plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMusi zrób mężowi dobrą kolację w stroju królika tudzież w samym fartuszku, a później zabierz go na spacer do lasu, załóż spódnicę, nie zakładaj majtek, stanika też nie zakładaj no bo po co
a-koczek, Muska, Libra, Pismak, Fedra, kiti, Kfjatus, aisa, AGA 30, mauysia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTym akcentem uciekam, bo Blondi walnęła focha, że się z Nią nie bawię, a glut jak siedzi na kompie to ma mnie głęboko w nosie ... co za dziecko jakieś się zrobiło
Ale i tak Ją kochama-koczek, Fedra, Kfjatus, aisa, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Musi zrób mężowi dobrą kolację w stroju królika tudzież w samym fartuszku, a później zabierz go na spacer do lasu, załóż spódnicę, nie zakładaj majtek, stanika też nie zakładaj no bo po co
dobre, dobre, trzeba przemyśleć warianty -
Rucia wrote:Ale podlizuch
Ewidentnie Wosebka coś chce od Wieśki.
wkurza mnie mój sąsaiad z góry i chciałam Ją prosić żeby sobie wzięła jego PESEL
a-koczek, Ola_czeka, Libra, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:No a co z pomysłami na prezent na rocznicę? Jakie Wy miałyście?
(pomijając ciążę oczywiście - wracając płynnie do naszego ulubionego tematu)Muska, Fedra, Kfjatus, aisa, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:No rozszyfrowałaś mnie
wkurza mnie mój sąsaiad z góry i chciałam Ją prosić żeby sobie wzięła jego PESEL
Hahhahahahahhahahahhahahhahahahhahaha
I pomyśleć, że świat można było urządzić tak fajnie...Selena, Libra, Fedra, Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Tym akcentem uciekam, bo Blondi walnęła focha, że się z Nią nie bawię, a glut jak siedzi na kompie to ma mnie głęboko w nosie ... co za dziecko jakieś się zrobiło
Ale i tak Ją kocham
I znowu po przeczytaniu początku zawiesiłam się i zaczęłam się zastanawiać w co Ty się bawisz z nasza forumową Blondi...Effcia28, Rucia, Fedra, Blondi22, Libra, Kfjatus, aisa, AGA 30, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość