plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:rozumiem to doskonale...dlatego z tel mało piszę, bo co chwila szlak mnie trafia:D ale plus jest taki, ze mam was zawsze i wszędzie
Shagga_80, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja zmotywowana przez Żbika zainstalowałam Operę Mini i jest jeszcze gorzej... Za minutę zmuszam M żeby mi włączył służbowego lapka i tyle.
no pewnie, czyja, jak nie żbika wina?
są też smarkfonowe chromy i firefoxy wy marudy.mauysia, Gunia, Shagga_80, Libra, Dodi, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ej to zróbmy tak:
Wy się spotkanie w innym terminie niż przyszły tydzień i początek października, ale ze swojego spotkania obowiązkowo do mnie zadzwonicie (lub ja do Was, bo mam taniej) i zorganizujecie to tak, żebym mogła pogadać przez telefon z każdą z Was. Deal?zbikowa, Libra, Dodi, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej to zróbmy tak:
Wy się spotkanie w innym terminie niż przyszły tydzień i początek października, ale ze swojego spotkania obowiązkowo do mnie zadzwonicie (lub ja do Was, bo mam taniej) i zorganizujecie to tak, żebym mogła pogadać przez telefon z każdą z Was. Deal?Libra lubi tę wiadomość
-
bajdełej - pisze juz z kompa - balsam na me nerwy! Teraz zajmę się wgrywaniem fot
Heniut też chyba ma nerwa bo nie dość ze dręczy go czkawka, to kopie bezlitośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 22:29
Shagga_80, aisa, Libra, Dodi, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra jest, oto foteczki.
jakoś niebawem usuwam linki więc spieszta się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 14:42
Shagga_80, aisa, Gunia, Ola_czeka, Libra, Dodi, Ilona, Sandraa, Kfjatus, a-koczek, Rucia, Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dobra jest, oto foteczki.
Pierwsze z naszym kumplem Mikołajem, zrobione przez przygodną przechodniczkę, oczywiście rozmazane.
Drugie ukazujące przygniatający poziom naszych yntelygencji:
jakoś niebawem usuwam linki więc spieszta się!
Super...szczególnie drugiemauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Super...szczególnie drugie
przyznaj się że zazdrościsz mi parasolki w panterkę pożyczonej od teściowej!
Edit:
dobra, jestem zmęczona, nie odróżniam zdjęcia pierwszego od drugiego. dobanoc państwu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 22:43
Shagga_80, mauysia, aisa, Libra, Dodi, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny