plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:nie bądź taka powiedz.
Według mnie nie jest tak, że ktoś umiera, aby dać komuś nowe życie. Podświadomie wmawiam sobie, że cząstka dziadka schodzi na ten świat i będzie w moim synu, ale to może dlatego że dziadek urodził się 6 grudnia, termin mam 6 grudnia nie wiem ... może to głupie, ale mam takie wrażenie.a-koczek, Ola_czeka, Pismak, Libra, Fedra, Blondi22, Kfjatus, aisa, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:To normalne. Też tak miewam. Sikanie jest wprostproporcjonalnie do picia. Piję często i co godzinę lecę siku. Temperatura zaś wzrasta o parę kresek w ciągu dnia. Ruszasz się, to powoduje wysiłek ciała i wytwarza się energia potrzebna żeby wprawić ciało w ruch i temperatura wzrsta. Jak ćwiczysz na przykład to jesteś zawsze rozgrzana i spocona, lepiej nie mierz wtedy temperaturki
Nie fisiuj KlaudiaaOdczekaj jeszcze troszkę.
Bardzo ładnie powiedziane. Poda dzienniczek.Muska, Libra, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:OLka mam góralka czekoladowego chcesz? bo ja zanim nie przepadam
Przeczytałam "mam czekoladowego ogórka"
Aż wróciłam do posta z wrażenia...
<lol>Rucia, a-koczek, Ola_czeka, Pismak, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:O kurka.
Przeczytałam "mam czekoladowego ogórka"
Aż wróciłam do posta z wrażenia...
<lol>
Głodnemu chleb na myśliMusi zachciało się ogóra hahaha
a-koczek, Muska, Fedra, Kfjatus, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, aisa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia ale to może być świetne dizłanie marketingowe ( oczywiście sprowadzam sie do pionu i nie mieszam w to twojego dziadka)Rucia wrote:Według mnie nie jest tak, że ktoś umiera, aby dać komuś nowe życie. Podświadomie wmawiam sobie, że cząstka dziadka schodzi na ten świat i będzie w moim synu, ale to może dlatego że dziadek urodził się 6 grudnia, termin mam 6 grudnia nie wiem ... może to głupie, ale mam takie wrażenie.
Ola_czeka, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:I płynnie wróciłysmy do tematu ciąży.
a ja myślałam że cały czas o tym rozmawiamyczyż biznes nie miał na celu właśnie zaciążenia ???
Ola_czeka, Libra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ja niemam pojęcia ale moja sąssiadka męzowi kupiła zegarek i jakąś grawerkę walneła dla mnie to pomysł nie zaciekawy ale podobno zegarek był drogiMuska wrote:No a co z pomysłami na prezent na rocznicę? Jakie Wy miałyście?
(pomijając ciążę oczywiście - wracając płynnie do naszego ulubionego tematu)Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny