plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju mi tez sie podobaja domy z duża ilością okien ale jak pomysle o ich myciu to gust mi sie zmienia chyba że w gratisie dostanę jakąs ekipę sprzątająźćą
Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka, jeju, Kfjatus, Fedra, Pismak, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Jak wy to robicie mi sie tylko udaje po 1
Koczku, przed kliknięciem 4 i więcej lajków wystarczy wstać na chwilę od komputera, wykonać kilka skłonów, następnie ustawić monitor w stronę południową, szeroko otworzyć wszystkie okna, i kliknąć "Lubię" wypowiadając zaklęcie:
"Juz za chwilę, teraz, zaraz
chcę dać kilka lajków naraz!"
Można też z niecierpliwością że ovu nie reaguje i rzucając stek przekleństw klikać bez ustanku "Lubię" przez minutę lub dłużej, ale to pomaga tylko przy tak powolnym internecie jak mój.Selena, Libra, a-koczek, jeju, Kfjatus, Fedra, aisa, Pismak, Rucia, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Liberko, a Wy już sobie urządziliście swoje mieszkanko u teściów? Tak "na gotowo"? Zajmujecie poddasze, tak?
ale mój m nie chciał budować domu, bo powiedział, że jest na to za stary i woli wyremontować mieszkanie, założyć konto oszczędnościowe i zbierać kasę na dom dla dziecka... i tak się stało... mieszkanie wyremontowane, konto dla dziecka założone i ściułamy już na lepszy start dla naszego brzdąca, jeżeli tylko się pojawi... tej kasy nie ruszamy za nic - chyba, że jedynie na in vitroEffcia28, Kfjatus, Fedra, kiti, aisa, Pismak, Rucia, Ilona, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Liberko, 120 tysi nie wystarczyłoby na budowę i wyposażenie domu, wierz mi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 09:56
Effcia28, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
oLKA OKNA U MNIE SIE NIE OTWIERAJĄ A POZATYM MA OKNA SKIEROWANE NA ZACHÓD. Internet mój w miarę szybko chodzi wiec chyba mi się to nie uda . Ach jaka szkoda ale bede próbowaćOla_czeka wrote:Koczku, przed kliknięciem 4 i więcej lajków wystarczy wstać na chwilę od komputera, wykonać kilka skłonów, następnie ustawić monitor w stronę południową, szeroko otworzyć wszystkie okna, i kliknąć "Lubię" wypowiadając zaklęcie:
"Juz za chwilę, teraz, zaraz
chcę dać kilka lajków naraz!"
Można też z niecierpliwością że ovu nie reaguje i rzucając stek przekleństw klikać bez ustanku "Lubię" przez minutę lub dłużej, ale to pomaga tylko przy tak powolnym internecie jak mój.Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:wiem, dlatego mówię o stanie surowym... jak kiedyś liczyliśmy ile by nas kosztowało wybudowanie i wyposażenie domku dla mas, to pi racy drzwi lekką ręką wyszło ok. 400 tyś... i to mojego m zraziło... wolał wyremontować mieszkanie i poczynić oszczędności na lepszą przyszłość dla dziecka
O, 400 tysi to już prędzej. Wiesz, Wojtek tez był za tym, żebyśmy zamieszkali u jego mamy, przynajmniej na czas budowy domu. Ale ja w życiu bym się na to nie zgodziła. Najpierw teściowa była chyba urażona, że odrzucam jej pomocną dłoń, ale teraz chyba widzi, ze tylko dzięki tamtej decyzji mamy takie dobre relacje.Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
W sumie w ogóle nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, ale o ile jeszcze matka z córką się dogada, to dwie obce kobiety nie powinny moim zdaniem dzielić dwóch pomieszczeń - kuchni i łazienki
Muska, Effcia28, Kfjatus, Ilona, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:O, 400 tysi to już prędzej. Wiesz, Wojtek tez był za tym, żebyśmy zamieszkali u jego mamy, przynajmniej na czas budowy domu. Ale ja w życiu bym się na to nie zgodziła. Najpierw teściowa była chyba urażona, że odrzucam jej pomocną dłoń, ale teraz chyba widzi, ze tylko dzięki tamtej decyzji mamy takie dobre relacje.
a-koczek, Effcia28, Sandraa, Kfjatus, Fedra, jeju, kiti, aisa, zbikowa, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i czołem !!!
Jestem po badaniu glukozy - przeżyłamNawet nie było tak tragicznie. Wypiłam w zasadzie jednym duszkiem. Jedynie moje ręcę ucierpiały, bo Pani pielęgniarka nie mogła się wkłuć, i podchodziła 4 razy do sprawy, więc mam podziurawione ręce
A jakie obolałe łoezuu.
Muzi narzuta numer 2 jest najlepsza.
Resztę doczytam jak się najem i ogarnę się jako tako.
Zajebiaszcza pogoda nie ma co ...Ola_czeka, Sandraa, Effcia28, Libra, Kfjatus, Fedra, jeju, aisa, Ilona, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:W sumie w ogóle nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, ale o ile jeszcze matka z córką się dogada, to dwie obce kobiety nie powinny moim zdaniem dzielić dwóch pomieszczeń - kuchni i łazienki
Ola_czeka, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Liberko, 120 tysi nie wystarczyłoby na budowę i wyposażenie domu, wierz mi...
Dom nie większy niż 120 m2 wg początkowych szacunkow kosztuje ponad 300 tysi... niewykończony oczywiscie.Libra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny, kojarzycie Inessę? Ja nie wiem skąd ta dziewczyna bierze siły do życia. A może tak to jest, że jesteśmy w stanie znieść więcej niż nam się zdaje?
Właśnie po raz 3 poroniła.
ja ja kojarze nie gadaj ze znowu porobiła matko kochana a tak sie cieszyłam ze jej się udałosmutne to strasznie
Ola_czeka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej dziewczęta:)
owszem rozkoszuje się ciszą i spokojem w domuale nie na długo bo na weekend mamy gości,całe szczęście ,że tylko na sobotę i niedzielę.No ale nie ważne
Jestem codziennie na ovu ale jakoś nie umiem się wbić w rozmowę
Olka i Kfiatuś bardzo podobają mi się Wasze domki
Posiedzę z Wami jeszcze troszkę a potem znikam bo muszę ogarnąć trochę w domu ,przyszykować obiad i na 14 do ginekologa zobaczyć co tam u mnie w brzuchu słychać
a-koczek, Libra, Ola_czeka, Selena, Kfjatus, Fedra, jeju, aisa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość