plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałabym Wam kogoś przedstawić....mamy na forum ratownika medycznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE Sandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny w razie spotkania może Sandra się zgodzi być naszym zabezpieczeniem medycznym
Sandrunia wróć do nas popisać, proszę!Libra, Rucia, plemniczka, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, kiti, Selena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
hej myslałam ze bede pierwsza tu jeje mnie wyprzedziła
Aisa ale napisałaś mega długasnego posta.
Witam nowe kolezanki. Klaudia przykro mi. Ja tez w pierwsza ciaze zaszłam za pierwszym razem a teraz juz ponad rok i nic( niewiem czy to pocieszajace czy moze wrecz odwrotnie)
Libra Fedra ale ja wam zazdroszcze fajnie ze miło sie bawicie.
miłego dnie wam zyczeLibra, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Witam Was kochane Wy moje po długiej przerwie i nieobecności. To ze mnie tu nie było to nie jest równoznaczne z tym ze o Was nie mysle;)
Cieszę się ze wszystkich fasolek, zdrowo rozwijających się ciąż i ślicznych dotykowych dzieciatek, gdzie szczęśliwym rodzicom serdecznie jeszcze raz gratuluje.
Postaram się zerkać od czasu do czasu ale nie obiecuje ze będę regularnie bo jest Was coraz więcej i napewno nie dam rady nadrabiać. Tym samych witam się z nowymi dziewczynami;)
Odnośnie dzisiejszej wizyty u naszych "starych" bywalczyn powiem krótko było zajebiscie!!!! Dziolchy mega sympatyczne, mile, gadatliwe itp. itd. Mam nadzieje ze to dopiero dobry początek moich spotkań z forumowymi kolezankami:D
Jeszcze raz wielkie buziaki dla Fredzi i Libry:* :*
Do spisania i dobrej nocy dla wszystkich;)Ilona, Dodi, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Oby w moim przypadku druga ciaza pojawila sie w miare szybko. W pierwszej ciazy do 8 miesiaca wszystko przebiegalo ksiazkowo. W 8 miesiacu zaczely sie problemy, bylam na podtrzymaniu ciazy ale niestety sie nie udalo do samego konca i urodzilam 3 tyg przed terminem. Corka trafila do inkubatora z wrodzonym zapaleniem pluc. Kiedy samodzielnie zaczela oddychac i szykowalam sie na powrot z mala do domu przyplatalo sie matrwicze zapalenie jeli;(;( Dzis zostalo mi po niej kilka zdjęć;(;( Dlatego wiecie czemu tak pragne zajsc w kolejna ciaze
Życzę Ci obyscie nie musieli długo czekac na ukochanego brzdaca... Bede za was trzymać kciuki:*Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry laski
Aisa jesteś mega, super, odjazdową Miss i myśle, ze tytuł zatrzymasz juz na zawsze, nikt nie jest w stanie Cię pobić. Buziaki krejzolko :*
Sandra gratulacje.
Dodi fajnie, ze spotkanie sie udało. Zaglądają do nas częściej. Brakuje tu Ciebie.
Schaggus Ty całymi dniami zaganiana i jeszcze wieczorami i nocą, aktywna. Czy Ty w ogóle odpoczywasz? Normalnie niezniszczalna
Klaudia bardzo mi przykro. Powodzenia w staraniach.
Hej Muzi, A-koczku, Libra
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 08:32
Libra, Dodi, Shagga_80, Ola_czeka, Sandraa, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyDodi wrote:witaj malenka:* oczywiście ze Libra nas usciskala i dziękujemy ale w dupke to mnie menda nie uszczypnela:D może będzie jeszcze okazja razem się spotkać bo tego bym bardzo chciała gdyż takie spotkanie to super sprawa i faktycznie jest czego zazdroscic;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 08:33
Dodi, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Chciałabym Wam kogoś przedstawić....mamy na forum ratownika medycznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE Sandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny w razie spotkania może Sandra się zgodzi być naszym zabezpieczeniem medycznym
Sandrunia wróć do nas popisać, proszę!Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim, które juz tu dzisiaj zawitały i tym, które się dopiero zjawia:)
Mnie Was też dziewczyny brakowało i postaram się teraz być trochę bardziej aktywna, ale jak to wyjdzie to zobaczymy:)
U mnie chyba lato się skończyło bo pogoda obrzydliwa ale przynajmniej nie będzie miprzykro zemusze cały dzień w pracy siedzieć.
miłego dnia dziewczatkaLibra, Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje
Witam nowe forumowiczki - to po pierwsze.
Po drugie Klaudia strasznie mi przykro z powodu córeczkiNawet nie wyobrażam sobie co musiałaś przejść
Mam nadzieję, że w niedługim czasie będziesz mogła cieszyć się upragnionym maleństwem. Na przykładzie szybkiego zachodzenia dam Ci siebie, gdzie w pierwszą ciąże zaszłam od razu ( defakto była to wpadka ), o drugą natomiast walczyłam 2 lata. Więc uzbrój się w cierpliwość i powodzenia Ci życzę
Fredzia, Libra, Dodi - pękałam ze śmiechu z tej plombyjakie wy krejzolki jesteście. A diler Lidl przebił wszystko !
To, że pogoda się popsuła to nie muszę mówić, jest mi z tego powodu tak źle, że wyję do księżyca.Dodi, Libra, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aisa uwielbiam Cię!!!
Sandra gratulacje, dlaczego się nie chwalisz, Kobieto?!
Dziewczyny fajnie, że spotkanie udane, i, że planujecie kolejne, może dzięki temu wszystkie wrócicie na forum(dobry przykład dała dzielna Fedra)
Dzień dobry, miłego dnia, u mnie burzy nie było, ale deszcz padał, teraz jest przyjemnie i chyba będzie upał
P.s. kwiatków nadal nie przesadziłam ze względu na upałyJakoś wytrzymają.
Dodi, Rucia, Libra, Kfjatus, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyaisa wrote:
Ruciu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wózek superaśny i salon też fajowy. No i jednak będzie synuś a nie córa. Gratulacje! Leon Stanisław – pięknie! 100 szt ubranek za jednym zamachem – nieźle. Superaśnie prezentują się na zdjęciach, na żywo na pewno jeszcze lepiej. Gratki z powodu półmetku ciąży. Fajny masz brzusio chudzinkoAle piękne streszczenie dla Małej skonstruowałaś. Fajna kiecka na wrześniowe weselicho.
Gratulacje dla męża! Człowiek kwartału DHL a może nawet i roku! Pogratulować! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Fajnie, że Kinga przeszła lekko przez te wszystkie badania. Przy najbliższej okazji jak będę w Pruszkowie to dam Ci znać, rodzina M mieszka w Pruszkowie więc będzie blisko. Fajnie, że jest termin na wycinanie migdałka i to tak szybko. I co się stało z pasztetem z jelenia – zjadłaś?
Aisko dla Ciebie wielki szacun za tego megaśnego posta, o kurczęmi by się nie chciało. Tak na marginesie - kupiłam nowy notatnik
Pasztet okazał się być z łosia i reniferaA raczej to była mielonka
Spróbowałam trochę, bo jakoś nie przemawiają do mnie takie zwierzęta
I dzięki za miłe słowa
Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Dzień dobry wszystkim, które juz tu dzisiaj zawitały i tym, które się dopiero zjawia:)
Mnie Was też dziewczyny brakowało i postaram się teraz być trochę bardziej aktywna, ale jak to wyjdzie to zobaczymy:)
U mnie chyba lato się skończyło bo pogoda obrzydliwa ale przynajmniej nie będzie miprzykro zemusze cały dzień w pracy siedzieć.
miłego dnia dziewczatkaEffcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra ja juz wole w słońcu i w cieple jechać niż w taka ulewę np jak wczoraj
a Ty przy takiej prędkości to i tak temperaturke sobie podniesiesz he he i weź się juz zbieraj a nie siedź non stop na ovu a korków też Ci nie życzę bo i tak już jesteś na biezaco:D
Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Fredzia, Libra, Dodi - pękałam ze śmiechu z tej plomby
jakie wy krejzolki jesteście. A diler Lidl przebił wszystko !
Jakiś czas temu ulamal mi się kielek... Założono mi fleczer na zabka, który mi wyleciał
jak to dobrze,ze zabek nie doskwierał i winko dało się pic:D
Dodi, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wam za wsparcie:) To dopiero poczatki moich staran. Dlugo po stracie pierwszego dziecka bala sie zajsc w kolejna ciaze. Moze nie tyle strach przes sama ciaza ale przed tym, ze po raz kolejny moze mnie spotkac cos takiego. Nie trace jednak nadzieji, ze teraz kiedy juz w pewnym stopniu stanelam na nogi i doszlam do wniosku, ze nie moge ciagle o tym myslec tylko isc do przodu uda mi siezajsc w ciaze i urodze zdrowe dziecko czego rowniej i Wam zycze z calego serca:)
Kfjatus, Libra, Rucia, aisa, Ilona, a-koczek, Agafia, Beata, Beata lubią tę wiadomość