X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku glukoza nie jest wcale taka zła :) Cytryna podobno zmienia wynik badania, tak mi mówiła pani pielęgniarka która mnie pokaleczyła :P Faktycznie najgorzej jest przy przełykaniu, bo aż szczypie w gardło. Ale tragedii nie ma :)

kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    o jak z grubej rury pojechała a ja już chciałam naszą kadrową namówić zeby cie zatrudniła w naszej firmie( fakt stanowisko moze nie najlepsze ale dla nas priorytetowe)
    a jaki będziemy mieć socjal i imprezy integracyjne.............. ojjjjj strach się bać:D

Ola_czeka, Fedra, zbikowa, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLka mam góralka czekoladowego chcesz? bo ja zanim nie przepadam

Ola_czeka, jeju, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Karny jeżyk za naśmiewanie się z biednej Rutosławy :P
    nie taka biedna, skoro takie ładne wnętrze sobie urządziła :P :D
    Jeśli możesz kiedyś pocykać fotki środkowi domu, to poproszę :)

Libra, Ola_czeka, Effcia28, Fedra, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    no tak nad tym sie zastanawiałam. ale jak to za czasów PRL jak to ładnie ujełas specjalista od scierki i mopa to była jedna z ważniejszych prac

Biorąc pod uwagę, że zostałam okrzyknięta na ovu jako pierwsza sprzatająca RP to chyba do innej pracy się nie nadaje :P

a-koczek, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak, Libra, Fedra, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczcie państwo, nawet Żbikowa się ujawniła. Ta to wszędzie wywęszy łatwą kasę.

Selena, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa, jeju, AGA 30, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już chyba dziś nie popracuje

Libra, Fedra, jeju, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja urażona, że nikt nie zauważył mojego dobrego humoru, ulatniam się na zebranie dyrów.....

paaaaaaaaaa

Kfjatus, Fedra, aisa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    nie taka biedna, skoro takie ładne wnętrze sobie urządziła :P :D
    Jeśli możesz kiedyś pocykać fotki środkowi domu, to poproszę :)

Kfjatku mam kilka fot ale to z przed 3-4 lat gdy wszystko urządzaliśmy więc jak chcesz mogę trochę powrzucać.

Kfjatus, Effcia28, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja urażona, że nikt nie zauważył mojego dobrego humoru, ulatniam się na zebranie dyrów.....

paaaaaaaaaa
    wypatrz tam dobry PESEL

Selena, Ola_czeka, Fedra, aisa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj dziewczyny powiem wam że aż mi się humor poprawił bo dzisiaj to zjechany miałam strasznie :/ Dzięki wam uśmiałam się do łez :D

Selena, Libra, Fedra, kiti, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

paaaaaaaaaa

A mi kurde komp zawisł i walę w klawiaturę, żeby się odblokował, bo chciałam napisać, że gdyby nie Ty, to niczego bym nie osiągnęła!!!!!

Selena, Kfjatus, Libra, Effcia28, Fedra, zbikowa, aisa, jeju, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ojj dziewczyny powiem wam że aż mi się humor poprawił bo dzisiaj to zjechany miałam strasznie :/ Dzięki wam uśmiałam się do łez :D
    Pismaczku tu prawie zawsze tak jest :) także wpadaj za kazdym razem jak masz zły humor :) i nie tylko :)
    a wogóle to jest Ola - jest zabawa ;)

Ola_czeka, Pismak, Kfjatus, Libra, Fedra, aisa, jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka, no serio.... Gdybym ja wierzyła, że zaszłam w ciążę, bo umarł mi dziadek, to chyba nie potrafiłabym się cieszyć ciążą z wyrzutów sumienia...

jeju, Ilona lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    A więc tak:
    Co do bankówi i załatwiania kredytu to się nie wypowiadam bo nie chcę się denerwować - my z M bralismy kredyt w rodzinie na swoim 2 lata temu a do teraz mnie trzepie na samą myśl :/ na początku wszystko cacy a jak masz już umowę przedwstępną podpisaną na mieszkanie to dopiero zaczynają się schody....

Muska podzielam Twoją opinię co do marzenia o domu i picia kawy i swojego kawalątek ziemi...

O! U nas jest dokładnie to samo. Tyle że już nam jedna umowa przedwstępna wygasła i przez bank straciliśmy 5 tysi :/ Najpierw wręcz zapewniali że decyzja będzie do końca maja (złożyliśmy na początku z terminem zapłaty do końca czerwca), potem zaczęli nam jaja wybierać i termin minął...

Pismak, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rutka, no serio.... Gdybym ja wierzyła, że zaszłam w ciążę, bo umarł mi dziadek, to chyba nie potrafiłabym się cieszyć ciążą z wyrzutów sumienia...

A ja podchodze do tego inaczej... :) Jak? To już zostawię dla siebie :)

jeju, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Pismaczku tu prawie zawsze tak jest :) także wpadaj za kazdym razem jak masz zły humor :) i nie tylko :)
    a wogóle to jest Ola - jest zabawa ;)

Ależ mi miło, no nie wiem czym sobie zasłużyłam na Twoje dzisiejsze miłe słowa :) :*

Ilona lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bądź taka powiedz.
    Rucia wrote:

Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Ale w biznes wchodzisz?

Selena, Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodzę do ubikacji srednio co 1.5-2h...
    To normalne. Też tak miewam. Sikanie jest wprostproporcjonalnie do picia. Piję często i co godzinę lecę siku. Temperatura zaś wzrasta o parę kresek w ciągu dnia. Ruszasz się, to powoduje wysiłek ciała i wytwarza się energia potrzebna żeby wprawić ciało w ruch i temperatura wzrsta. Jak ćwiczysz na przykład to jesteś zawsze rozgrzana i spocona, lepiej nie mierz wtedy temperaturki ;)
    Nie fisiuj Klaudiaa ;) Odczekaj jeszcze troszkę.

Ola_czeka, Libra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 3824 3825 3826 3827 3828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ