plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale by było straszne, gdyby osoba starająca się o dziecko musiała się najpierw zdeklarować kogo z najbliższej rodziny poświęca... Albo i nie z rodziny.
"Panie Boże bardzo Cię proszę o dzidziusia, w zamian proszę zabrać sąsiadkę spod trójki".
edit... w tej chwili oświadczam, ze jeżeli mi jest dane młodo zginąć tragicznie... oświadczam, że mój PESEL w testamencie ofiaruję na nowe życie mojego siostrzeńca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:33
Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, Pismak, jeju, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ja powiem wam tak
1 siostra pierwsz ciąża- dziadek
2. siostra druga ciaza- babcia
3. ja pierwsza ciaza- wojek
4. zona brata ciotecznego pierwsza ciąża -jeje dziadek
5. zona brata ciotecznego druga ciaza- wojek
6. siostra cioteczna pierwsza ciaza- jej tata ( ten co wyżej poświecił sie dla 2)
7. siostra cioteczna -jej babcia
8. bratowa pierwsza ciaza- jej wojek
9. brat cioteczny pierwsz ciaza- jego szwagier
a czy wujek, który zmarł miał też swoje dzieci, które później urodziły mu wnuki? może jakaś jest skala... np. jeden 1 denat=2 ciąże... w końcu ludzi na świecie jest coraz więcejOla_czeka, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:i ogłoszenie w gazecie... "skórka" za ciąże... wiecie co by się działo? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edit... w tej chwili oświadczam, ze jeżeli mi jest dane młodo zginąć tragicznie... oświadczam, że mój PESEL w testamencie ofiaruję na nowe życie mojego siostrzeńca...
"Aaaaaaby zaciążyć zadzwoń. Morderstwa ze wskazaniem >>www.peselzapesel.pl"a-koczek, kiti, Fedra, Libra, Selena, Pismak, aisa, jeju, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:takze ja musze czatowac na kogos tylko moze od strony meza by tak.
tylko u nas jest tak ze jak zajdziesz to dopiero ktos umiera taze biznes tu sie nie sprawdzi
I plany na szybką emeryturkę wzięły w łeb...Libra, Selena lubią tę wiadomość
-
a ja myślę że wszystko zależy od kierunku wiatru
dziewczyny łapcie wiatr on niesie drogocenny materiał !
Ola_czeka, Fedra, Libra, Selena, Kfjatus, aisa, jeju, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:i ogłoszenie w gazecie... "skórka" za ciąże... wiecie co by się działo? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edit... w tej chwili oświadczam, ze jeżeli mi jest dane młodo zginąć tragicznie... oświadczam, że mój PESEL w testamencie ofiaruję na nowe życie mojego siostrzeńca...Ola_czeka, Fedra, a-koczek, Selena, Selena, Kfjatus, Pismak, Rucia, aisa, jeju, AGA 30, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Laski ubawiłam się co niemiara Waszymi wpisami jakbym Was nie znała to bym stwierdziła ze Wy tak na poważnie...
ale mi się wydaje ze moze coś w tym jest jakiś cień prawdy bo jakby nie było ja zaszłam jak Dziadek zmarł
dobra idę coś zjeść bo zgłodniałam przez to wszystkokiti, Libra, Selena, Kfjatus, Rucia, aisa, jeju, AGA 30, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:a czy wujek, który zmarł miał też swoje dzieci, które później urodziły mu wnuki? może jakaś jest skala... np. jeden 1 denat=2 ciąże... w końcu ludzi na świecie jest coraz więcej
To zależy jak udane ma być dziecko. Jak wystarczy Ci takie-se, to jeden wujek obskoczy dwa pesele. Jeśli chcesz mieć kogoś na miarę Leosia lub Kubusia, albo Ilonowej dziewczynki z wanny, to musisz poświęcić ze dwie bliskie osoby.Fedra, kiti, Libra, a-koczek, Selena, Kfjatus, aisa, jeju, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I plany na szybką emeryturkę wzięły w łeb...
kasować posty, bo jeszcze Donald czyta i podłapie pomysł na następne zmiany w ustawie emerytalnej... typu: zapewnimy dogodna kwaterę z marmuru na ul. Poduchownej w zamian za zrzeczenie się praw emerytalnych... wskazana osobę obdarzymy ciążą dzięki czemu zyskamy nowe ręce do robotykiti, a-koczek, Ola_czeka, Selena, Selena, Selena, Selena, Fedra, Kfjatus, aisa, jeju, AGA 30, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
Paskudnie się czyta na komórce... Linków nie można otwierać..
Nie wiadomo czy nadrabiać czy włączyć się do rozmowy..
Ponadrabiam jeszcze chwile (bo zaraz koniec przerwy) a wieczorem walne zbiorowego posta
Za wizytujące dziś u ginów trzymam kciuki!
Buziaki :*kiti, Ola_czeka, Libra, Fedra, Kfjatus, Rucia, Kaja, jeju, AGA 30, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Laski ubawiłam się co niemiara Waszymi wpisami jakbym Was nie znała to bym stwierdziła ze Wy tak na poważnie...
ale mi się wydaje ze moze coś w tym jest jakiś cień prawdy bo jakby nie było ja zaszłam jak Dziadek zmarł
dobra idę coś zjeść bo zgłodniałam przez to wszystko
Fedra.... proszę Cię... Dlaczego ludzie ciągle zakładają, że Bóg jest jakiś mściwy i zbiera myto? -
Libra wrote:ale jaki ZUS byłby bogaty... jeżeli gro osób nie doczekałoby swojej emerytury w wieku 72 lat...
kasować posty, bo jeszcze Donald czyta i podłapie pomysł na następne zmiany w ustawie emerytalnej... typu: zapewnimy dogodna kwaterę z marmuru na ul. Poduchownej w zamian za zrzeczenie się praw emerytalnych... wskazana osobę obdarzymy ciążą dzięki czemu zyskamy nowe ręce do robotyOla_czeka, Libra, Fedra, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ale jaki ZUS byłby bogaty... jeżeli gro osób nie doczekałoby swojej emerytury w wieku 72 lat...
kasować posty, bo jeszcze Donald czyta i podłapie pomysł na następne zmiany w ustawie emerytalnej... typu: zapewnimy dogodna kwaterę z marmuru na ul. Poduchownej w zamian za zrzeczenie się praw emerytalnych... wskazana osobę obdarzymy ciążą dzięki czemu zyskamy nowe ręce do roboty
Od razu widać, ze osoba w budżetówce robi... Ma się to podejście!kiti, Libra, Fedra, Kfjatus, jeju, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Laski ubawiłam się co niemiara Waszymi wpisami jakbym Was nie znała to bym stwierdziła ze Wy tak na poważnie...
dobra idę coś zjeść bo zgłodniałam przez to wszystkoFedra, Ilona lubią tę wiadomość