plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:http://www.fotoszok.pl/show.php/1683446_ffff.jpg.html
nooo nadrobiłam! zgłodniałam z tego wszystkiego!Kfjatus, aisa, Pismak, Libra, AGA 30, Rucia, Sandraa, Dodi, Ola_czeka, Ilona, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:a tak na marginesie to coś się zastuj zrobił u nas z Tymi fasolkami od 12 tygodni wciąż ja jestem na ostatnim miejscu nie podoba mi się to!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 18:40
Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:a ja nic nie widze (można sie obrażać) a pragne zauważyć że mam nowiuśkie hipsterskie (jak nie omieszkał skomentować P.) okulary.
nooo nadrobiłam! zgłodniałam z tego wszystkiego! -
Ola_czeka wrote:Szkoda, ze Muzi nie ma smarkfona, byśmy jej dały cynk, że babcia Lusia może się przydać...
Babcia Lusia dziś była dla mnie dobra, 4 godziny siedziałam i gdyby nie pójście do kościoła to bym siedziała i siedziała....inteligentna bestyjka jest, nie powiem...
aisa, Libra, Kfjatus, Sandraa, Ola_czeka, a-koczek, Ilona, Dodi, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Mam moc, mam moc
6 razy lajknęłam
Ania, jeśli jesteś w ciąży czego Ci życzę to nie ma znaczenia czy dopatrzymy się teraz tej drugiej kreseczki czy nie.
A jak zrobisz sikańca za kilka dni to będzie już grubaśna krecha. Albo idź na betę, wtedy wszystko będzie bardzo widoczne.Ola_czeka, Ilona, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
Klaudia zaczęła świrować....spokojnie, to tylko lekki nadmiar wody i temperaturę mierzyłaś po posiłku....
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:o jak z grubej rury pojechała a ja już chciałam naszą kadrową namówić zeby cie zatrudniła w naszej firmie( fakt stanowisko moze nie najlepsze ale dla nas priorytetowe)
Rucia miałaby z kosą latać i zamówienia realizować? hehea-koczek lubi tę wiadomość