plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra chyba zapomniałas kto Was natchnął na tą firmęLibra wrote:Libra&Czekajka spółka z o.o.
Może jakiś mały udział w spólce? plisssssssssssssssssWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 13:41
Ola_czeka, Libra, Fedra, aisa, jeju, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Libra&Czekajka spółka z o.o.
Libra, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, zbikowa, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Selena, Ty nie lajkuj, tylko się przyznaj kogo kropnęłaś przed zapyleniem!
No tak sie składa że nikogo
nie musiałam kropnąc
chyba jakis PESEL był akurat wolny
Chociaż nie..czekaj..na kilka dni przed mym testem zmarł zołożyciel mojej firmy...ale ja tam z tym nie mam nic wspólnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 13:43
a-koczek, Ola_czeka, Kfjatus, Pismak, Fedra, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Libra chyba zapomniałas kto Was natchnął na tą firmę
oczywiscie paza twoja tesciowa
Może jakiś mały udział w spólce? plisssssssssssssssssOla_czeka, kiti, a-koczek, Kfjatus, Fedra, jeju, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:
No tak sie składa że nikogo
nie musiałam kropnąc
chyba jakis PESEL był akurat wolny
Chociaż nie..czekaj..na kilka dni przed mym testem zmarł zołożyciel mojej firmy...ale ja tam z tym nie mam nic wspólnego
Czyli prezes też by zadziałał... <mruży oczy, patrzy w dal, stuka kolejno palcami z biurko>kiti, Libra, a-koczek, Selena, Fedra, aisa, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Olka? może powołamy spółkę córkę "Płomyczek" - utylizacja zwłok i a-koczek będzie jej prezesem?
Świetny pomysł, dlaczego nie miałybyśmy dać zarobić dziewczynom?
A-koczek na poranną zmianę w "płomyczku" a wieczorami obrabiałaby księgowość spółki matki.Libra, Kfjatus, Fedra, aisa, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Świetny pomysł, dlaczego nie miałybyśmy dać zarobić dziewczynom?
A-koczek na poranną zmianę w "płomyczku" a wieczorami obrabiałaby księgowość spółki matki.a-koczek, Ola_czeka, Fedra, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
A więc tak:
Aiska udanego dnia na kursie
Ola, Kfjatuś i Kiti śliczne domki
Jeju śliczna ta druga narzuta ja bym tą wybrała
Selenko cieszę się że mdłości przeszły i fasolka zdrowa !
a-koczek ja też mam mieszkanie w bloku - kupiliśmy i jest nasze ale zawsze marzył mi się dom...
Co do mieszkania z rodzicami to zarówno moi rodziciele jak i teściocha stwierdzili że oni bardzo nas kochają ale mieszkać z nami nie będa
W sumie nawet nie było by to możliwe bo oni mieszkają jakieś 120 km dalej
Rucia cieszę się że nie było tak źle a kłuć współczuję (ja to bym chyba zemdlała)
Kopciuszku najważniejsze że dałaś radę trzymam kciuki za wyniki !
Co do bankówi i załatwiania kredytu to się nie wypowiadam bo nie chcę się denerwować - my z M bralismy kredyt w rodzinie na swoim 2 lata temu a do teraz mnie trzepie na samą myślna początku wszystko cacy a jak masz już umowę przedwstępną podpisaną na mieszkanie to dopiero zaczynają się schody....
Muska podzielam Twoją opinię co do marzenia o domu i picia kawy i swojego kawalątek ziemi...
Haaa Ola Twój sposób działa właśnie zalajkowałam posta Muski 5x
trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Blondi serdecznie współczuję - tak samo było z moim dziadkiem 3 miesiące i już go nie było
Selena, Libra, Kfjatus, Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, kopciuszek126, kiti, zbikowa, aisa, jeju, AGA 30, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Szkoda, ze Muzi nie ma smarkfona, byśmy jej dały cynk, że babcia Lusia może się przydać...
za 10 min. spotkanie z dyrektorami a ja rozbawiona będę szczerzyć się sama do siebie chyba:Da-koczek, Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, kiti, aisa, jeju, Dodi, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kiti, zamówienie przyjęte, ale prosimy o szczegóły - wystarczy Ci dziecko byle jakie, czy jednak chodzi o pyknięcie kilku prominentnych osób?
Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, kiti, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
Tylko Libra jak bęziesz te kadry prowadzić to nie uśmiercaj kadry zarządczej a wręcz przeciwnie staraj sie aby się powiększałaLibra wrote:to ja biorę na siebie kadry:D
Libra, Pismak, Ola_czeka, Fedra, aisa, jeju, Ilona lubią tę wiadomość