plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:
Nawet może nie zdajecie sobie sprawy jak wiele zależy od rodziców...jak są niedojrzali, to nie ma szans na spójną rodzinkę w przyszłości.
Tu masz racje Muzi. Moi rodzice niezbyt się spisywali właśnie jako rodzice, ale ja i moi bracia ZAWSZE trzymaliśmy się razem i pomagaliśmy sobie we wszystkim. Do tej pory nie widzimy świata poza sobą, i chociaż każde z Nas mieszka już osobno, to mamy stały kontakt, i raz w miesiacu staramy się urządzić jakaś impreze, żeby się wspólnie napićSelena, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPracowałam z kobietą, która miała dwóch synów. Opowiadała mi, że są totalnie nieznośni, wychodząc z Nimi na spacer zakładała im szelki i smycz, bo wiecznie jej uciekali, mieszkanie wygląda jak po wojnie. Myślałam sobie, że troszkę przesadza. Przyprowadziła ich kiedyś na wolnym dniu do pracy. Po 10 minutach biuro było przewrócone do góry nogami.
2 lata temu urodził jej się trzeci syn
Aczkolwiek uważam, że to kwestia nieumiejętnego wychowania i podejścia do dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 07:34
Ola_czeka, aisa, Ilona, mauysia, kiti, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucjello witaj
no to nie łatwo miała...za mało estrogenów w ciąży hehe, jakby z trzecim brała nasze hormony dodatkowo, to trzeci, by jej bałagan ogarnął...widziałam już bliźniaki na szelkach i smyczach hehe za kilka lat razem szliśmy do I Komunii- ich mama była biedna, najgorzej, że śmigała tak po głównym Rynku- w wieku licealnym musieli przeżywać traumę jak im ktoś to opowiadał...
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Myślicie, że po odstawieniu tych tabsów, co mi wykosiły pęcherzyki wróciła owulacja teraz i cykle się wyregulowały? Może faktycznie coś w tym jest...Mam wrażenie, że wykres się uspokaja od początku...mam nadzieję, że tak zostanie, że nie zaświruje...
ps: piszę, bo jestem dumna z siebie...Rucjello Ty Pani przyczyniłaś się do odstawienia tych prochów! thanx LADY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 07:43
a-koczek, Libra, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo Muzo
dlatego z jednej strony nie ma się co dziwić, że ludzie współczują matkom która ma synów.
Tylko takim ludziom trzeba tłumaczyć, że są to stereotypy i nie w każdym przypadku tak jestMoi bracia byli grzeczni
ja chyba byłam największym łobuzem z naszej trójki
Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Myślicie, że po odstawieniu tych tabsów, co mi wykosiły pęcherzyki wróciła owulacja teraz i cykle się wyregulowały? Może faktycznie coś w tym jest...Mam wrażenie, że wykres się uspokaja od początku...mam nadzieję, że tak zostanie, że nie zaświruje...
ps: piszę, bo jestem dumna z siebie...Rucjello Ty Pani przyczyniłaś się do odstawienia tych prochów! thanx LADY!
Ups, nie znam odpowiedzi na twoje pytanie
Że ja?ale jak to?
a-koczek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wczoraj padało i nie byliśmy na rowerach...
Dziś też pada, po południu lecę na zajęcia...
Co do dzieci, hmm... rozumiem, że każdy w pierwszej chwili może mieć swój typ, np. Rucia głośno i dobitnie mówiła,że ma w brzuszku córę, która została Leonem i Rucia cieszy się ogromnie i nie ma jakiegoś żalu do losu
Moi rodzice mają najpierw dwóch synów, a potem mnie, więc im się powiodło
A serio nie rozumiem czegoś takiego, bo przecież to naprawdę nie ma różnicy i z pewnością czeka się i kocha to maleństwo tak samo, bez względu na płeć, jest tak samo wielkim szczęściem dla swoich rodziców. Także Mauyś myślę, że nie warto zwracać uwagi na tego typu słowa i takich ludzi...
aisa, Libra, Ilona, mauysia, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:zajebiscie. dostalam tylko skierowanie na rentgen do innej placowki bo im sie zepsul i mam wrocic ze zdjeciem. przeczad.
to kara za brak fotki w okularach.aisa, a-koczek, Libra, Pismak, Ilona, Effcia28, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Napisałaś mi wtedy:" Jak źle się czujesz po nich, to rzuć to w diabły!!!!"
Rzuciłam i jest dużo lepiej hehe
Idę po ciemną kromkę chleba...dziś już nie siedzę bez śniadania, i kurom coś wrzucę może...z/w
Aaaaaa no i bombaTylko teraz proszę mi systematycznie prowadzić wykres !
aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Dzień dobry!
Rucia głośno i dobitnie mówiła,że ma w brzuszku córę, która została Leonem i Rucia cieszy się ogromnie i nie ma jakiegoś żalu do losu
Wczoraj w przychodni utwierdziłam się w przekonaniu, że syn to dar od losu
Przyszła mama z synkiem ( może niecałe 2 lata ) na pobranie krwi, i on tak strasznie płakał, a z tego co zauważyłam płacz był bardziej na pokaz bo wcale się nie bał igły. Był taki malutki, drobniutki
Mama po pobraniu krwi mówi do niego:
Zobacz już po wszystkim, a On zapłakany mówi " tak ". Mama do niego ... tylko niepotrzebnie wprowadzasz harmider... na co on odpowiedział zapłakany ... " tak".
Na wszystko odpowiadał "tak" i wydał mi się przy tym taki uroczy, że podziękowałam losowi, że w brzuchu siedzi Rucio
Dzień dobry kfjatusPodeśle ci troche ładnej pogody z nad Pruszkowa chcesz?
Kfjatus, Ola_czeka, Selena, a-koczek, Pismak, Ilona, Fedra, Sandraa, kiti, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witać powitać
Pracując wczoraj nad czymś na zajęcia lukałam na mecz Legii a potem Barcy.. No i się nie wyspałam a do tego w obydwu meczach był remis..
I jeszcze deszcz pada.
No dobra, już nie marudze.
Ola, widze, że od rana masz poczwórną moc lajkową
Miłego dnia!!!Rucia, Ola_czeka, Pismak, Ilona, mauysia, Fedra, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kaja, bardzo się cieszę, że pęcherzyk tak pięknie urósł - działajcie!
Aga - super, że u Ciebie też idzie ku dobremu.
A co do cioci - masz kolejny rozdział do książki o swojej postrzelonej rodzince
Małysz, nie biegaj, bo się spocisz. I bosko, że też kochasz "Opary absurdu"!
Aisa foch, ja Cię pytam o kurs a Ty mi wyjeżdżasz, że to nie ważne!!
Żbik, współczuję
aisa, Libra, Kfjatus, Kfjatus, Pismak, Ilona, mauysia, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja bym chciała córeczkę, bo od 23 lat wokół mnie rodzą się sami chłopcy!
ALE NAJWAŻNIEJSZE, ŻEBY BYŁO ZDROWE!
Muzi, też rozwala mnie ta mantra!
Bo prawda jest taka, że najważniejsze, żeby była parka!!!!aisa, zbikowa, a-koczek, Libra, jeju, Kfjatus, Pismak, Ilona, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość