X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju mi tez sie podobaja domy z duża ilością okien ale jak pomysle o ich myciu to gust mi sie zmienia chyba że w gratisie dostanę jakąs ekipę sprzątająźćą

Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, jeju, Kfjatus, Fedra, Pismak, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 lajki ode mnie Koczek!

a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Effcia rozkoszuje się domem bez gości.

Libra, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy to robicie mi sie tylko udaje po 1

A Efcia w koncu pewnie spiiiiiiiiii spokojnie

Ola_czeka, jeju, Effcia28, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Jak wy to robicie mi sie tylko udaje po 1

Koczku, przed kliknięciem 4 i więcej lajków wystarczy wstać na chwilę od komputera, wykonać kilka skłonów, następnie ustawić monitor w stronę południową, szeroko otworzyć wszystkie okna, i kliknąć "Lubię" wypowiadając zaklęcie:

"Juz za chwilę, teraz, zaraz
    chcę dać kilka lajków naraz!"

Można też z niecierpliwością że ovu nie reaguje i rzucając stek przekleństw klikać bez ustanku "Lubię" przez minutę lub dłużej, ale to pomaga tylko przy tak powolnym internecie jak mój.

Selena, Libra, a-koczek, jeju, Kfjatus, Fedra, aisa, Pismak, Rucia, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Liberko, a Wy już sobie urządziliście swoje mieszkanko u teściów? Tak "na gotowo"? Zajmujecie poddasze, tak?
    my mieszkamy w bloku, więc nie ma mowy o poddaszu:) remont całego mieszkania wraz z wyposarzeniem wyniósł równowartość waszych domków (bo ok. 120tyś) a teraz jeszcze został nam remont balkonu (który właśnie trwa) i okazuje się, że też wyniesie z 8 tyś... i pomyśleć, że za ta kaskę miałabym chatkę w stanie surowym:/ z dala od teściowej...
    ale mój m nie chciał budować domu, bo powiedział, że jest na to za stary i woli wyremontować mieszkanie, założyć konto oszczędnościowe i zbierać kasę na dom dla dziecka... i tak się stało... mieszkanie wyremontowane, konto dla dziecka założone i ściułamy już na lepszy start dla naszego brzdąca, jeżeli tylko się pojawi... tej kasy nie ruszamy za nic - chyba, że jedynie na in vitro

Effcia28, Kfjatus, Fedra, kiti, aisa, Pismak, Rucia, Ilona, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liberko, 120 tysi nie wystarczyłoby na budowę i wyposażenie domu, wierz mi...

Effcia28, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na mieszkanie z teściami, w sensie mieszkanie w jednym mieszkaniu. Myślę, że jeśli o mnie chodzi - po miesiącu okazałoby się że jestem wysoce konfliktową i zrzędliwą osobą :D

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    wiem, dlatego mówię o stanie surowym... jak kiedyś liczyliśmy ile by nas kosztowało wybudowanie i wyposażenie domku dla nas, to pi racy drzwi lekką ręką wyszło ok. 400 tyś... i to mojego m zraziło... wolał wyremontować mieszkanie i poczynić oszczędności na lepszą przyszłość dla dziecka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 09:56

Effcia28, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oLKA OKNA U MNIE SIE NIE OTWIERAJĄ A POZATYM MA OKNA SKIEROWANE NA ZACHÓD. Internet mój w miarę szybko chodzi wiec chyba mi się to nie uda . Ach jaka szkoda ale bede próbować
    Ola_czeka wrote:
    Koczku, przed kliknięciem 4 i więcej lajków wystarczy wstać na chwilę od komputera, wykonać kilka skłonów, następnie ustawić monitor w stronę południową, szeroko otworzyć wszystkie okna, i kliknąć "Lubię" wypowiadając zaklęcie:

"Juz za chwilę, teraz, zaraz
    chcę dać kilka lajków naraz!"

Można też z niecierpliwością że ovu nie reaguje i rzucając stek przekleństw klikać bez ustanku "Lubię" przez minutę lub dłużej, ale to pomaga tylko przy tak powolnym internecie jak mój.

Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    wiem, dlatego mówię o stanie surowym... jak kiedyś liczyliśmy ile by nas kosztowało wybudowanie i wyposażenie domku dla mas, to pi racy drzwi lekką ręką wyszło ok. 400 tyś... i to mojego m zraziło... wolał wyremontować mieszkanie i poczynić oszczędności na lepszą przyszłość dla dziecka

O, 400 tysi to już prędzej. Wiesz, Wojtek tez był za tym, żebyśmy zamieszkali u jego mamy, przynajmniej na czas budowy domu. Ale ja w życiu bym się na to nie zgodziła. Najpierw teściowa była chyba urażona, że odrzucam jej pomocną dłoń, ale teraz chyba widzi, ze tylko dzięki tamtej decyzji mamy takie dobre relacje.

Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie w ogóle nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, ale o ile jeszcze matka z córką się dogada, to dwie obce kobiety nie powinny moim zdaniem dzielić dwóch pomieszczeń - kuchni i łazienki :D

Muska, Effcia28, Kfjatus, Ilona, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    O, 400 tysi to już prędzej. Wiesz, Wojtek tez był za tym, żebyśmy zamieszkali u jego mamy, przynajmniej na czas budowy domu. Ale ja w życiu bym się na to nie zgodziła. Najpierw teściowa była chyba urażona, że odrzucam jej pomocną dłoń, ale teraz chyba widzi, ze tylko dzięki tamtej decyzji mamy takie dobre relacje.
    moja uważa, że ona wszystko robi najlepiej... a ja? hmmm, ja jej zadanie mam w głębokim poważaniu:D i choć mnie czasem zajebiście wkur... oceniam, że jestem wielce cierpliwa, że tyle znoszę... bo moja koleżanka w pracy (jak jej się czasem pożalę) stwierdza, że ona by się z nią chlała cały czas... ale jak mnie wkurzy i nie chcę słuchać jej gderania, to albo idę do swojego pokoju i zamykam się na klucz albo mój teściu bierze ją na siebie, wyłącza aparat słuchowy i mówi do niej: teraz gadaj zdrów:Dhahaha

a-koczek, Effcia28, Sandraa, Kfjatus, Fedra, jeju, kiti, aisa, zbikowa, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem !!!

Jestem po badaniu glukozy - przeżyłam :) Nawet nie było tak tragicznie. Wypiłam w zasadzie jednym duszkiem. Jedynie moje ręcę ucierpiały, bo Pani pielęgniarka nie mogła się wkłuć, i podchodziła 4 razy do sprawy, więc mam podziurawione ręce :P A jakie obolałe łoezuu.

Muzi narzuta numer 2 jest najlepsza.

Resztę doczytam jak się najem i ogarnę się jako tako.

Zajebiaszcza pogoda nie ma co ...

Ola_czeka, Sandraa, Effcia28, Libra, Kfjatus, Fedra, jeju, aisa, Ilona, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W sumie w ogóle nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, ale o ile jeszcze matka z córką się dogada, to dwie obce kobiety nie powinny moim zdaniem dzielić dwóch pomieszczeń - kuchni i łazienki :D
    Podzielam zdanie osoby w 100% :D

Ola_czeka, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hmmm, moja niedoszła działka o wielkości ok 600m2 kosztuje wiecej niż 130 tysi...
    Dom nie większy niż 120 m2 wg początkowych szacunkow kosztuje ponad 300 tysi... niewykończony oczywiscie.

Libra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou Muska.

Ty to potrafisz budować napięcie swoim wykresem...

Gunia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, kojarzycie Inessę? Ja nie wiem skąd ta dziewczyna bierze siły do życia. A może tak to jest, że jesteśmy w stanie znieść więcej niż nam się zdaje?
    Właśnie po raz 3 poroniła.

ja ja kojarze nie gadaj ze znowu porobiła matko kochana a tak sie cieszyłam ze jej się udało :( smutne to strasznie :(

Ola_czeka lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkałam jakies 5 lat z tesciową i ciesze sie ze juz niemieszkam chociaz nie jest to az tak zła kobieta. ale żałuję że wyprowadziłam sie tak niedaleko od niej

zpbnej28qs8fkan8.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta:)

owszem rozkoszuje się ciszą i spokojem w domu :) ale nie na długo bo na weekend mamy gości,całe szczęście ,że tylko na sobotę i niedzielę.No ale nie ważne :D
    Jestem codziennie na ovu ale jakoś nie umiem się wbić w rozmowę :P

Olka i Kfiatuś bardzo podobają mi się Wasze domki :)
    Posiedzę z Wami jeszcze troszkę a potem znikam bo muszę ogarnąć trochę w domu ,przyszykować obiad i na 14 do ginekologa zobaczyć co tam u mnie w brzuchu słychać:)

a-koczek, Libra, Ola_czeka, Selena, Kfjatus, Fedra, jeju, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 3815 3816 3817 3818 3819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ