plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, nadrobiłam
Wszystkie projekty domów były zarąbiste!
Składam zamówienie do nowo powstałej firmy. Tylko nie mam kandydata, mam nadzieję, że wylukacie jakiś fajny pesel
Selena, fajnie, że ruchy dzidzi są coraz wyraźniejsze
Muzi, też jestem za narzutą nr. 2
Ruciu, Kopciuszku gratki, że nie haftnęłyście tą glukozą
Muśka, na pewno bank ruszy wreszcie kuper
Aga, witaj ponownie
Libruś, dobrze że już niedługo urlop bo byś się zapracowała..
Blondi, współczuje z powodu dziadka P
Effcia, fajnie, że z dzidzią ok
Sylwia, trzymam kciuki za piątkową wizytę i za pęknięty pęcherzykAGA 30, Libra, Selena, Kaja, Sandraa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Halo halo ?
Witam się z podrózy:) dzisiaj wieczorem i pewnie w nocy bede w trasie...
Jestem z doskoku z tel:)aisa, Kaja, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
aisa wrote:Gdzie jedziesz? I dlaczego nas nie zabrałaś?
jAdymy do Sopotu !
aisa, Kfjatus, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyWieczór dobry laseczki i laski!!!
Chyba moje jajniki wzieły się w końcu do roboty bo je czuję pierwszy raz od odstawienia anty!!!
W poniedziałek pojadę na monitoring zobaczyć czy coś urosło lub pękło bo to będzie 14dc!!
Byłam u mojej ciotki bratowa mojej mamy!!Ciotka(38lat) jest wdową od 4 lat bo wujek zmarł w wieku 39 lat a mieli pięcioro dzieci !!!
A tu mi ciotka mówi że szóste w drodze u niej!!!!
Matko kochana bida z nędzą i jeszcze strzeliła sobie bąbla!!!
Byle jej ten chłop nie zostawił bo młodszy ode mnie jeszcze!!!jeju, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
no dobra jestem już kochane i mój myśliwy urósł do 2,06 cm jupi teraz trzeba napaść na mojego m i kazał 2 razy dziennie ,ale jak to zrobić jak się mijamy i tylko raz możemy
ehhh w pon wizyta na 19 i zobaczymy czy pęknie ten myśliwy
????
aisa, Pismak, mauysia, Kfjatus, Libra, zbikowa, Sandraa, Rucia, jeju, Muska, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Dodi, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, to trzymamy kciuki za rośnięcie i pęknięcie pęcherzyka! Fajnie, że jajcory ruszyły i dają o sobie znać
Kaja, no i pięknie!!!!!Kandydat pięknie urósł
Jak tam myślę, że i raz spokojnie wystarczy
Tym się nie martw tylko działajcie
A w poniedziałek zobaczymy co i jak
AGA 30, Kaja, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:no dobra jestem już kochane i mój myśliwy urósł do 2,06 cm jupi teraz trzeba napaść na mojego m i kazał 2 razy dziennie ,ale jak to zrobić jak się mijamy i tylko raz możemy
ehhh w pon wizyta na 19 i zobaczymy czy pęknie ten myśliwy
????
aisa, Kaja, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki, aleście dzisiaj się rozpisały!!!
Ja melduję się dopiero teraz, bo Dziuberro był dziś wyjątkowo absorbującyParę razy doprowadził mnie nawet do konkretnego poirytowania... Zwalam to na karb ciąży... Bo on ma teraz etap pytania o to samo 150 razy, choć 2 minuty wcześniej odpowiadałam mu na dane pytanie... Więc parę razy cierpliwość mi się kończyła
A przed południem bylismy na boisku, gdzie młodzian popykał sobie w piłeczkę. Ja byłam dość nieruchawym kompanem do zabawy, tym bardziej po tym jak się poślizgnęłam na tej nawierzchni boiska i prawie bym sie wyrąbałaNa szczęście wylądowałam na prawym kolanie i prawej dłoni. Poniosła mnie fantazja piłkarska i za ostro chciałam podbiec do piłki
Muszę się pilnować!
W ogóle z Leo w chacie czas tak leci przez palce że SZOK!!! Nic nie zdążam zrobić!
Ola - też sikam w gatki za każdym razem gdy czytam "w oparach absurdu"Sądzę, że teraz w lecie, dziewczynom przydałaby sie jeszcze jedna porada z tej książki:
"JAK UGASIĆ PRAGNIENIE?
Zbliża się lato, a wraz z nim nieznośne upały. Nasze gosposie ucieszą się na pewno z podanego poniżej sposobu ugaszenia pragnienia. Nalewamy do zwyczajnej szklanki trochęwody (mniej więcej 3/4) i wprowadzamy do jamy ustnej. Potem krótkimi łykamiwprowadzamy wodę do przewodu pokarmowego, a następnie dalej. Przed użyciem wstrząsnąć".
Cała książka: http://pl.scribd.com/doc/65054323/Slonimski-Antoni-Tuwim-Julian-W-Oparach-Absurdu. Jak któraś z Was ma ochotę pośmiać się z absurdalnych gagów to to jest POZYCJA OBOWIĄZKOWA!
Z innej beczki: A JA WIDZIAŁAM ŻBIKA W NOWYCH OKULARACH NE NE NE NE !!!Kfjatus, Libra, zbikowa, aisa, Sandraa, Rucia, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Dodi, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny