plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Kiti, zamówienie przyjęte, ale prosimy o szczegóły - wystarczy Ci dziecko byle jakie, czy jednak chodzi o pyknięcie kilku prominentnych osób?
Ola_czeka, Libra, Fedra, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ja pierdziele ale jazda.
Przeczytałam wyniki Kopciuszka i walnęłam gafę.Nie zrobiłam badania po godzinie, o rany ... A powinnam.
No to pięknie. Czyli, jak mawiała moja babcia, czeka Cię repeta.Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW szpitalu lekarz pyta zmartwionej matki:
- Czym się Pani tak martwi? Przecież urodziła Pani ślicznego, zdrowego synka.
- Ale Panie Doktorze on jest rudy, mój mąż od razu pozna się, że to nie jego syn.
- Spokojnie, ja to załatwię.
Lekarz wychodzi na korytarz, gdzie czeka ojciec dziecka:
- Niech mi Pan powie, jak często uprawia Pan seks z żoną?
- Co tydzień.
- Proszę nie żartować!
- No dobrze, co miesiąc.
- Proszę Pana, ja jestem lekarzem i znam się na takich rzeczach, proszę powiedzieć prawdę.
- no dobrze, raz na pół roku.
- To Pan idź teraz do żony i zobacz co żeś zardzewiałym narządem zmajstrował.a-koczek, Rucia, Ola_czeka, kiti, Pismak, kopciuszek126, Kaja, Fedra, Muska, Effcia28, Kfjatus, zbikowa, aisa, jeju, Selena, AGA 30, Sandraa, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ale to one chyba wiedza i jak widza w ciazy kobiete to ze trzeba dwa razy robic i powinny ci powiedizecRucia wrote:Kurde no to teraz mam zmartwienie do piątku
Fuck fuck fuck. Po cholere pielęgniarka pytała się mnie jakie zalecenie wydała lekarka. A ja zapomniałam, że miałam wszystko rozpisane na karteczce. FUCK bleeee cholera no!
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny