plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo biznes się widzę już rozkręcił
Libra zapytaj dyrektorów czy mają jakieś wolne PESELEFedra, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dżizas dziewczyny naprawdę wierzycie, że w ciążę można zajść dopiero jak się zwolni jakiś PESEL?!
A ja po części w to wierzę. W styczniu umarł mój kochany dziadek, w marcu zaszłam w ciążę, a termin porodu mam w jego urodziny...Fedra, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:
No tak sie składa że nikogo
nie musiałam kropnąc
chyba jakis PESEL był akurat wolny
Chociaż nie..czekaj..na kilka dni przed mym testem zmarł zołożyciel mojej firmy...ale ja tam z tym nie mam nic wspólnego
jasne jasne bo uwierzymy
w sumie lepszy założyciel firmy niż osoba z rodzinkiSelena, Libra, Kfjatus, Fedra, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ja to się cieszę że dzis akurat sama jestem w biurze i że prezes nie zagląda bo ubaw by mieli zemnie że hoohLibra wrote:o matko... nie wyrobię... zaraz się posikam:D
za 10 min. spotkanie z dyrektorami a ja rozbawiona będę szczerzyć się sama do siebie chyba:DFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Temat iście radosny
Właściwie ciągle mówicie o poczęciu i cudzie narodzin, tylko w bardziej oryginalny sposób
Jeśli możecie to i mi załatwcie Bobaska, nie pytam jak to zrobicie, A- koczek jako prezes ogarnie sytuację, tak, by było niby zgodnie z prawem
Kiti domek super
Jeśli Któraś ma swoje wnętrza na fotach, to poproszę o wstawianie, to się może kiedyś przydać przy urządzaniuPodobało mi się u Ruci, gdyby nie ten Jej haniebny bałagan
a-koczek, Pismak, Libra, Ola_czeka, Muska, Fedra, kiti, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Noo biznes się widzę już rozkręcił
Libra zapytaj dyrektorów czy mają jakieś wolne PESELE
tp będzie moja żelazna zasada w tym fachuOla_czeka, Pismak, Fedra, aisa, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.tooba.pl/projekt-domu-Bryza-2-CE/a,s_pd,idp,7177.html
A oto moja chawira. Zamiast okna nad wejściem mamy balkon, i łazienka na dole jest powiększona.Pismak, Kfjatus, Muska, Fedra, kiti, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Temat iście radosny
Właściwie ciągle mówicie o poczęciu i cudzie narodzin, tylko w bardziej oryginalny sposób
Jeśli możecie to i mi załatwcie Bobaska, nie pytam jak to zrobicie, A- koczek jako prezes ogarnie sytuację, tak, by było niby zgodnie z prawem
Co do zgodności z prawem biorę to na siebie oczywiście za pozwoleniem Czcigodnych założycielek i PrezesaLibra, Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Jeśli Któraś ma swoje wnętrza na fotach, to poproszę o wstawianie, to się może kiedyś przydać przy urządzaniu
Podobało mi się u Ruci, gdyby nie ten Jej haniebny bałagan
Karny jeżyk za naśmiewanie się z biednej Rutosławy
Kfjatus, Ola_czeka, jeju, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
o jak z grubej rury pojechała a ja już chciałam naszą kadrową namówić zeby cie zatrudniła w naszej firmie( fakt stanowisko moze nie najlepsze ale dla nas priorytetowe)Rucia wrote:Tak w ogóle dziewoje to jesteście zdrowo jebnięte
Ale zwalam to na tą pogodę za oknem
Ola_czeka, Fedra, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
Klaudiaa nie mierzy się temperatury o 13:30. Wiarygodny wynik otrzymasz przed wstaniem z łóżka zaraz po przebudzeniu. Tylko i wyłącznie wtedy.Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, aisa, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Klaudia normalneKlaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
-
Klaudiaa wrote:Hej dziewczyny:) Powiedzcie mi czy jest to mozliwe, ze rano po przebudzenie temp mialam 36.2 a dzis o 13.30 37.2? Dodam, ze nie jestem przeziebiona, zadna choroba mnie nie dopadla. Mam wrazenie, ze czesto chce mi sie siku, Chodze do ubikacji srednio co 1.5-2h...
Wydaje mi się, że to normalne bo tempka rośnie w ciągu dnia dlatego powinno się ją mierzyć rano przed wstaniem
ale ekspertem nie jestemOla_czeka, Fedra, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnya-koczek wrote:o jak z grubej rury pojechała a ja już chciałam naszą kadrową namówić zeby cie zatrudniła w naszej firmie( fakt stanowisko moze nie najlepsze ale dla nas priorytetowe)
Koczku rozumiem, że zostałabym zatrudniona jako specjalistka od ścierki i mopa??
a-koczek, Ola_czeka, Fedra, zbikowa, jeju, Sandraa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia no jakoś sobie humor trzeba poprawić
a Ola to juz wogóle dziś wymiata
Olka krejzolka tak jak Obeliks wpadła kiedyś do jakiegoś kociołka z magicznym eliksirem i taka krejzi jest od temtego czasu, a rodzice robili ją na niezłym hajua-koczek, Selena, Kfjatus, Pismak, Fedra, kiti, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
no tak nad tym sie zastanawiałam. ale jak to za czasów PRL jak to ładnie ujełas specjalista od scierki i mopa to była jedna z ważniejszych pracRucia wrote:Koczku rozumiem, że zostałabym zatrudniona jako specjalistka od ścierki i mopa
??