plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ja też strasznie żałuję, że dopiero teraz skierowano mnie na te badania. Zaoszczędziłabym sobie sporo comiesięcznych smutków, gdybym wiedziała, że nie mam szans zajść w ciążę. Próbuję znaleźć jakiegoś lekarza i to wszystko skonsultować. Jestem rozbita, przywykłam do tego, że wszystkie badania wskazywały, że jesteśmy zdrowi, a nie zachodzę w ciążę przez zwykłego pecha. Dzięki Effcia za wsparcie. Naprawdę to dla mnie wiele znaczy.
Mojej siostrze też hsg słabo wyszło... A laparoskopijnie udroznili jej jajowody... I trzeba miec nadzieję,ze w Twoim przypadku też tak będzie... Ja w to wierze:*Shagga_80, Fedra, Effcia28, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Nie wiem kiedy będę miała czas żeby poczytać całość a bardzo bym chciała...normalnie szkoda...teraz nie umiem odnieść się do większości wypowiedzi i jest mi z tym źle ale m. ma urlop do 19-tego i ciągle jest podkręcony...
Jestem zakręcona i nic w domu nie mogę więcej zrobić
Chciałam poczytać a już słyszę, przyjdziesz?
JUŻ SIĘ POGODA POPRAWIA, JUZ ZNÓW JEST CIEPŁO...ECH...Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruciu, Kopciuszku, mam nadzieję, że w Waszym stanie takie bóle nie są jakieś groźne? Dziewczyny, Ola ma rację, że jesteście the best, ale nie musicie towarzyszyć mi w bólu
A w ogóle to też mam dziś ujowy nastrój, typowo @-owy. M. wrócił ze wsi, wziął prysznic i zapytał, czy może jechać na ryby. Co miałam powiedzieć? Żeby został? Bez żadnych wizji na spędzenie upalnego dnia? Wiem, że by leżał na kanapie przed tv, odsypiał po harówce i, ewentualnie, obiad zrobił. No to pojechał... a ja się rozryczałam, że znów zostałam całkiem sama
Ale solidna porcja lodów czekoladowych i mrożona kawa poprawiają powoli nastrój.
Kopciuszku oby do wesela przeszły bóle i byś się dobrze bawiła!
Libra, dobrze, że miałaś z kim pogadać w czasie drogiLibra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Ruciu, Kopciuszku, mam nadzieję, że w Waszym stanie takie bóle nie są jakieś groźne? Dziewczyny, Ola ma rację, że jesteście the best, ale nie musicie towarzyszyć mi w bólu
A w ogóle to też mam dziś ujowy nastrój, typowo @-owy. M. wrócił ze wsi, wziął prysznic i zapytał, czy może jechać na ryby. Co miałam powiedzieć? Żeby został? Bez żadnych wizji na spędzenie upalnego dnia? Wiem, że by leżał na kanapie przed tv, odsypiał po harówce i, ewentualnie, obiad zrobił. No to pojechał... a ja się rozryczałam, że znów zostałam całkiem sama
Ale solidna porcja lodów czekoladowych i mrożona kawa poprawiają powoli nastrój.
Libra, dobrze, że miałaś z kim pogadać w czasie drogi
"Ten typ" to tylko polecenia wydaje, a jak zagadtwalam, to mnie olewałmam nadzieje,ze następnym razem bedzie mógł mi towarzyszyć mój m:)
Fedra, Gunia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Chciałabym wszystkim podziękować za gratulacje.
Nie chwalilam się na forum bo uważałam że to nic takiego.
Miłego dnia Wam życzę.
PozdrawiamOla_czeka, Fedra, Libra, Effcia28, Gunia, plemniczka, jeju, Rucia, Dodi, Kfjatus, kiti, aisa, Ilona, Blondi22, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Dzień dobry.
Chciałabym wszystkim podziękować za gratulacje.
Nie chwalilam się na forum bo uważałam że to nic takiego.
Miłego dnia Wam życzę.
PozdrawiamSandraa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Guńka, jesteś dla mnie kopalnią linków normalnie, jak nie piosenka to ten agent mocno-pomocny. Od dwóch dni nic nie robię tylko go sprawdzam.
Też z nim walczę, ale coraz lepiej mi idzieOla_czeka lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Czesc! poznalam Mauysie, jak bedziece grzeczne to pokaze Wam (Małysz, nie ja) focie z rąsi w deszczu. powiem Wam w tajemnicy ze jest przefajna, tylko nie mowcie nikomu bo sie wyda. Milego popoludnia milym paniom.
Gunia, Rucia, Libra, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80, kiti, aisa, Ilona, Blondi22, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Andrzeja Mleczki też nie. A powinien.
Copperfielda zgadł za drugim razem, podobnie jak Violettę Villas, a Anię Przybylską ciągle mylił z Muchą aż mnie zdenerwował i z nim przez dwa dni nie rozmawiałam
Żbiku, fajowo, że spotkanie się udało, mimo deszczuOla_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...