać
)
Olu nie martw się wszystko się na pewno ułoży i będziesz się na pewno niedługo cieszyć maleństwem . Dzielna kobitka z CiebieTrzymam mocno kciuki
Shagga , cieszę się że Twój synuś rośnie zdrowo w Twoim brzuszku i że jest wszystko wporządku
Malinko i Karm3lko witam Was serdecznie ,życzę powodzenia w staraniach)
Klaudiaa i druga na pewno też niebawem będzie . A póki co spełniaj się jako mamusia przy jednymco ja bym dała żeby chociaż jedno mieć .
Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Dodi ciesze się że spotkanko wam się udało mam nadzieje że Libra uściskała was ode mnie i uszczypnęła w prawy pośladek na szczęście
. Szkoda że mnie z wami nie było.
Shagga_80, Dodi, aisa, Libra, Kfjatus, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Oby w moim przypadku druga ciaza pojawila sie w miare szybko. W pierwszej ciazy do 8 miesiaca wszystko przebiegalo ksiazkowo. W 8 miesiacu zaczely sie problemy, bylam na podtrzymaniu ciazy ale niestety sie nie udalo do samego konca i urodzilam 3 tyg przed terminem. Corka trafila do inkubatora z wrodzonym zapaleniem pluc. Kiedy samodzielnie zaczela oddychac i szykowalam sie na powrot z mala do domu przyplatalo sie matrwicze zapalenie jeli;(;( Dzis zostalo mi po niej kilka zdjęć;(;( Dlatego wiecie czemu tak pragne zajsc w kolejna ciaze
Tak czy inaczej, nie wolno Ci się załamywać i pamiętaj o tym co pisałam...a nawet niektórzy lekarze są zdania,że dopiero gdy rok nie wychodzą starania można zacząć badać się itd...więc wychodzi na to,że nie zawsze jest to hop siup...aczkolwiek gorąco kibicuję każdej,by u Niej poszło szybko i sprawnie.
Dobrze,że do nas trafiłaśPomoże na tyle ile będziemy mogły...a są tu babeczki z tak różnym doświadczeniem, że służymy radą i dobrym słowem
mala29_, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:21 lat mam obecnie. Pierwsze dzieko urodzilam w wieku 19 lat
Libra, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Przykro mi, nie wiedziałam,że Twoja historia nie jest z happy endem
Tak czy inaczej, nie wolno Ci się załamywać i pamiętaj o tym co pisałam...a nawet niektórzy lekarze są zdania,że dopiero gdy rok nie wychodzą starania można zacząć badać się itd...więc wychodzi na to,że nie zawsze jest to hop siup...aczkolwiek gorąco kibicuję każdej,by u Niej poszło szybko i sprawnie.
Dobrze,że do nas trafiłaśPomoże na tyle ile będziemy mogły...a są tu babeczki z tak różnym doświadczeniem, że służymy radą i dobrym słowem
Dziekuje za slowa otuchy:) Mam nadzieje, ze moje starania nie pojda na marne i za jakis czas bede mogla sie z Wami podzielic wspaniala wiadomoscia.Shagga_80, Libra, Effcia28, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dodi ciesze się że spotkanko wam się udało mam nadzieje że Libra uściskała was ode mnie i uszczypnęła w prawy pośladek na szczęście
. Szkoda że mnie z wami nie było.
Shagga_80, Libra, Fedra, kiti lubią tę wiadomość