plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola miałam Ci napisać, że ja jestem za zamkniętymi kuchniami ale mi tu ta ścianka nie pasowała na rysunku po prostu, jednak jak drzwi, nawet przesuwne jakieś fajnie obite, to jestem jak najbardziej za!!!!!!!
Mam zamkniętą kuchnię, co prawda nie miałam za bardzo jak poszaleć z wyborem pomieszczeń na kuchnię, bo ściany już były jak były ale nie jest źle. Podobają mi się Wasze projekty i powiem, że też zawsze mi się podobały domki w tradycyjnym stylu...najlepiej z dzikim winem na ścianie, okiennicami i słonecznikami w ogrodzie...mmmm....ale się rozmarzyłam....
Muska, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś kuchnię masz w super miejscu....każdy dom ma coś co jest super i coś co mogłabym przeżyć...idealny dom chyba nie istnieje, prawda? Nasze myśli, gusta, potrzeby się zmieniają z roku na rok. Idę nakarmić kury...i poprzerywać marchewkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 09:23
a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koczku, mój projekt się nie obraził
Kfjatku, super musi wyglądać to całkowicie przeszklone wyjście na taras, w sensie cała ta ścianka oddzielająca taras. Możesz mi powiedzieć, w jakich miejscach są okna w największej sypialni na górze? Tam są tylko dachowe?Libra, Effcia28, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mój dom miał mieć dużo okien, mówiłam, że najwyżej zamieszkam w szklarni ale jak wiadomo życie swoje a my swoje heheheeh też jestem ciekawa, a Ty Olka jak masz okna...pięknie byłoby mieć taras wychodząc z sypialni....dobra idę, bo nie wyrobię z czasem...buziole zozole
Fedra, Ilona lubią tę wiadomość