plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Aaaa i Aisko jak będziesz miała chwilę i tu wejdziesz, to napisz mi proszę, jak można w ojczyźnie truskawkowo-limonkowego kopparberga nie wpaść w nałóg alkoholowy?!
Nie można
A tak serio to cena i dostępność alko. zniechęcają. Np. w moim ponad 30tys mieście są "aż" 2 sklepy z alkoholem. W sklepie można kupić napoje do 3,6% . Chyba z ciekawości przejde się dziś do alkoholowego luknąć na cene kopparbergaOla_czeka, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To już wiesz Libra, co robiłaś źle w tym zaciążaniu?! MUSISZ SPRZĄTNĄĆ TEŚCIOWĄ!!!
Ola_czeka, a-koczek, kiti, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
JA wolałam mieszkać u swoich rodziców. Nie chciałam ani się kłócić (a byłoby to nie nieuniknione
), ani odseparowywać zdrowych ludzi do gotowania, prania, sprzątania, własnych przyzwyczajeń . W domu mamy pewien podział już wypracowany przez lata, a w nowym miejscu, wśród właściwe obcych mi osób, trudno byłoby złapać mi jakąś równowagę. Bo to jest trochę na takiej zasadzie, jakbym sprzątała, to byłoby, że Mama M. nie może się wykazać, a jakbym nie sprzątała,, to byłoby, ze ona wszystko robi, a ja leżę- taka patowa sytuacja właściwe
Nie chodzi o to, że mam coś przeciwko,ale o to, że każdy powinie czuć się w swoim domu dobrze...
dlatego najzdrowiej było wybudować swoje własne gniazdo, które powoli stanie się naszym prawdziwym domem, w którym będę mogła być w 100% gospodynią, a mąż gospodarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:13
Libra, Ola_czeka, a-koczek, Fedra, zbikowa, jeju, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dżizas dziewczyny naprawdę wierzycie, że w ciążę można zajść dopiero jak się zwolni jakiś PESEL?!
Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola trzymam z Tobą, nie wierzę w takie słowa
Moja ukochana Babcia zmarła 6 lat temu, od tamtej pory nikt się w moim bliskim otoczeniu nie urodził...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 12:15
Ola_czeka, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola trzymam z Tobą, nie wierzę w takie słowa
Moja ukochana Babcia zmarła 6 lat temu, od tamtej pory nikt się w moim bliskim otoczeniu nie urodził...
Idąc tropem "pesel za pesel" można by rzec, że umarła na marne...Kfjatus, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Idąc tropem "pesel za pesel" można by rzec, że umarła na marne...
Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Policzyłam, że od września 2010 powinnam mieć już przynajmniej czwórkę. Przynajmniej, bo nie wiem jak dalekie pokrewieństwo denata się liczy.
Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, Pismak, zbikowa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:albo ktoś urodził dziecko nie poświęcając nikogo z rodziny, czyli tym samym podpiredzielił cudzy PESEL
I szukaj teraz wiatru polu, gdzie są należne mi dzieci za moją babcię, żonę chrzestnego i wuja W.Kfjatus, zbikowa, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja powiem wam tak
1 siostra pierwsz ciąża- dziadek
2. siostra druga ciaza- babcia
3. ja pierwsza ciaza- wojek
4. zona brata ciotecznego pierwsza ciąża -jeje dziadek
5. zona brata ciotecznego druga ciaza- wojek
6. siostra cioteczna pierwsza ciaza- jej tata ( ten co wyżej poświecił sie dla 2)
7. siostra cioteczna -jej babcia
8. bratowa pierwsza ciaza- jej wojek
9. brat cioteczny pierwsz ciaza- jego szwagier -
Ale by było straszne, gdyby osoba starająca się o dziecko musiała się najpierw zdeklarować kogo z najbliższej rodziny poświęca... Albo i nie z rodziny.
"Panie Boże bardzo Cię proszę o dzidziusia, w zamian proszę zabrać sąsiadkę spod trójki".kiti, Fedra, Kfjatus, Libra, zbikowa, aisa, jeju, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Ja powiem wam tak
1 siostra pierwsz ciąża- dziadek
2. siostra druga ciaza- babcia
3. ja pierwsza ciaza- wojek
4. zona brata ciotecznego pierwsza ciąża -jeje dziadek
5. zona brata ciotecznego druga ciaza- wojek
6. siostra cioteczna pierwsza ciaza- jej tata ( ten co wyżej poświecił sie dla 2)
7. siostra cioteczna -jej babcia
8. bratowa pierwsza ciaza- jej wojek
9. brat cioteczny pierwsz ciaza- jego szwagier
Czyli, gdyby nie babcia siostry ciotecznej, można by powiedzieć, że żona brata ciotecznego sprzątnęła jej denata sprzed brzucha?Libra, Rucia, zbikowa, aisa, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
oj dziewczęta rozbawiłyście mnie aż musiałam się ujawnić
Ola_czeka, Fedra, Libra, Kfjatus, Pismak, Rucia, aisa, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość