plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Koczek, dopiero miałaś tysiaka a już 1100 boszsz jak ten czas leci!
Fedra, Effcia28, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Owszem, wierzę w to, że zmarli wstawiają się za nami w Niebie. Ale tutaj chichramy się z czegoś kompletnie innego, z tego mianowicie, że żeby kobieta zaszła w ciążę, ktoś z jej rodziny MUSI umrzeć.
wiem Kochana z czego się chichracie bo i mnie to rozbawiło ale odniosłam się poprostu ponownie do tego co napisałaś wczesniej bo wtedy mnie chyba źle zrozumiałaś odnośnie odchodzenia bliskich a potem zaciazeniaLibra, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ruciu nie ma co świrować-wyczytałam, ze najważniejszy jest wynik ten po 2 godzinach!!!!
A takie są normy dla 75 g glukozy.
Na czczo do 105
po godzinie do 180
po dwóch do 140.
Mieszcze sie wg tych norm. Jeżeli przekracza 200-dopiero mówi sie o cukrzycy. A tak to jest nietolerancja glukozy jak wyniki lekko podwyzszone.
Zobaczymy co powie ginka?
Mnie zdziwiły te normy, że na czczo i po godzinie i po dwóch są takie same. To jest chore!!!!! -
Muska wrote:Dzięki za sugestie kobitki, ale mi bardziej chodziło co mogę mu ja dać w prezencie? O aranżację zadba sam )już się o to postaram)
Myślę o jakimś drobiazgu. Kwiaty to mam nadzieję, że ja dostanęTakże jestem w punkcie wyjścia. MOże jednak pogadamy i coś wspólnie wymyślimy.
Tak o tym gadam, bo to nasza pierwsza rocznica ślubuChciałabym wymyślić jakiś mały rytuał, który będziemy powtarzać co rok.
Spoko, mam jeszcze trochę czasu, coś wymyślę
ja na pierwszą rocznicę ślubu kupiłam dwa kieliszki z wygrawerowanymi naszymi imionami w serduszkach i z info ze to I rocznica ślubu a na dole nóżki była data slubu np. 20.09.2012-20.09.2013a potem z tych kieliszków wypiliśmy szampana więcej nie pamiętam bo to było 6 lat temu
Libra, Rucia, Muska, Effcia28, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wiem że tutaj jesteś!!!
jesteś już po wizycie czy przed?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:wiem Kochana z czego się chichracie bo i mnie to rozbawiło ale odniosłam się poprostu ponownie do tego co napisałaś wczesniej bo wtedy mnie chyba źle zrozumiałaś odnośnie odchodzenia bliskich a potem zaciazenia
Nie no odniosłaś się do tego, że pisałam Rutce, że miałabym problem cieszyć się ciążą, gdyby zaszła w nią BO umarł mi dziadek. I napisałaś o wstawianiu się w Niebie. Więc piszę, że we wstawianie się za mną w Niebie - wierzę, ale nie wierzę w to, że zaszłaś w ciążę, bo miesiąc wcześniej umarł Ci dziadek. Ale jak mawia moja koleżanka z forum - To tylko moje zdanie
Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie no odniosłaś się do tego, że pisałam Rutce, że miałabym problem cieszyć się ciążą, gdyby zaszła w nią BO umarł mi dziadek. I napisałaś o wstawianiu się w Niebie. Więc piszę, że we wstawianie się za mną w Niebie - wierzę, ale nie wierzę w to, że zaszłaś w ciążę, bo miesiąc wcześniej umarł Ci dziadek. Ale jak mawia moja koleżanka z forum - To tylko moje zdanie
he he he to Ci wyjaśniłam ze coś w tym musi być bo Dziadek umarł i pewnie się wstawił za mnie u Pana Boga dlatego zaszłam w ciąże a ze reszta Babc i Dziadków zmarła tak dawno ze ich nie pamiętam lub nie znałam widocznie ten Dziadek miał taką moc... nie chodziło mi o to ze Dziadek zmarł i oddał w ten sposób pesel dla mojej Dzidzi
p.s. zresztą nie ważne dzisiaj jakoś średnio umiem przekazać o co mi chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 16:32
Ola_czeka, Libra, a-koczek, Rucia, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbieram się - czas pracy na dzisiaj minął - choć za dużo od 13 się nie napracowałam....
hmmm ciekawe dlaczego
do potem laseczkiFedra, a-koczek, Ola_czeka, Kaja, Libra, Kfjatus, aisa, AGA 30, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Swoją drogą tam na górze muszę mieć niezły kocioł z tym zbieraniem i przydzielaniem peseli, przyporządkowaniem kto komu umarł i jakiej jakości, no i weźmy te siostry cioteczne Koczka, przecież to musiała być wyższa matematyka, żeby ogarnąć pierwszeństwo...
Fedra, a-koczek, zbikowa, aisa, Libra, AGA 30, Selena, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dobra Kobitki bardzo Was lubie i czas milej z Wami płynie ale czas się zbierać Czekoladę wyprowadzić bo potem basen i spotkanko z Ewą Chodakowską
jakoś trzeba sie pozbyć nadmiarówych kg
tak więc do jutra bawcie sie dobrze i pozostańcie w dobrych humorkachKaja, Ola_czeka, kopciuszek126, Pismak, Effcia28, Kfjatus, aisa, Libra, Selena, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Olka ja sama jak później to czytałam to musiłam sie mocno skupic żeby sie połapać a pozatym po to nasza sółka zeby ten bałagan posprzątąc ( tu liczymy na Rucie) zebysmy w koncu i my sie doczekały potomstwaOla_czeka wrote:Swoją drogą tam na górze muszę mieć niezły kocioł z tym zbieraniem i przydzielaniem peseli, przyporządkowaniem kto komu umarł i jakiej jakości, no i weźmy te siostry cioteczne Koczka, przecież to musiała być wyższa matematyka, żeby ogarnąć pierwszeństwo...
Ola_czeka, Libra, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Olka ja sama jak później to czytałam to musiłam sie mocno skupic żeby sie połapać a pozatym po to nasza sółka zeby ten bałagan posprzątąc ( tu liczymy na Rucie) zebysmy w koncu i my sie doczekały potomstwa
Dobre!Kaja, Ilona lubią tę wiadomość
-
dzień dobry, mam tylko jedno pytanko, czy wyście dzisiaj oczadziały z tym pisaniem?! czytałam przez chwile w pracy o akcji pesel za pesel i uśmiałam sie pod wąsem. dobra, to spadam nadrabiac...
Ola_czeka, Effcia28, Kfjatus, aisa, Libra, jeju, Selena, Sandraa, Dodi, Ilona, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość