X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki dziewuszki i slodkich fasolkowych snow :)

Kaja, Pismak, Selena, aisa, Libra, Ilona, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane smigam .buzaki

aisa, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jeszcze siedze i gram w sudoku. kolejka jak 150, ledwo popadalo a juz pol polski czeka za gipsem ;)

Ola_czeka, Pismak, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EE... co? Nadal czekasz na zdjęcie gipsu? Tak po nocy??

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać Wam wczoraj o jeszcze jednym. Wczoraj pielegniarka, która mierzyła mi ciśnienie puszczała mi współczujące teksty z okazji tej, że powiedziałam jej, że będę miała drugiego syna. Z taką reakcją spotykam się nie po raz pierwszy (a nawet -nasty). Widocznie nietrafienie w "parkę" jest uznawane za prawdziwą klęskę i ujmę na honorze. Dla mnie to jakiś kosmos O.o

Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajebiscie. dostalam tylko skierowanie na rentgen do innej placowki bo im sie zepsul i mam wrocic ze zdjeciem. przeczad.

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    zajebiscie. dostalam tylko skierowanie na rentgen do innej placowki bo im sie zepsul i mam wrocic ze zdjeciem. przeczad.

M A S A K R A

Ilona lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a ja jeszcze siedze i gram w sudoku. kolejka jak 150, ledwo popadalo a juz pol polski czeka za gipsem ;)
    co? o rany

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Zapomniałam napisać Wam wczoraj o jeszcze jednym. Wczoraj pielegniarka, która mierzyła mi ciśnienie puszczała mi współczujące teksty z okazji tej, że powiedziałam jej, że będę miała drugiego syna. Z taką reakcją spotykam się nie po raz pierwszy (a nawet -nasty). Widocznie nietrafienie w "parkę" jest uznawane za prawdziwą klęskę i ujmę na honorze. Dla mnie to jakiś kosmos O.o
    żenada

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, ja bym rozniosła z wściekłości tę pseudoplacówkę... :/

Dobranoc.

Ilona lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    żenada
    Ale naprawdę, komukolwiek o tym mówię - koleżance, koleżance, sąsiadce, sąsiadowi - reakcja prawie zawsze taka sama. Niezręczna mina i pocieszający tekst w stylu "nie martw się, trzecia będzie córka", "przynajmniej będą się razem bawić", "w sumie to może i lepiej dwóch synów, bo będą mieli wspólny język", "chociaż zaoszczędzisz na ubraniach"... a każdy z tych tekstów w tonie współczująco-pocieszającym. WTF???

Dobra, już naprawdę idę, dobranoc Liberko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 22:54

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby!!!!!!!!!!!! Jestem !
    Jeżuuu,jaki dziś dzień miałam...najpierw wyczekaliśmy się na Endo Młodego - nasza lekarka zaczęła przyjmować z 2 godzinnym opóźnieniem....potem odebrałam wyniki Immunoglobulin Młodego i ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz są na tak fatalnym poziomie! Masakra,czeka nas chyba znów wizyta u Profesora...potem pojechaliśmy do Galerii, parę rzezy kupiłam (o parę za dużo...a co najgorsze z listy odeszły tylko chyba 3 pozycje :/ ), potem pojechaliśmy do Zoo...było super...chociaż padaliśmy ze zmęczenia...potem w drodze do domu weszliśmy do Outleta i kupiłam w Smyku trochę ubranek dla Młodego nr 2...do domu jechałam przeszczęśliwa...w domu czar prysł :( I nie wiem jak ja dziś zasnę! Tak strasznie nie lubię niespodzianek :/ Kupiłam dwa 3-packi pajaców (56 i 62) i w domu okazało się,że w ogóle się nie różnią wielkością! Kurcze na cholerę mi 6 sztuk pajaców w tym samym rozmiarze!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrr...w domu byliśmy ok 20...a wyjechaliśmy o 7 rano :/
    Paaaaaaaaaaaaaaadam!
    Nie podejmuję się nawet nadrobienia Was...Buziaki,siusiaki!

a-koczek, Ilona, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mam to samo. Ludzie są dziwni ;p

Ola_czeka, Ilona, mauysia lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale naprawdę, komukolwiek o tym mówię - koleżance, koleżance, sąsiadce, sąsiadowi - reakcja prawie zawsze taka sama. Niezręczna mina i pocieszający tekst w stylu "nie martw się, trzecia będzie córka", "przynajmniej będą się razem bawić", "w sumie to może i lepiej dwóch synów, bo będą mieli wspólny język", "chociaż zaoszczędzisz na ubraniach"... a każdy z tych tekstów w tonie współczująco-pocieszającym. WTF???

Dobra, już naprawdę idę, dobranoc Liberko :)
    i wszyscy zapominają cieszyć się, że dziecko zdrowo rośnie

Sandraa, aisa, Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Baby!!!!!!!!!!!! Jestem !
    Jeżuuu,jaki dziś dzień miałam...najpierw wyczekaliśmy się na Endo Młodego - nasza lekarka zaczęła przyjmować z 2 godzinnym opóźnieniem....potem odebrałam wyniki Immunoglobulin Młodego i ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz są na tak fatalnym poziomie! Masakra,czeka nas chyba znów wizyta u Profesora...potem pojechaliśmy do Galerii, parę rzezy kupiłam (o parę za dużo...a co najgorsze z listy odeszły tylko chyba 3 pozycje :/ ), potem pojechaliśmy do Zoo...było super...chociaż padaliśmy ze zmęczenia...potem w drodze do domu weszliśmy do Outleta i kupiłam w Smyku trochę ubranek dla Młodego nr 2...do domu jechałam przeszczęśliwa...w domu czar prysł :( I nie wiem jak ja dziś zasnę! Tak strasznie nie lubię niespodzianek :/ Kupiłam dwa 3-packi pajaców (56 i 62) i w domu okazało się,że w ogóle się nie różnią wielkością! Kurcze na cholerę mi 6 sztuk pajaców w tym samym rozmiarze!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrr...w domu byliśmy ok 20...a wyjechaliśmy o 7 rano :/
    Paaaaaaaaaaaaaaadam!
    Nie podejmuję się nawet nadrobienia Was...Buziaki,siusiaki!
    niezły dzień... a może Kubusiowi pogorszyły się przez tą zarazę? co do ubranek - może mogłabyś się z kimś wymienić?

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:

hahaha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi dwoma synami jest tak, że ludzie wyobrażają sobie iż dwóch potomków płci męskiej to kataklizm w domu dla matki. Będą rozwrzeszczani, niegrzeczni, wieczny zamęt i krzyk, wyrosną na łobuzów, a gdyby była chociaż jedna dziewczynka, to mamusia miałaby swoją małą laleczkę, którą mogłaby ubierać w różowe ubranka i byłaby najgrzeczniejszym dzieckiem na świecie.

Tak właśnie wygląda to w oczach ludzi.

Ola_czeka, zbikowa, a-koczek, Pismak, Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Kaju dawaj męża w obroty i działajcie :)

miłego dnia.

Sandraa, a-koczek, Ilona, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i do widzenia - biegnę do pracy :)

Mauysiu - moja koleżanka z pracy ma dwóch synów, szczerze to jeden jest "gorszy" od drugiego ;) ADHD, diabły tasmańskie, wszystkie zabawki niszczą, cały czas krzyczą, hałasują, nie można przy nich porozmawiać i podobno nigdy nie byli rozpieszczani tylko mają takie charakterki :) 3 i 5 lat. Gdy zaszła w 3 ciążę (niechcący heh) to powiedziała, że jak okaże się, że chłopak to skoczy z okna... No i może dodam, że jej M. też często jak dziecko się zachowuje - nie gotuje, z pomocą przy sprzątaniu ciężko, zakupów większych też sam nie zrobi... Może stąd się bierze myślenie ludzi? Nie każdy zdaje sobie sprawę, że są grzeczni chłopcy, którzy potrafią w ciszy i spokoju usiedzieć więcej niż minutę w jednym miejscu ;)

Shagga - mi tez się wydaje, że to po chorobie spadek immuno... a ciuszki zadzwoń do sklepu - może można wymienić i to nie już, a w ciągu np. miesiąca to może jeszcze będzie okazja wybrać się tam...

Miłego dnia!
    Postaram się po południu wpaść i poczytać wczorajszy i dzisiejszy dzień na forum :)

aisa, Sandraa, Ola_czeka, Libra, Pismak, Ilona, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • jeju Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziwić się wszystkim, że jadą zagrabanicę!
    Żbiku jestem w szoku, jak tak można? Widocznie można-sama sobie odpowiem.
    Mauysiu witaj!
    Guniu do popołudnia....nadrabianie będzie miłym zaskoczeniem.
    Rucia coś w tym jest, w różu, w czesaniu i zaplataniu warkoczyków...jestem posiadaczką trójki rodzeństwa i same dziewczyny- kłótliwe diabliwo z nas było...najmłodsza jeszcze liceum robi...

Nie ma to znaczenie jaka płeć...znam rodzeństwa, które za sobą w ogień wskoczą i znam takie jak moje (niestety dzięki matce i troszkę ojcu)podzielone na obozy a właściwie osamotnione w swoich sprawach, bez wspólnego języka, bez więzi...
    Nawet może nie zdajecie sobie do końca sprawy jak wiele zależy od rodziców...( mam nadzieję, że Wasza więź z rodzeństwem jest dość silna)jak są niedojrzali, to nie ma szans na spójną rodzinkę w przyszłości.

Buzi buzi...jeśli chodzi o płeć w sumie chciałabym dziewczynkę ale ucieszę się z każdego prezentu od losu.Z każdego- rozwala mnie jeden tekst"byle zdrowe!" hahaha funkcjonuje od lat i powiem Wam, że wydaje mi się, że niektórzy go powtarzają nie myśląc o znaczeniu tego zwrotu haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 07:29

Sandraa, Ola_czeka, Selena, zbikowa, a-koczek, Libra, Ilona, mauysia, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
‹‹ 3835 3836 3837 3838 3839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ