X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki dziewuszki i slodkich fasolkowych snow :)

Kaja, Pismak, Selena, aisa, nick nieaktualny, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane smigam .buzaki

aisa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze siedze i gram w sudoku. kolejka jak 150, ledwo popadalo a juz pol polski czeka za gipsem ;)

Ola_czeka, Pismak, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EE... co? Nadal czekasz na zdjęcie gipsu? Tak po nocy??

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać Wam wczoraj o jeszcze jednym. Wczoraj pielegniarka, która mierzyła mi ciśnienie puszczała mi współczujące teksty z okazji tej, że powiedziałam jej, że będę miała drugiego syna. Z taką reakcją spotykam się nie po raz pierwszy (a nawet -nasty). Widocznie nietrafienie w "parkę" jest uznawane za prawdziwą klęskę i ujmę na honorze. Dla mnie to jakiś kosmos O.o

Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajebiscie. dostalam tylko skierowanie na rentgen do innej placowki bo im sie zepsul i mam wrocic ze zdjeciem. przeczad.

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    zajebiscie. dostalam tylko skierowanie na rentgen do innej placowki bo im sie zepsul i mam wrocic ze zdjeciem. przeczad.

M A S A K R A

Ilona lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a ja jeszcze siedze i gram w sudoku. kolejka jak 150, ledwo popadalo a juz pol polski czeka za gipsem ;)
    co? o rany

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Zapomniałam napisać Wam wczoraj o jeszcze jednym. Wczoraj pielegniarka, która mierzyła mi ciśnienie puszczała mi współczujące teksty z okazji tej, że powiedziałam jej, że będę miała drugiego syna. Z taką reakcją spotykam się nie po raz pierwszy (a nawet -nasty). Widocznie nietrafienie w "parkę" jest uznawane za prawdziwą klęskę i ujmę na honorze. Dla mnie to jakiś kosmos O.o
    żenada

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, ja bym rozniosła z wściekłości tę pseudoplacówkę... :/

Dobranoc.

Ilona lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    żenada
    Ale naprawdę, komukolwiek o tym mówię - koleżance, koleżance, sąsiadce, sąsiadowi - reakcja prawie zawsze taka sama. Niezręczna mina i pocieszający tekst w stylu "nie martw się, trzecia będzie córka", "przynajmniej będą się razem bawić", "w sumie to może i lepiej dwóch synów, bo będą mieli wspólny język", "chociaż zaoszczędzisz na ubraniach"... a każdy z tych tekstów w tonie współczująco-pocieszającym. WTF???

Dobra, już naprawdę idę, dobranoc Liberko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 22:54

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby!!!!!!!!!!!! Jestem !
    Jeżuuu,jaki dziś dzień miałam...najpierw wyczekaliśmy się na Endo Młodego - nasza lekarka zaczęła przyjmować z 2 godzinnym opóźnieniem....potem odebrałam wyniki Immunoglobulin Młodego i ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz są na tak fatalnym poziomie! Masakra,czeka nas chyba znów wizyta u Profesora...potem pojechaliśmy do Galerii, parę rzezy kupiłam (o parę za dużo...a co najgorsze z listy odeszły tylko chyba 3 pozycje :/ ), potem pojechaliśmy do Zoo...było super...chociaż padaliśmy ze zmęczenia...potem w drodze do domu weszliśmy do Outleta i kupiłam w Smyku trochę ubranek dla Młodego nr 2...do domu jechałam przeszczęśliwa...w domu czar prysł :( I nie wiem jak ja dziś zasnę! Tak strasznie nie lubię niespodzianek :/ Kupiłam dwa 3-packi pajaców (56 i 62) i w domu okazało się,że w ogóle się nie różnią wielkością! Kurcze na cholerę mi 6 sztuk pajaców w tym samym rozmiarze!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrr...w domu byliśmy ok 20...a wyjechaliśmy o 7 rano :/
    Paaaaaaaaaaaaaaadam!
    Nie podejmuję się nawet nadrobienia Was...Buziaki,siusiaki!

a-koczek, Ilona, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mam to samo. Ludzie są dziwni ;p

Ola_czeka, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale naprawdę, komukolwiek o tym mówię - koleżance, koleżance, sąsiadce, sąsiadowi - reakcja prawie zawsze taka sama. Niezręczna mina i pocieszający tekst w stylu "nie martw się, trzecia będzie córka", "przynajmniej będą się razem bawić", "w sumie to może i lepiej dwóch synów, bo będą mieli wspólny język", "chociaż zaoszczędzisz na ubraniach"... a każdy z tych tekstów w tonie współczująco-pocieszającym. WTF???

Dobra, już naprawdę idę, dobranoc Liberko :)
    i wszyscy zapominają cieszyć się, że dziecko zdrowo rośnie

Sandraa, aisa, Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Baby!!!!!!!!!!!! Jestem !
    Jeżuuu,jaki dziś dzień miałam...najpierw wyczekaliśmy się na Endo Młodego - nasza lekarka zaczęła przyjmować z 2 godzinnym opóźnieniem....potem odebrałam wyniki Immunoglobulin Młodego i ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz są na tak fatalnym poziomie! Masakra,czeka nas chyba znów wizyta u Profesora...potem pojechaliśmy do Galerii, parę rzezy kupiłam (o parę za dużo...a co najgorsze z listy odeszły tylko chyba 3 pozycje :/ ), potem pojechaliśmy do Zoo...było super...chociaż padaliśmy ze zmęczenia...potem w drodze do domu weszliśmy do Outleta i kupiłam w Smyku trochę ubranek dla Młodego nr 2...do domu jechałam przeszczęśliwa...w domu czar prysł :( I nie wiem jak ja dziś zasnę! Tak strasznie nie lubię niespodzianek :/ Kupiłam dwa 3-packi pajaców (56 i 62) i w domu okazało się,że w ogóle się nie różnią wielkością! Kurcze na cholerę mi 6 sztuk pajaców w tym samym rozmiarze!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrr...w domu byliśmy ok 20...a wyjechaliśmy o 7 rano :/
    Paaaaaaaaaaaaaaadam!
    Nie podejmuję się nawet nadrobienia Was...Buziaki,siusiaki!
    niezły dzień... a może Kubusiowi pogorszyły się przez tą zarazę? co do ubranek - może mogłabyś się z kimś wymienić?

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

hahaha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi dwoma synami jest tak, że ludzie wyobrażają sobie iż dwóch potomków płci męskiej to kataklizm w domu dla matki. Będą rozwrzeszczani, niegrzeczni, wieczny zamęt i krzyk, wyrosną na łobuzów, a gdyby była chociaż jedna dziewczynka, to mamusia miałaby swoją małą laleczkę, którą mogłaby ubierać w różowe ubranka i byłaby najgrzeczniejszym dzieckiem na świecie.

Tak właśnie wygląda to w oczach ludzi.

Ola_czeka, zbikowa, a-koczek, Pismak, Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Kaju dawaj męża w obroty i działajcie :)

miłego dnia.

Sandraa, a-koczek, Ilona, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i do widzenia - biegnę do pracy :)

Mauysiu - moja koleżanka z pracy ma dwóch synów, szczerze to jeden jest "gorszy" od drugiego ;) ADHD, diabły tasmańskie, wszystkie zabawki niszczą, cały czas krzyczą, hałasują, nie można przy nich porozmawiać i podobno nigdy nie byli rozpieszczani tylko mają takie charakterki :) 3 i 5 lat. Gdy zaszła w 3 ciążę (niechcący heh) to powiedziała, że jak okaże się, że chłopak to skoczy z okna... No i może dodam, że jej M. też często jak dziecko się zachowuje - nie gotuje, z pomocą przy sprzątaniu ciężko, zakupów większych też sam nie zrobi... Może stąd się bierze myślenie ludzi? Nie każdy zdaje sobie sprawę, że są grzeczni chłopcy, którzy potrafią w ciszy i spokoju usiedzieć więcej niż minutę w jednym miejscu ;)

Shagga - mi tez się wydaje, że to po chorobie spadek immuno... a ciuszki zadzwoń do sklepu - może można wymienić i to nie już, a w ciągu np. miesiąca to może jeszcze będzie okazja wybrać się tam...

Miłego dnia!
    Postaram się po południu wpaść i poczytać wczorajszy i dzisiejszy dzień na forum :)

aisa, Sandraa, Ola_czeka, nick nieaktualny, Pismak, Ilona, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • jeju Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziwić się wszystkim, że jadą zagrabanicę!
    Żbiku jestem w szoku, jak tak można? Widocznie można-sama sobie odpowiem.
    Mauysiu witaj!
    Guniu do popołudnia....nadrabianie będzie miłym zaskoczeniem.
    Rucia coś w tym jest, w różu, w czesaniu i zaplataniu warkoczyków...jestem posiadaczką trójki rodzeństwa i same dziewczyny- kłótliwe diabliwo z nas było...najmłodsza jeszcze liceum robi...

Nie ma to znaczenie jaka płeć...znam rodzeństwa, które za sobą w ogień wskoczą i znam takie jak moje (niestety dzięki matce i troszkę ojcu)podzielone na obozy a właściwie osamotnione w swoich sprawach, bez wspólnego języka, bez więzi...
    Nawet może nie zdajecie sobie do końca sprawy jak wiele zależy od rodziców...( mam nadzieję, że Wasza więź z rodzeństwem jest dość silna)jak są niedojrzali, to nie ma szans na spójną rodzinkę w przyszłości.

Buzi buzi...jeśli chodzi o płeć w sumie chciałabym dziewczynkę ale ucieszę się z każdego prezentu od losu.Z każdego- rozwala mnie jeden tekst"byle zdrowe!" hahaha funkcjonuje od lat i powiem Wam, że wydaje mi się, że niektórzy go powtarzają nie myśląc o znaczeniu tego zwrotu haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 07:29

Sandraa, Ola_czeka, Selena, zbikowa, a-koczek, nick nieaktualny, Ilona, mauysia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
‹‹ 3835 3836 3837 3838 3839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ