plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKopciuszku glukoza nie jest wcale taka zła
Cytryna podobno zmienia wynik badania, tak mi mówiła pani pielęgniarka która mnie pokaleczyła
Faktycznie najgorzej jest przy przełykaniu, bo aż szczypie w gardło. Ale tragedii nie ma
kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:o jak z grubej rury pojechała a ja już chciałam naszą kadrową namówić zeby cie zatrudniła w naszej firmie( fakt stanowisko moze nie najlepsze ale dla nas priorytetowe)
Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Karny jeżyk za naśmiewanie się z biednej Rutosławy
Jeśli możesz kiedyś pocykać fotki środkowi domu, to poproszęLibra, Ola_czeka, Effcia28, Fedra, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:no tak nad tym sie zastanawiałam. ale jak to za czasów PRL jak to ładnie ujełas specjalista od scierki i mopa to była jedna z ważniejszych prac
Biorąc pod uwagę, że zostałam okrzyknięta na ovu jako pierwsza sprzatająca RP to chyba do innej pracy się nie nadajea-koczek, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak, Libra, Fedra, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:nie taka biedna, skoro takie ładne wnętrze sobie urządziła
Jeśli możesz kiedyś pocykać fotki środkowi domu, to poproszę
Kfjatku mam kilka fot ale to z przed 3-4 lat gdy wszystko urządzaliśmy więc jak chcesz mogę trochę powrzucać.Kfjatus, Effcia28, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ojj dziewczyny powiem wam że aż mi się humor poprawił bo dzisiaj to zjechany miałam strasznie
Dzięki wam uśmiałam się do łez
Selena, Libra, Fedra, kiti, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:a ja urażona, że nikt nie zauważył mojego dobrego humoru, ulatniam się na zebranie dyrów.....
paaaaaaaaaa
A mi kurde komp zawisł i walę w klawiaturę, żeby się odblokował, bo chciałam napisać, że gdyby nie Ty, to niczego bym nie osiągnęła!!!!!Selena, Kfjatus, Libra, Effcia28, Fedra, zbikowa, aisa, jeju, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Ojj dziewczyny powiem wam że aż mi się humor poprawił bo dzisiaj to zjechany miałam strasznie
Dzięki wam uśmiałam się do łez
także wpadaj za kazdym razem jak masz zły humor
i nie tylko
a wogóle to jest Ola - jest zabawaOla_czeka, Pismak, Kfjatus, Libra, Fedra, aisa, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:A więc tak:
Co do bankówi i załatwiania kredytu to się nie wypowiadam bo nie chcę się denerwować - my z M bralismy kredyt w rodzinie na swoim 2 lata temu a do teraz mnie trzepie na samą myślna początku wszystko cacy a jak masz już umowę przedwstępną podpisaną na mieszkanie to dopiero zaczynają się schody....
Muska podzielam Twoją opinię co do marzenia o domu i picia kawy i swojego kawalątek ziemi...
O! U nas jest dokładnie to samo. Tyle że już nam jedna umowa przedwstępna wygasła i przez bank straciliśmy 5 tysiNajpierw wręcz zapewniali że decyzja będzie do końca maja (złożyliśmy na początku z terminem zapłaty do końca czerwca), potem zaczęli nam jaja wybierać i termin minął...
Pismak, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rutka, no serio.... Gdybym ja wierzyła, że zaszłam w ciążę, bo umarł mi dziadek, to chyba nie potrafiłabym się cieszyć ciążą z wyrzutów sumienia...
A ja podchodze do tego inaczej...Jak? To już zostawię dla siebie
jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Pismaczku tu prawie zawsze tak jest
także wpadaj za kazdym razem jak masz zły humor
i nie tylko
a wogóle to jest Ola - jest zabawa
Ależ mi miło, no nie wiem czym sobie zasłużyłam na Twoje dzisiejsze miłe słowa:*
Ilona lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodzę do ubikacji srednio co 1.5-2h...
Nie fisiuj KlaudiaaOdczekaj jeszcze troszkę.
Ola_czeka, Libra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość