plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie moje drogie, widzę że poruszałyście dziś wiele ważkich tematów, na które też bym skrobnęła co nieco, ale niestety muszę ogarniać rozgardiasz w postaci syna mego i trójki dzieci siostry M, do tego piszę z tego smarkfona, co trwa 10x dłużej niż z kompa
Chciałam tylko znać krótki raporcik ze spotkania ze Żbiczkiem - to megafajna babeczka, o czym wiedziałam już wcześniej wiec nie byłam wcale a wcale zaskoczona, spotkanie dopełniło tylko formalności
Były lody, kawcia, spacer w deszczu po starówce, herba... krótko mówiąc full romantik... Następne spotkanko w Wawie w poszerzonym gronie
niebawem zaczniemy ustalać termin, co?
A foteczkę może uda mi się wrzucić późniejszym wieczorem, gdy dorwę się do kompa. Całusencje!Sandraa, aisa, Dodi, Gunia, Ilona, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć
Sandraa, gratuluje !!!
Oluś, fajnie, że W przyjechał, przytulił i pocieszył! Żbikowa rada jest bardzo dobra. Ja też Cię uwielbiam!!!! I Gunię, Kfjatuszka i Effcię i wszystkie Was dziewczynki!!! :*
Guniu, :*
Effcia, uważaj na siebie! :*
Libra, fajnie, że się nie upiekłaś w aucie i że spoko się jechało. Też jechałam tą trasą w wakacje i przejeżdżałam przez Fedrowe miasto.
Kopciuszku, udanej zabawy na weselu (mimo tych bóli).
Kfjatus, szkoda, że ta @ przylazła. Oby więcej jej nie było!
Żbiksson i Mauysia, fajnie że spotkanie udane! Ale to było więcej niż pewne, że tak będzie
Aga, niezła impreza się u Ciebie jutro szykuje...
Muzi, plan B jest fajny, ale życzę by nie trzeba było go wprowadzać w życie bo zadziała plan A
Ps. Dziękuje za wyrazy uznania i uwielbienia hihi... czuje się połechtanaOpłacało się nadrabiać zaległości
Gunia, Sandraa, Ilona, Libra, Shagga_80, Dodi, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry!
Witam się ja i moja nieproszona @. Proszę o zmianę tabelkową: następna @ 7.09.... wiedziałam, że przyjdzie...ehh...
Witam "nowe" koleżankiKlaudia życzę dużo sił w staraniach, bo Tobie są z pewnością potrzebne, bo takiej stracie. Przytulam mocno!
Dodi cieszę się, że jesteś!
Aisko uwielbiam Cię bardziej niż Gunia !!!Niestety z Iloną się nie spotkałyśmy
Fedra, Libra, Dodi -jeszcze raz wspomnę, że chętnie bym do Was wczoraj dołączyła
Aga miłego skubania
Rutka- szkoda, że Ci się basenowa pogoda popsuła.
Sandra- gratulacje!!!
Życzę pozytywnej soboty
No właśnie Kfiatku, a gdzie Ty byłaś nad tym morzem? A ja tyle razy pisałam, zeby mnie odwiedzaćehh
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hej Mała, mi minął znośnie, a wieczór w ogóle dzięki Wam jest wesoły
Ej, Laski obmyślające plan spotkania w W-wie! Jak byście spotykały się w dzień wolny od pracy i na ładnych kilka godzin w okolicach Dworca Centralnego lub Złotych Tarasów () to dajcie znać wcześniej, bo ja wsiadam w pociąg/autobus, 3 godz. i jestem w Złotych Tarasach!!! Jak chcecie poznać potworną, tłustą kozicę to napiszcie, cooo?
Normalnie Ola mi uświadomiła, że fizyczne spotkania mają w sobie to "coś"... i coś jeszcze miałam napisać, ale M. zadzwonił i zapomniałam
W każdym razie trzeba działać a nie biernie się przyglądać szczęściu innych!
Nasłuchałam się "Pod Budą" i wzniosłe idee weszły w mój umysł... Ale to chyba dobrze, nie?
Nienawidzę @ bo wtedy targają mną skrajne emocje, jestem jednocześnie słaba,że płaczę z bezsilności, a zarazem silna, by walczyć o szczęście... yyyyhhhh już milczę! I promise!Ola_czeka, aisa, Shagga_80, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Copperfielda zgadł za drugim razem, podobnie jak Violettę Villas, a Anię Przybylską ciągle mylił z Muchą aż mnie zdenerwował i z nim przez dwa dni nie rozmawiałam
Żbiku, fajowo, że spotkanie się udało, mimo deszczu
Nie poznaje nikogo z ławeczki w ranczu i myśli, że Sulejuk to Kiepski.Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muzi, od pierwszej strony
wow jesteś mega! Ciekawe co to za plan!?
A już się domyślam... napiszesz książkę albo coś w tym stylu... Prawda?
Emotki są super
Cześć Malutka
Mi minął całkiem spoko, a Tobie jak weekend mija?
Ilona, byłaś dziś na ściekami?
Guniu, fajnie, że już lepiej się czujesz. No a wzniosłe idee też się muszą czasem pojawić...
Cześć Ola
Bardzo bardzo lubię "Ranczo"Ilona, Sandraa, Gunia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość