plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:Zależy o co pytasz Klaudio;) licząc od nowa ja pierwszy miesiąc a jeśli chcesz mieć całościowy podgląd na sytuacje to ja wróci Fedra to uzupełni tabelkę a tam masz czarno na białym, Która jak długo się stara... Tzn. te dziewczyny, które się w niej znajdują.
Przepraszam. Dopiero teraz zauwazylam Twoja date... -
OlaOla proponuję nasz wątek
Jest przebombowy
Pismaku dzięki za współczucie z powodu @, wkurza mnie znowu przylazła, choć myślałam, że tak będzie...
Klaudia ja mam dane staraniowe w stopce
Shagga jeszcze raz zdrówka dla Kubusia
Kopcuszku poproszę o foto w sukience, więc czekam na weselnego Kopciuszka
Czekam wciąż na Beatkę... strasznie długi ten urlop
Dodi :*
Mauysiu jest mi smutnoNawet nie wspomniałaś o mnie w swoim poście dotyczącym tego, że jednak Bobas będzie Henrykiem, a to ja dzielnie kibicowałam i wpajałam Ci to imię przy wielu okazjach... ehhh
...
A ja na smartfonie śmigam na Operze i jest super, na ovu tez czasem wchodzę i jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 12:48
Dodi, Rucia, Sandraa, aisa, mauysia, Gunia, Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dodi myślę, że teraz powinnaś liczyć od początku...
Długi urlop mówisz? Ja nawet nie zauważyłam ile czasu juz minęło znowu a tak wogole to mam focha na Twoja @ !Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Oj Dodi jakoś moja @ nie chce ze mnie zrezygnować, tłumaczę, że tylko na jakiś czas, że wróci, że nie będę jej robić awantur, że zaakceptuję powrót, a on głupia mi nie wierzy i przychodzi co miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 12:57
Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus widze widze:) Kurcze zastanawiam sie dlaczego to wszystko tak dlugo trwa... My kobiety, ktore pragniemy dziecka musimy sie niezle nawygimnastykowaci przejsc wiele nieudanych cykli (w moim przypadku to dopiero 2 niestety nieudany ale nie ludze sie nadzieje ze 3 bedzie owocny...) a tym co wgl o tym nie mysla udaje sie zaraz na starcie...
-
Kfjatus nie rob mi tak;) na mnie ludzie ppatrza jak w pracy siedzę i cieszę się jak głupia czytając o Twoim malpiszonie he he bo Ty jesteś za dobra dla niej! Z @ trzeba stanowczo postepowac:D
Jakbym znowu zniknęła to powiem ze to wina @ Kfjatusiowego:PKfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Klaudia nie wiem jak to jest i dlaczego, wiem, że z pewnością będę miała dziecko
Uwielbiam dzieci
Dodi może i jestem zbyt łagodna, ale mam takie usposobienie i nawet dla mojej @ jestem pewnie zbyt pobłażliwaDobrze, że masz dzięki mnie uśmiech na twarzy - lubię to!
Dziś byłam w Kościele, był chrzest, wiecie, co mnie rozczuliło: rodzice trzymali na rękach małą dziewuszkę( może z pół roczku ), Ksiądz poprosił, by uklękli do błogosławieństwa na koniec, a między nich wcisnęła się może czterolatka, taka elegancka na chrzciny siostry i przytuliła się do rodziców, a Siostrę pomiziała po małej stópce- to był przesłodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 13:26
Dodi, Pismak, Sandraa, Libra, aisa, kiti, mala29_, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Fotki spotkaniowe są extra, szczególnie to drugie
Kfjatku, w tym miejscu muszę wytłumaczyć Mauysię. Otóż przeczytała post skierowany do Niej z mojego długaśnego posta po nadrabianiu. I mając do w pamięci napisała posta o Heniutku.
Gdy @ zalewa to najlepiej też ją zalaćJa też stosuję tą metodę
W tym miejscu dziękuje Mauysi za zdjęcia na priv z imprezy urodzinowej Leo(w odpowiedzi na mą prośbę zamieszczoną w dłuuugim poście)
Shagga, mów cały czas o młodszym Jaś, może M się też przekona... tak jak Mauysia do LeonaA Kubunio to dzielny mały mężczyzna!
Dodi, ja też uważam, że powinnaś liczyć od początku. Fajnie, że jesteś :*
Kajuś, widzę że podwójny kop z clo idzieidziesz w tym cyklu na monitoring?
Kfjatus, Dodi, mauysia, Gunia, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajciu Kajus i aiso:*
Być może powolutku szykuje się do powrotu;)
Jasny gwint zapomniałam napisać ze zajebiaszcze te fotki mialyscie i również się cisze, ze mialyscie okazje się spotkac:D na tym drugim zdjęciu to jak siostry wygladacie;)Kaja, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
ja może pocwicze najpierw koncentracje i ubieranie słów w zdania bo pisze tak chaotycznie, ze sama nie wiem o co mi chodzi.
Oczywiście o fotki od mauysi o zbika:D
A dla dzielnego Kubusia i Jego super mamy buziaki:* jesteście dzielni....
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Gosska super część super że do polski wracasz
......wracać nie wracam jeszcze
ale przynajmniej przyjeżdżam odwiedzić moją ukochaną Polszę.......myślę że jeszcze z 2 latka i wrócę na stałe