plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej hej!
ja też jestem i żyje, ale jak sobie przypomne smak tej glukozy to niedobrze mi się robi i drugiego kubka na bank bym nie wypiła!!!Wysiedzialam sie w szpitalu za wszystkie czasy. Byłam tam po 7. Poczekałam do swojej kolejki bo było przede mną ok. 6-7 osób. Weszłam 7.25. Pobrali mi krew i kazali znaleźć sobie wygodne miejsce na poczekalni i czekać. o godz. 7.50 pani przyniosła mi kubek z glukozą i kazała wypić do 8 bo o 9 i 10 mają mi pobrac znowu krew. spytałam czy moge cytryne wcisnąć-ta stanowczo mi zabroniła - pomimo iż ginka kazała sobie wziać ćwiartke cytryny. Pani w labie powiedziała, ze lekarze najpierw pozwalają na cytrynę, a potem wychodzą złe wyniki i każą powtarzać badanie! Nie wierze w to co powiedziała, ale dałam radę i bez
. Ta glukoza jest okropna-bardzo piecze ta słodycz w gardło!!!Miałam wodę ze sobą i pani mi pozwoliła zrobić jakiegoś łyka bo wie ,ze moze być po tym niedobrze. I ja w trakcie picia tego świństwa zrobiłam 3 małe łyczki zeby tylko to gardło przepłukać.
Wyniki mają byc po 14-ej. Musze zadzwonić do taty żeby mi je odebral.
Mam tylko nadzieję,ze wszystko wyszło ok.
Dopiero zjadłam śniadanko - dziś normalnie marzyłam o parówkach z biedronkibo taka byłam głodna...
Miłego dnia kochane. Później Was nadrobie bo musze zajać sie pierworodnym
Ola_czeka, Fedra, Blondi22, Rucia, Pismak, aisa, jeju, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
-
Uwaga! to teraz ja przedstawiam nasza chaupe
http://www.archeton.pl/projekt-domu-majaneo_1141_opisogolnyl
Widzę że podobny troche do twojego Ola. Już się nie mogę doczekać jak we wrześniu zobaczymy go w okazałości ( ostatnio zalali drugi strop i pozostało dach zrobić aby zakończyć stan surowy ). Ale kasy już tyle poszło że głowa małaFedra, Libra, Kfjatus, Blondi22, a-koczek, Pismak, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:tez mysle ze cos w ym jest. bo ja w pierwsza ciaze zaszłam zaraz jak dziadek P zmarł a teraz jak moj wujo zmarł to miesiac potem okazalo sie ze jestem w ciazy
Straciłam siły witalne, by wybić Wam takie przesądy z głowy. Wracam do pracy.Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Straciłam siły witalne, by wybić Wam takie przesądy z głowy. Wracam do pracy.
kiti, Ola_czeka, Selena, Fedra, aisa, jeju, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra.... proszę Cię... Dlaczego ludzie ciągle zakładają, że Bóg jest jakiś mściwy i zbiera myto?
ale ja tego tak nie odbieram że Bóg jest mściwy i zbiera myto raczej tak ze Dziadek poszedł tam do nieba i zagadał z Bogiem bo może mnie nie zauważył w tym gąszczu modlitw i próśba wiadomo ze fejs tu fejs więcej się załatwi
kiti, Ola_czeka, Libra, Blondi22, a-koczek, jeju, AGA 30, mauysia, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:A tak wogole dzis w nocy umarł drugi dziadek P . ;(
fajny człowiek,zachorował na raka i w ciagu 2 miesiecy go wykończył ;( a tak to zdrowy człowiek całe zycie...
Blondi strasznie współczuje17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry dziewczynki
Witam się grzecznie i idę Was nadrabiaćOla_czeka, Fedra, Selena, Libra, kopciuszek126, aisa, jeju, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny