plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:to może w łodzi jest jakaś całodobówka? albo w częstochowie? To, co piszesz nie brzmi dobrze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny
czasem Was podczytuję, macie mega wiedzę i piszecie też o byle czym byle by tylko czas starań jakoś przeżyć dlatego zwracam się do Was z moim problemem... może któraś z Was mi pomoże ... jestem w 19 dc, czułam swędzenie tam na dole, obejrzałam i jest tam czerwono, ogień normalnie.. a po XX to masakra, jakby mnie rozrywało,swędziało, posmarowałam sie Clotrimazolum bo stwierdziłam że sie pociłam, nad jeziorem byłam więc jakiś grzybek.dziś impreza rodzinna - wypiłam vódkę, dolegliwości ustały ale pojawiła się krew
panika, co to oznacza ??? skąd krew, nie aplikowałam maści do środka, jestem wystraszona
staramy się już rok o dziecko i nic, jeszcze mi się coś przyplątało
Pozdrawiam .
-
ola ola jeśli to ślady krwi, to może być od infekcji...podczas gdy grzybek wnika w ścianki błony śluzowej ta się łuszczy i stąd upławy...swąd, pieczenie...przy czym nabłonek staje się cienki i delikatny...gdy infekcja się przeciąga może pojawić się krew...
Druga sytuacja to może być plamienie okołoowulacyjne ale raczej obstawiam to pierwsze.
Trzeba to porządnie wyleczyć i nie wolno współżyć podczas leczenia...clotrimazolum możesz smarować męskość Twojego faceta jednocześnie lecząc się porządnie sama...
Ważne, by oboje partnerów leczyło się jednocześnie. Ważne by przeprowadzić dobrze leczenie i nie przekazywać się nawzajem...na już proponuję podmywanie się rosalginem lub tantum rosa, złagodzi objawy...
Clotrimazolum krem można używać jedynie na zewnątrz, ale przed samym stosunkiem jeśli nawet posmarujesz się na zewnątrz, to i tak się coś dostanie wraz ze śluzem.
Warto udać się do lekarza po leki dla siebie i partnera...takie infekcje lubią nawracać...
Mam nadzieję, że szybko się pozbędziecie tego kłopotu , może raz na zawsze.
Jeśli czujesz swędzenie to automatycznie odstawiaj słodycze...grzyby żywią się cukrem.
Także teraz proponuję dietę bezcukrową, szybciej się pozbędziesz dziadostwa.olaola, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
OlaOla nie pomogęChoć zapraszam do zostania z nami
Kojarzę Cię z wątku "Styczniowe..."
Shagga biedny Kubulek!Musisz coś wykombinować, by mu pomóc jak najszybciej ...
Ola podziwiam Cię za to, że po tym ciężkim badaniu całkiem dobrze się trzymasz, troszczysz i innych i masz w sobie tyle siły... 3mam kciuki za to byś miała ich jeszcze więcej i ściskam bardzo mocno:*
Ilona ja byłam w okolicach Stegny, Krynicy,a Ty chyba bardziej z drugiej strony morza ....
Mauyś i Żbik - foty super! :)iiiiii kocham Olsztyn!
Guniu Mąż już wrócił czy dalej sama?
U mnie @ trwa, wczoraj uczciłam tę okoliczność drinkami i jakoś mi się lepiej zrobiło...
Życzę pogodnej niedzieli i samych dobrych zdarzeń!buziaki Dziewczynki!
Shagga_80, aisa, olaola lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie w koncu normalny tryb wraca na formu niemem cie jeden dzien a tu masa stron do nadrobienia. Olcia jak cos to ja na pazdziernik sie pisze. Shagus mam nadzieje ze z Kubusiem w koncu bedzie ok.
miłego dnia zycze wszystkim
Libra, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny;)
Ja narazie podczutuje i lajkuje ale za bardzoudzoelac się nie będę bo nie nawidze pisać z telefonu i gdybym się do każdej chciała odnieść choć po trochu to by mi szychty braklo:D
Tak wiec póki co życzę stosunkowo udanej niedzieli:)
Sandraa, Libra, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga uwaga!
Proponuję pierwszy zlot "Plemniczki, staraczki i Tyśki"
Termin: 5 lub 12 października
Miejsce: Warszawa - Sfinx przy rotundzie niedaleko Dworca Centralnego
Proszę wpisywać się na listę:
1. Czekajka
2. Rucia !!!!!!!!Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje!
Shagguś - ominęłam jakoś problem Kubusiabidulek!
Mayuś - a jednak Heniosłodko
A wiesz, ze też dorobiłam się w końcu smartfona? Ale nie ma bata, musiał być z klawiaturą
A na Operze Mini nie mogę się zalogować na forum. Raz próbowałam napisac posta z Firefoxa, a stwierdziłam, że kufa to jest jakaś masakra
Miłego dnia dziewojePo wczorajszej zakichanej pogodzie, dziś jest o niebo lepiej
Można wystawić głowe na powietrze
Sandraa, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Miłej niedzieli Wam życzę i zabieram się za nadrabianieaisa, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Klaudia witaj
Strasznie mi przykro z powodu twojej straty - przytul.
Jesteś mega dzielnaŻyczę Ci abyś jak najszybciej doczekała się fasolki! I podziwiam Cię za to, że się całkiem nie poddałaś i pomimo swojego strachu wciąż chcesz mieć dzidzię
Życzę Ci tego na pewno tak będzie! Jak widzisz dziewczyny są tutaj wspaniałe i bardzo się wzajemnie wspierają także dobrze, że do Nas trafiłaś
Dodi witam Ciebie - Świeżynką jestem to się przywitam bo jeszcze nie miałyśmy okazji
Sandra: Ciebie również witam i gratulację !
Libra, Fedra i Dodi cieszę się że spotkanie się udało i umocniło Waszą przyjaźń oby nie było ostatnie a przyjaźń pięknie się rozwijała
Effcia tych gości to ja chyba bym ubiłaUważaj na siebie i się nie przepracowuj
goście gośćmi ale rączki to oni też mają
I współczuję poparzenia! Ja zawsze smaruję musztardą i pomaga ładnie znika i nie piecze
Kfjatus, współczuję @ i trzymam kciuki za nowy cykl
Ola dalej nie mogę wyjść z podziwu jaka dzielna jesteś ! Trzymam kciuki za wizytę u ginka w pl. I pamiętaj zawsze trzeba mieć nadzieję to ona jest płomykiem który rozświetla ciemność
Kopciuszku życzyłabym udanego wesela ale teraz to już po więc mam nadzieję że było udanei że bóle sobie poszły w las
Zbikowa i Mauysia cieszę się że i wasze choć deszczowe spotkanie sie udało! Oby i Wasza przyjaźń się pięknie rozwijała. Super zdjęcia
Shagga Twój Kubus to bardzo dzielny chłopaktyle znosi! trzymam kciuki za wizytę u dermatologa !
Poza tym u mnie bez zmian czekam na spokojnie na ovulkę
Wszystkie Was pozdrawiam i pędzę gotować obiadek
A i zapomniałam:
Aisa podziwiam Cię za pisanie tak długaśnych postów! Jesteś naprawdę mistrzynią !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 11:58
Dodi, Shagga_80, Libra, Sandraa, aisa, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHej Babeczki...witam się ...i uciekam,dziś fatalnie się czuję, chyba coś ciśnieniem mam, bo ledwo żyję
Dzięki dziewczynki za zainteresowanie zdrówkiem mojego Kubusia..może dziś podjedziemy tam,gdzie przyjmuje jeden lekarz,bo mój M twierdzi,że On jednak jutro przyjmuje..i będę to chciała sprawdzić dziś...zobaczymy.
A tymczasem odmeldowuję się..idę się chyba położyć,bo dziś głowa strasznie mnie boli -
Zależy o co pytasz Klaudio;) licząc od nowa ja pierwszy miesiąc a jeśli chcesz mieć całościowy podgląd na sytuacje to ja wróci Fedra to uzupełni tabelkę a tam masz czarno na białym, Która jak długo się stara... Tzn. te dziewczyny, które się w niej znajdują.
Shagga_80 lubi tę wiadomość