plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:...a Żbikowa cierpi, bo nienawidzi futbolu...
no nie w to to ja nie uwierzę... NAPRAWDĘ?????20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mauysia wrote:...a Żbikowa cierpi, bo nienawidzi futbolu...
a skąd to wytrzasnełaś? bardziej nienawidze rolek. hihihiih
piłka nożna to dla mnie niezrozumiały fenomen ot co,
no nic nie ma mnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 23:13
mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dobra ide w kime, Małysz, czy masz coś przeciwko jeśli w pożegnam się słowami: "karaluchy pod poduchy"?
Dobranoc Dziołszki
Nawet przed chwilą taki mały słodziuchny prusaczuś chciał się zakraść do kubka z resztą mleka niedopitego przez L (stał na stole w dużym pokoju - kubek, nie Leo). Oboje się z M rozczuliliśmy nad nim, że kazdego maluszka - nawet prusakowego - ciągnie do picia mleczka...
Po chwilowym roztkliwieniu prusakowy bejbik zginął pod kciukiem mojego M...
Dobranoc Żbiku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 23:14
Ola_czeka, Kfjatus, a-koczek, Rucia, Fedra, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
i mnie też....20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
zbikowa wrote:a skąd to wytrzasnełaś? bardziej nienawidze rolek. hihihiih
piłka nożna to dla mnie niezrozumiały fenoment ot co,
no nic nie ma mnie!Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek!
I jak pogoda?
Oczywiście u nas drugi dzień szarówa ale swój świat koloruję sobie wchodząc na różowe strony
Doczytałam co u Was i uśmiałam się serdecznie!
Stwierdziłam, że mój polot uciekł w najciemniejszy kąt.
Co do chwilowego przemęczenia, to u nas też coś się wychłodziło...miało byćwieczorem ale byłam zmęczona czekaniem na W., miało być rano, W. mówił, że mnie obudzi wcześnie i nic...Jak się okazuje nie potrafimy zrealizować naszego planu, "codziennie raz"
Oboje zastanawialiśmy się czy to jest możliwe i powiem Wam, że nie jest... bo na wakacjach 2-3 razy na dobę i nie da się mniej a w domu 2-3 razy w tygodniu bo nie da się chyba więcej
Ach kobiety! Znajdujemy zawsze jakieś wytłumaczenie adekwatne do sytuacji-mam na myśli odpowiedź na pytanie: "skąd wzięliście to imię?!"
Kaju trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, Mauysiu fajnie, że wszystko dobrze z Heniutkiem...to już jest co dźwigać...no no...
Zbiku co z łapką?
Pismak podoba mi się Twój nick
Shagga pozdrów ode mnie koleżanki- czyt.@@@@@@@
Guniu fajny etap budowy domu, można oczyma wyobraźni spacerować w marzeniach po ogródku i w kuchni przygotowywać gorącą czekoladę, w swoich marzeniach przy kominku ustawić piękny wygodny fotel i popijać gorącą czekoladę w chłodny jesienny wieczór w ramionach swojego mężczyzny.
Ech u nas już czuć zmiany w przyrodzie...jesień zbliża się ,to czuć. Lubię jesień jak długo trwa, najlepiej do styczniaJest to rekompensatą za zimę trwającą do niemalże lata
Znalazłam wreszcie kolor jaki będzie pasował mi do sypialni...mam grafit na ścianach jasne beżowe meble wpadające w lekki żółty odcień...spróbuję dołożyć do tego turkus...ale i tak mam wątpliwości.
Ciemny fiolet też mógłby zdać egzamin...czas wprowadzać zmiany, bo teraz w domu będzie się spędzać więcej czasu za ładnych kilkanaście tygodni.
Plemniczko narobiłaś mi smaku na naleśniki
Wczoraj upiekłam ciasto, bo już miałam wszystko odmierzone od południa i stało do wymieszania...udało się fajnie...a niechcący dolałam gorącej wody podczas miksowania masła, cukru i jajek....hmmm.....zawsze było inne to ciacho a tym razem wyszło takie takie, no nie wiem ale lepsze....
Może się okazać, że gorące 50 ml wody może być ważnym składnikiem
A dziś naleśniki chyba zrobię, muszę się porozglądać za patelnią, bo wychodzą mi nie chrupiące a ja lubię cieniznę ale chrupiącą.
Te co smażę na eco-vitalu są właśnie takie jak omlet albo idealne na krokiety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 08:00
aisa, Libra, Fedra, Pismak, Ilona, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Niedługo zejdzie się towarzycho i zacznął się zajęcia..
Na razie jest fajna pogoda, słońce itp. ale już się boje na myśl o szarościach za miesiąc albo dwa.. fuj!
Może uda mi się dziś podczytywać.. A jak nie to zgłosze się po 17.
Miłego dnia dziołchySandraa, jeju, Libra, a-koczek, Fedra, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Najnormalniej w świecie moje nozdrza wypełnia zapach jesieni...ech....jestem przerażona....idę do ogródka za chwilę uporządkować trochę w warzywkach...dlatego zrobię kawkę, pół godziny jeszcze tu i do dzieła, do pracy rodacy, bynajmniej ja...
Kfjatus, Libra, Sandraa, a-koczek, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia kursowego Aiska!
Gunia, strasznie fajnie, że się odezwałaś, szkoda, że mnie akurat nie było. Plis plis plis wrzuć nam projekt domu, chcę sobie pooglądać! Szkoda, że nie wiadomo, kiedy zjadę do Pl, przyjechalibyście z A. do nas i pooglądali nasz dom - na żywca zawsze łatwiej wyczaić co byście chcieli a czego broń Boże nie.
I coś jeszcze miałam Tobie napisać, ale nie wiem co, muszę się cofnąć na poprzednią stronę.
A nie, już wiem - nie wiem o których gorących źródłach mówisz, ale my jeździmy do Tatralandii i tam akurat taki karnet 5-dniowy bodajże opłaca się najbardziej, więc ja polecam wycieczkę na tydzień. Chyba z dwa lata temu pojechaliśmy tam właśnie na tydzień i było idealnie. Co prawda to było lato, więc na zewnątrz było sporo atrakcji, które późną jesienią odpadają, ale okoliczne tereny są super do łażenia, pełno knajpek z knedliczkami no i ten niesamowity "Świat Saun", w którym mogłabym siedzieć 2 tygodnie. Tanie te atrakcje nie są, ale my nie nudziliśmy się przez tydzień. Bisajd możecie pojechać na 5 dni a dwa spędzić u znajomych z ovufriedna pod Krakowem jak będziecie wracać
Małysz, bosko, że u Henia bosko, niecool, że nie dał się sfotografować.
Czekamy na info od Kai.
Co do imion - myślę, że tu najmniejsze znaczenie ma to, co się komu podoba a decyduje tak naprawdę to, czy znaliśmy kogoś o tym imieniu i jak nam się ono kojarzy. Generalnie jestem za polskimi imionami, ale znałam Henryka, który robił bardzo złe rzeczy i nie mogłabym tak nazwać dzieckaKfjatus, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Jestem już częściej, a może rzekłabym regularniej na ovu- dyżurze
Guniu bardzo lubię Cię czytać (chyba już Ci to kiedyś mówiłam!). Fajnie, ze ruszyliście już z projektem, nas wyszło taniej, gdy pani nam przerysowała dom z netu z naszymi poprawkami i wyszła nowa chata, bez plagiatu ;P Ucz się troszkę do tych poprawek, bo jak na wakacjach zajdziesz w ciążę, to potem gorzej Ci się będzie do nauki zebrać
Aisko miłej nauki!
Shagga mam nadzieję, że macie ładną pogodę na te ZOO, czekam na fotorelację
Mauyś to Twój Henio tak mi przypadł do gustu, wcześniej jakoś nie zwracałam uwagi na to imię
Ruiu wczoraj pisałaś o grach Kini, w Minecrafta gra bardzo dużo dzieci,ale nie rozumiem fenomenu, bo dla mnie to jakieś beznadziejne jest i strasznie kiepska jakość...
Kaja mocno zaciskam kciuki za wizytę &&&&
Pismak faktycznie czasem mijanie się ze sobą lub częste zmęczenie, zasypianie, to jest poważny problem, no , bo wszystko ma być jakieś takie naturalne, a nie wymuszone, przyjemne, a nie okupione prośbą o niezasypianie czy podaniem z trzema zdjęciami, o trochę czasu wieczorem, bo okno się otworzyło
Żbiku, jakoś Kaziemierz mi nie podchodzi, ale pewnie jak się osłucham, to zmienię zdanie.
Jeju nawet na ciasto nie zaprosiłaśPewnie chłopaki szybko zjedli
hmmm.... Co by to jeszcze skrobnąć....
Wczoraj zrobiliśmy 25 km na rowerach
Dziś u mnie pada, jest ciemno i strasznie jakoś tak posępnie i ponuro...
Na obiad frytkiOt tak zdrowa żywność
Selena, Libra, Sandraa, Effcia28, Fedra, aisa, Pismak, Ilona, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Hej
ja tylko wpadam na chwile się przywitać
z forum jestem na bieżaco..ale brak czasu na pisanie..pozdrawiam wszystkie dziewczynki
i życze miłego dnia
Ola_czeka, Kfjatus, Sandraa, Libra, Effcia28, Rucia, Fedra, aisa, Ilona, zbikowa, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość