plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dzięki Effcia. Wiem, że nie wolno się poddawać, ale ta ciągnąca się od trzech lat sytuacja bardzo źle wpływa na mnie i moje małżeństwo. Nie poddaję się, myślę tylko o tym, żeby o jakiś czas przesunąć dalsze próby, zająć się sobą, domem, małżeństwem, bo mój organizm w tej chwili nie byłby chyba dobrym domem dla nowego życia.
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nie, taki mieli termin w tym szpitalu, w którym pracuje moja ginka. Najgorsze, że moja ginka jest na wakacjach i nie mam z kim omówić wyników. Dzwoniła do mnie wczoraj kochana Żbikowa i podsunęła mi myśl, żeby skonsultować się z jakimś innym ginem póki jestem w Polsce. Myślę, że to dobry pomysł.
Szukaj innego lekarza na tę jedną okazję
Effcia28, Fedra, Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Klaudio, czytam Twoje wypowiedzi i choć jesteś młodziutka i jesteś tu z nami króciutko, mogę powiedzieć że już jestem pod wrażeniem Twojej dojrzałości i hartu ducha. Mogłabyś dawać korepetycje z siły charakteru. Przyjmij wyrazy współczucia i najlepsze życzenia szybkiego zajścia w szczęśliwą ciążę.
Dziekuje:) Ja mam nadzieje, ze nam wszystkim sie tu uda. Co do mojej sytuacji powoli, powoli dochodze do siebie. Sa gorsze i lepsze chwile. Co do sily charakteru to chyba od kad pamietam zawsze malymi kroczkami dazylam do upragnionego celu. Najwazniejsze w naszych przypadkach jest sila i nadzieje. Nie tym razem to moze nastepnym. Narazie z niecierpliwoscia czekam az nadejdzie koniec @Shagga_80, Fedra, aisa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kużwa poparzyłam sobie rękę
tak to jest jak chce się być dupą na dziesięciu jarmarkach !
Wiesz Olu takie badania jak HSG powinnaś mieć już dawno zalecone,tym bardziej ,że piszesz że trwa to już trzy lata.Zgadzam się z Agą ,że powinnaś się poddać laparoskopi ,bo to ona Ci da pewność.A potem jeśli zdecydujesz się odczekać to tak zrobisz.Czekamy z Tobą na laparoskopię jej wyniki i Twoją decyzję kochana -
Ja też strasznie żałuję, że dopiero teraz skierowano mnie na te badania. Zaoszczędziłabym sobie sporo comiesięcznych smutków, gdybym wiedziała, że nie mam szans zajść w ciążę. Próbuję znaleźć jakiegoś lekarza i to wszystko skonsultować. Jestem rozbita, przywykłam do tego, że wszystkie badania wskazywały, że jesteśmy zdrowi, a nie zachodzę w ciążę przez zwykłego pecha. Dzięki Effcia za wsparcie. Naprawdę to dla mnie wiele znaczy.
-
cześć Dziewczynki!
Ja dziś idę na wesele, ale nie powiem żebym sie cieszyła bo dokuczaja mi bóle podbrzusza i krzyża-takie jak okresowe-nie są jakieś mocne ale są i mnie dręczą. Właśnie wróciłam od fryzjera.
Mam pytanie-czy ma któraś w was nr tel. do Shaggi? Bo ja nie mam,jej juz tu na forum nie ma a ja mam pytanie odnosnie luteiny. Bo ja biorę tylko na noc 2 tabl. A moze teraz w dzien bym jaka wzieła i by mi coś pomogła? Wydaje mi sie,ze Shaga brała lub bierze w dzień i chcialam sie upewnic i jej zapytac czy moge? -
Olu najszybciej znajdziesz termin u gina w Klinice jeśli jesteś teraz w okolicach Krakowa to mozesz uderzyć do Macierzyństwa do doktora Szlachcica On jest bardzo konkretnym lekarzem i jeśli sie powie ze to pilna sprawa i ze się będzie kontynuowac u niego diagnostykę to przyjmie Cię nawet tego samego dnia...
nie wiem co mogłabym Ci jeszcze doradzić bo zwykli ginekolodzy mogą olać sprawę dobrze by było zeby to był jakiś specjalista...
i nie załamuj się My też po latach sie dowiedzieliśmy w czym problem ale najwazniejsze to się nie poddawać...
Mam andzieję ze sobie wszystko poukładasz i "naprawisz" relację w zwiazku i szybko wrócicie do staranek z kolejna porcją siły i wiary
a teraz znikam Kochane trzymajcie sie ciepło i Effcia jak Cię prosze uważaj na siebie :*Ola_czeka, Libra, Effcia28, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:cześć Dziewczynki!
Ja dziś idę na wesele, ale nie powiem żebym sie cieszyła bo dokuczaja mi bóle podbrzusza i krzyża-takie jak okresowe-nie są jakieś mocne ale są i mnie dręczą. Właśnie wróciłam od fryzjera.
Mam pytanie-czy ma któraś w was nr tel. do Shaggi? Bo ja nie mam,jej juz tu na forum nie ma a ja mam pytanie odnosnie luteiny. Bo ja biorę tylko na noc 2 tabl. A moze teraz w dzien bym jaka wzieła i by mi coś pomogła? Wydaje mi sie,ze Shaga brała lub bierze w dzień i chcialam sie upewnic i jej zapytac czy moge?Ja rano zwykle biorę jak wstaję do WC a potem jeszcze idę do łożka,coby nie od razu zacząć chodzić z nią...no i jeszcze coś, licz się z tym,że luteina wzięta w dzień wypłynie prędzej czy później,więc zabezpiecz się...ja najczęściej jak długo zaczynam chodzić ,to resztki tel luteiny wypłyną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra ja juz wole w słońcu i w cieple jechać niż w taka ulewę np jak wczoraj
a Ty przy takiej prędkości to i tak temperaturke sobie podniesiesz he he i weź się juz zbieraj a nie siedź non stop na ovu a korków też Ci nie życzę bo i tak już jesteś na biezaco:D
Można moja podróż uważać za zakończona z chwila gdy wjechalam na parking przed blokiem i z nawigacji usłyszałam: Jesteś u celu. Prowadził Cię Krzysztof Cholowczyc:DRucia, Dodi, Shagga_80, Sandraa, Fedra, Effcia28, Kfjatus, aisa, Ilona, a-koczek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny