plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska, odpowiednio wcześniej daj znać, bo oni mają zlecenia na rok wprzód.
Pytam szefa tej firmy na przykład: "Jakby pan połączył te płytki? Tylko fugą, czy listwą?"
A on na to: " Chętnie bym pani powiedział, ze listwą, bo to dla mnie dużo szybsze i łatwiejsze rozwiązanie. Ale lepiej będzie wyglądać i lepiej będzie się sprzątać, jak zrobimy to bez listwy." No i męczył się, kurwował, ale zrobił bez listwy, a przecież mógł mi ściemę walnąć "Inaczy się tego nido pani kierowniczko", zrobić listwę i cieszyć się, ze nie mam pojęcia o budowlance.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 10:43
Libra, Muska, Fedra, kiti, zbikowa, aisa, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Na razie się nie tnę, ale do śmiechu mi nie jest
Ja mieszkałam za młodu i w bloku i domu. Teraz jednak (mieszkając w bloku w centrum miasta) marzę o domku na uboczu. Nie wypoczywam tu po pracy, jest głośno, ciągle auta zasuwają, imprezy po ulicach nocami zwłaszcza, brud oknami do mieszkania leci, długo by wymieniać.
Jak jedziemy do moich rodziców na Śląsk to jest cisza i spokój, w nocy można spokojnie spać przy otwartych oknach, tylko czasem gdzieś pies zaszczeka, widac gwiazdy i ogólnie wysypiamy się zawsze.
Życie w domku nie jest droższe niż życie w bloku i generalnie widzę mnóstwo plusów. Może to wiek to robi? Po prostu na dzień dzisiejszy opcja domek jest moim marzeniem. Picie kawy na trawce itp itp, swój kawalątek ziemi...
Rozmarzyłam się
dlatego ja się cieszę, że mój blok stoi na wylocie z miasta... wszystkie sklepy ma w promilu 0,5km... i w sąsiedztwie ma park... okolica spokojna... także tragedii nie maMuska, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeny, ale dzisiaj jestem zmęczona... wczoraj m zmusił mnie do 25 min biegu na orbitreku... a do tego przez ten urlop muszę wszystko nadgonić, więc pracowałam do 2:30 w nocy... spałam 3:15 i od nowa w kierat... pierwszy dzień urlopu prześpię na leżaku przy basenie:D
Effcia28, AGA 30, Fedra, Pismak, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga - tak w skrócie - nikt nie zaciążył, bo oddajemy Ci pierwszeństwo
W niedzielę będzie 13dc a mój Wafel do pracy pojedzie wiec pewnie się nie załapię na żadno jajeczko o ile jakieś bedzie!!!Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:He he he nie bądzcie takie dobre bo się nie doczekacie swojej kolejki!!Ale dziękuję
W niedzielę będzie 13dc a mój Wafel do pracy pojedzie wiec pewnie się nie załapię na żadno jajeczko o ile jakieś bedzie!!!AGA 30, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muśka niewiem czy Cie to pocieszy bo ja w koncu bank zmieniłam troche gorsze warunki dostałam ale w koncu kupiłam mieszkanie. teraz ciesze sie że jednak z propozycji tego wczesniejszego banku nie skorzystałam chociaz atrakcyjna mi sie wydawała bo moi znajomi z niej skorzystali i teraz pałcą grube tysiące za to. ja w sumie mam obecnie dosc niekorzystny kredyt ale juz wywalczyłam korekte takz enie jest tak zle.
a co do mieszkania w bloku to tez nie jest takie złe blok mam 5 rodiznny na osiedlu gdzie jest w sumie takich 10 bloków osiedle pod lasem oczywiscie moj blok najbliżej lasu także jak wygląam przez okno to jak na wsi sie czuje zimą sarenki zagląaja takz ecisza spokój jest poprostu fajnieLibra, Muska, Fedra, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUciekam dziewczynki włosy suszyć i zbieram się do tego Opola!!Jejku jak ja się będę kąpać przez te 48godzin podłączona to tego dziadostwa!!!
No nic tylko dolną część ciała będę podmywać he he!!
Może po południu was trochę nadrobię jak wrócę postaram się chociaż!!
Buziolki! -
Ola_czeka wrote:Spod Krakowa - serdecznie ich polecam Muska!
Bo dzisiaj to wiem, że ekipy to nawet i 300 km jadą na roboty jak trzeba, także warto pytać. Chyba że wiesz ze oni na pewno nie, to wtedy odpuszczam. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Przez Was nic nie robię tylko oglądam zdjęcia mojego domu...
A że mam tylko jakieś starocie, to oglądam zdjęcia z okresu sprzed paneli i drzwiFedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga wogóle to chyba myślami cie sciągnełam bo miałam własnie sie pytać co u ciebie bo jakoś znikłaś
U mnie dobrze i mam się swietnie he he!!!@ przyszła i poszła więc zadnych rewelacji!!
Urlop w górach udany wizyta u rodzinki również więc nie ma co narzekać!!!
Już mnie nie ma poszłam pa pa pa!!Libra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
No ja jeszcze dwa dni i też lecę w góryAGA 30 wrote:U mnie dobrze i mam się swietnie he he!!!@ przyszła i poszła więc zadnych rewelacji!!
Urlop w górach udany wizyta u rodzinki również więc nie ma co narzekać!!!
Już mnie nie ma poszłam pa pa pa!!Libra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny