plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:A też nudno odwiedzilam sopot i mamę bo tam jest w szpitalu reumatologicznym ......
zobaczymy jak to będzie ale jednego jestem pewna będzie dużo pysznego polskiego jedzenia
jak pierogi śledzie zupy ogórki kiszone mniam mniam na samą myśl ślinka mi cieknie
Libra, Kaja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Uwaga uwaga!
Proponuję pierwszy zlot "Plemniczki, staraczki i Tyśki"
Termin: 5 lub 12 października
Miejsce: Warszawa - Sfinx przy rotundzie niedaleko Dworca Centralnego
Proszę wpisywać się na listę:
1. Czekajka
2. Rucia !!!!!!!!
3. a-koczek ( 5 moje urodziny wiec moze mała imprezka urodzinowa)Fedra lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Uwaga uwaga!
Proponuję pierwszy zlot "Plemniczki, staraczki i Tyśki"
Termin: 5 lub 12 października
Miejsce: Warszawa - Sfinx przy rotundzie niedaleko Dworca Centralnego
Proszę wpisywać się na listę:
1. Czekajka
2. Rucia !!!!!!!!
3. a-koczek ( 5 moje urodziny wiec moze mała imprezka urodzinowa)
a moze by tak to spotkanie z Warszawy do Katowic przeniesc:P
Dodi, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiłego wieczorku laseczki!!!
Obiad u nas się udał wszystko wszystkim smakowało normalnie pochwały od teściowej były he he!!
No i miłego początku tygodnia my jutro z rana ruszamy w czwartek może wracamy!!!
więc do sklikania się kobitki!!Libra, jeju, Selena, zbikowa, Sandraa, Rucia, Ola_czeka, Dodi, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry słonka...kogut ostatnio mi pobudkę robi o 6-tej rano, bo mu się chce poskakać na powietrzu i trzeba wstawać. Nie ma tego złego...ITD. pomiar temp.o tej samej porze przynajmniej robię...
Życzę Wam przemiłego dnia i ładnej pogody!Sandraa, zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Miłego wieczorku laseczki!!!
Obiad u nas się udał wszystko wszystkim smakowało normalnie pochwały od teściowej były he he!!
No i miłego początku tygodnia my jutro z rana ruszamy w czwartek może wracamy!!!
więc do sklikania się kobitki!!
Aguś bardzo się postarałaś i brawo dla teściówki...miłe słowa dla synowej na wagę złota...że też mnie nie było na tym obiedzie hi hi;-)
-
siema laski
od dzis bez pl znakow i krotko bo mam lewa lapke w gipsie. tak to jest jak czlowiek za dlugo w szachy gra hihi. spadam do fabryki (z wiadomych przyczyn na l4 isc nie chcialm). milego dnia bejbasy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 07:35
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Żbiku a cóż to tak konkretnie się stało w łapkę?
Jeju nieźle wyćwiczony ten Twój kogucik
Aga udanego wyjazdu
Gośśśka ja tempka dzisiaj ?
Ja niedługo zmykam na zakupy, a jak wracam mam sporo pracy w domu,dokończyć obiad, posprzątać, zrobić pranie...
U mnie kolejny dzień @, ale jej się nie daję, ciągle jestem w biegu i staram się nie myśleć. Wczoraj byłam z M. na rowerach, dzisiaj pewnie też pójdziemy. Jutro wybieram się do Częstochowy na dojście pielgrzymki pieszej na Jasną Góręjeju, Sandraa, Dodi, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi- kogut punktualnie działa jak szwajcarski zegarek
Zbiczku- biedna Ty... Co się stało? Chyba to nie "pamiatka" po spotkaniu z Mayusia;)?
Kfjatuszku- tak dalej... Nie daj się wrednej francy:*
Wszystkim zycze milego dniaKfjatus, jeju, Sandraa, Shagga_80, Dodi, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:ps a czemu ja nie widziałam fotek Libry,Dodi no i oczywiśnie naszej Frdry ?????!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2013, 08:21
Sandraa, kiti, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość