plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
jest to możliwe bo temp rośnie w ciagu dnia... dlatego bierzę sie pod uwagę tą po przebudzeniu mierzoną zawsze o tej samej porze...Ilona lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
no mam wyniki i nie są zadowalajace
.
na czczo 103 norma 60-100 ( w czerwcu robiłam i miałam 95)
po godzinie 112 norma 60-100
po dwóch godzinach 115 norma 6-100.
No chyba zaraz walnęWiem,że dziewczyny podawały inne normy po obciążeniu. Ale moze sie myle. Co wy na to-te doswiadczone juz?
-
no mam wyniki i nie są zadowalajace
.
na czczo 103 norma 60-100 ( w czerwcu robiłam i miałam 95)
po godzinie 112 norma 60-100
po dwóch godzinach 115 norma 6-100.
No chyba zaraz walnęWiem,że dziewczyny podawały inne normy po obciążeniu. Ale moze sie myle. Co wy na to-te doswiadczone juz?
-
Ola_czeka wrote:Rutka, no serio.... Gdybym ja wierzyła, że zaszłam w ciążę, bo umarł mi dziadek, to chyba nie potrafiłabym się cieszyć ciążą z wyrzutów sumienia...
ale możesz uwierzyć w to że jak poszedł do nieba to po prostu zagadał z Panem Bogiem? bo ja sobie własnie to tak tłumacze ze najbliżsi którzy odchodzą czuwają nad Nami i jak trzeba to i z panem Bogiem zagadają o tym i o tamtym :*a-koczek, Pismak, Libra, Kfjatus, Selena, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiesz Fedra moze to i ma sens ja zawsze jak cos to prosiłam babcie żeby zamną się wstawiła ale jakoś zapomniłam że za drugą dzidzią dla mnie też może wstawić sięFedra wrote:ale możesz uwierzyć w to że jak poszedł do nieba to po prostu zagadał z Panem Bogiem? bo ja sobie własnie to tak tłumacze ze najbliżsi którzy odchodzą czuwają nad Nami i jak trzeba to i z panem Bogiem zagadają o tym i o tamtym :*
Fedra, Libra, Selena, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ale możesz uwierzyć w to że jak poszedł do nieba to po prostu zagadał z Panem Bogiem? bo ja sobie własnie to tak tłumacze ze najbliżsi którzy odchodzą czuwają nad Nami i jak trzeba to i z panem Bogiem zagadają o tym i o tamtym :*
No to ja powinnam mieć z górki mam już tam i babcię i dziadka
A też mój teściu już jakiś czas przebywa tam więc ma już wyrobione chodyOla_czeka, Libra, Fedra, Kfjatus, Selena, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
tylko jest jeszcze opcja że ktoś podwęził ich pesel wiec do naszego biura i cos sie pomysliPismak wrote:No to ja powinnam mieć z górki mam już tam i babcię i dziadka
A też mój teściu już jakiś czas przebywa tam więc ma już wyrobione chodyOla_czeka, Libra, Fedra, Selena, Selena, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska,
Jeśli chodzi o rocznicę ślubu, może pomogę cytując fragment mojej ulubionej książki - "W oparach absurdu" Słonimskiego i Tuwima.
CO PODAĆ DO STOŁU, GDY PRZYJDĄ GOŚCIE, A W DOMU NIC NIE MA
Świeżo upieczoną indyczkę pokrajać w plasterki, wyłożyć na półmisek, ubrać kaparami i sałatą z pomidorów. Funt łososia, trzy pudełka sardynek, szczupaka na zimno, pasztet ze zwierzyny i kilka śledzi marynowanych, zimne mięsa — rozłożyć na półmiskach i rozstawić na stole. Kilka butelek wódki i wina, trochę owoców, czarna kawa i likiery — i ta zaimprowizowana naprędce kolacyjka zadowoli najwybredniejsze gusta.Muska, a-koczek, Pismak, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Selena, aisa, jeju, mauysia, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ale możesz uwierzyć w to że jak poszedł do nieba to po prostu zagadał z Panem Bogiem? bo ja sobie własnie to tak tłumacze ze najbliżsi którzy odchodzą czuwają nad Nami i jak trzeba to i z panem Bogiem zagadają o tym i o tamtym :*
Owszem, wierzę w to, że zmarli wstawiają się za nami w Niebie. Ale tutaj chichramy się z czegoś kompletnie innego, z tego mianowicie, że żeby kobieta zaszła w ciążę, ktoś z jej rodziny MUSI umrzeć.a-koczek, Libra, Fedra, Kfjatus, Selena, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dzięki za sugestie kobitki, ale mi bardziej chodziło co mogę mu ja dać w prezencie? O aranżację zadba sam )już się o to postaram)
Myślę o jakimś drobiazgu. Kwiaty to mam nadzieję, że ja dostanęTakże jestem w punkcie wyjścia. MOże jednak pogadamy i coś wspólnie wymyślimy.
Tak o tym gadam, bo to nasza pierwsza rocznica ślubuChciałabym wymyślić jakiś mały rytuał, który będziemy powtarzać co rok.
Spoko, mam jeszcze trochę czasu, coś wymyślęFedra, Kfjatus, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam się tak strasznie śpiąca, że chyba pójdę się kimnąć. Powiem Wam szczerze, że jakbym była teraz na końcu cyklu to bym na bank sama ciążę obstawiała. Normalnie 100 pkt/ 100 sobie daję. Wszystkie objawy ciążowe wypisz wymaluj mam. Masakra lekka. Jak ja tu później ciążę poznam, jak objawy wydają się być całkiem normalne w nie-ciąży
papaty lachy, wróce późniejOla_czeka, Fedra, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Owszem, wierzę w to, że zmarli wstawiają się za nami w Niebie. Ale tutaj chichramy się z czegoś kompletnie innego, z tego mianowicie, że żeby kobieta zaszła w ciążę, ktoś z jej rodziny MUSI umrzeć.
a nieprawda bo u Seleny był założycielOla_czeka, Libra, Fedra, Kfjatus, Selena, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)