plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Aisa, to kurs językowy, tak?
Kurs jest dla obcokrajowców z wyższym wykształceniem, którzy osiągnęli pewien poziom języka szwedzkiego. Na celu ma przystosowanie tych naszych papierów i doświadczenia zawodowego do tutejszego rynku pracy. Ma być trochę o tutejszej kulturze, zwyczajach w pracy, zajęcia komputerowe i j. szwedzki a potem praktyki.Ola_czeka, zbikowa, Kfjatus, Libra, Sandraa, Dodi, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Kurs jest dla obcokrajowców z wyższym wykształceniem, którzy osiągnęli pewien poziom języka szwedzkiego. Na celu ma przystosowanie tych naszych papierów i doświadczenia zawodowego do tutejszego rynku pracy. Ma być trochę o tutejszej kulturze, zwyczajach w pracy, zajęcia komputerowe i j. szwedzki a potem praktyki.
Powiem Ci, że to jest normalnie zarąbista sprawa!
Ale jak oni dostosują do zawodu ludzi z różnym wykształceniem i doświadczeniem? Od tego są właśnie późniejsze praktyki?aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry wieczor dziewuszki .....
apropo parowek to ja kupuje te pewniaki co sa w tesco. Bardzo lubie jesc kielbase z grila ale ostatnio ogladalam program z czego ona powstaje i jak patrze na kielbase to mi sie chce wymiotowac...
kaja daj znac jak juz bedziesz po ....ja ide w piatek
dzisiaj test owu negatywny wiec mam nadzieje ze te wczorajsze bole byly spowodowane peknieciem pecherzyka i ze nadzialo sie ladnie na plemniczki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 18:27
aisa, Libra, Selena, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Powiem Ci, że to jest normalnie zarąbista sprawa!
Ale jak oni dostosują do zawodu ludzi z różnym wykształceniem i doświadczeniem? Od tego są właśnie późniejsze praktyki?
Każdemu inne miejsce praktyk załatwiać będą. Właściwie to sami będziemy sobie załatwiać z ich pomocą i wstawiennictwem. Raz w tygodniu każdy ma mieć indywidualną rozmowę z Lisą - organizatorką kursu i takim sposobem każdemu z osobna załatwi się praktyki. Są ludzie z różnymi zawodami i doświadczeniem m.in. nauczyciele, policjant, ekonomiści, architekt i klika innych.
Ale to nie jest ciekawy temat, pogadajmy o Żbiku i Jej żgipsie
Żbiku, Żbiku... masz go jeszcze czy już nie?
A już wiem, że jeszcze nic nie wiadomo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 18:31
zbikowa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny