plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc wieczorem
przez Shagge i mi sie nalesnikow zechcialo i usmazylam sobie z nutellą, a malzonkowi z dzemem agrestowym.
A mi sie bardziej podoba Dawid
Milan? nie no ciezko by chlopaczek w Polsce mial z takim imieniem.Kaja, aisa, mauysia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja no i tak to właśnie jest ja tobie mówię że spokojnie ty mnie wyrzucimy te stresy wszystkie i od razu lepiej
&&&&&&&&&
Plemniczko witam i zazdroszczę tych naleśników !!! jutro nieodwołalnie robię!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 20:58
plemniczka, aisa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Mauysia...mam takie nietypowe pytanie..jak myślisz moglabys sptytac gina czy jak w 1szej ciąży wyszedł gbs pozytywny to czy możliwe że przy drugiej nagle zniknął ten paciorek nieleczony?Ciekawa jestem opinii innego gina...no a Tobie pewnie dziś pobierze wymaz .
Ale chyba w ogóle nie miałam robionego wymazu na paciorkowca, więc sprawa jest mi całkiem obca.
A po badanku OK - lekarz zbadał mnie palpacyjnie, a potem - ku mojemu zdziwieniu - zrobił mi USG. Fotek niestety nie mam, bo Niuniek ustawił się już do góry nogami, a poza tym USG przez brzuch miałam robione na fotelu ginekologicznym, więc z nogami w górze, co utrudniało faciowi manewrowanie tą głowicą w okolicy łona mego. Tak czy inaczej pomierzył, co trzeba, zapisał skierowanie na nast. badanie krwi i moczu, recepty na żelazo, dał kolejne zwolnienie lekarskie i szlusNastępna wizytka 3.09.
aisa, Pismak, zbikowa, Libra, Kfjatus, Muska, a-koczek, Rucia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, Kobietki
Nadrobiłam Was, sporo tego było, ale uwielbiam Was czytać, i teraz jest mi trochę smutno, że nic nie piszecie... Ale co się naśmiałam i nacieszyłam - to moje.
Niestety notatek nie robiłam i pamiętam sprawy tylko kilku Dziewczyn, więc wolę nic nie pisać, by żadna nie poczuła się urażona, że o Niej nie wspomniałam
Widzę, że ostatnio więcej piszecie o sprawach, dla których ta strona została stworzona, niestety, z bólem serca, i wstydem, muszę się przyznać, że olewam sprawę. U mnie czas intensywnych staranek, ale w ogóle mi się nie chce, jestem przemęczona i nie mam nastroju na igraszki. Nie wspomnę o mym przemęczonym pracą A., który zasypia bez róznicy gdzie, byle by sie zatrzymał na 30 sekund i już chrapieŻycie.
Poza tym - dziś pełnia Księżyca więc spędzam wieczór na balkonie - z Wareczką
Aha, od 30 sierpnia miałam być na długim urlopie, ale mi się znów przesunie (a przesuwa się od drugiej połowy czerwca)Znów to napisze - Życie!
Co mnie cieszy - wybraliśmy wreszcie projekt domuTeraz trzeba go prześwietlić i projektantowi powiedzieć, co zmienić, porozmawiaż ze znajomymi fachowcami - co dodać, co ująć w projekcie (solary- w położeniu naszego domku zdadzą egzamin, czy nie zawracać sobie nimi głowy), próbuję się dogadać z gminą, czy w ciągu 2-3 lat planują pociągnąć kanalizację, czy my sobie zrobimy przydomową oczyszczalnię ścieków (wiadomo-wolimy tą drugą opcję), mniej-więcej ustalam kolor elewacji i dachu (do warunków zabudowy niezbędne), no i takie tam pierdołki
Ogólnie to cieszę się, że Zafasolkowane mają się dobrze, i ich Maleństwa również, Ilonke podziwiam za odwagę - 10 lat temu tez bym szalała na karuzelachLibrze życzę mega udanych wakacji i by sie wszystkie plany spełniły, cieszę się z powrotu Mauysi, podziwiam Shaggę za pokonywanie problemów, Olcię i Żbiczka kocham nad życie, jak również Aiskę, Kfjatuska i Fedrulinę
Zresztą Was wszystkie uwielbiam, i Muzi, i Kopciuszka, i Blondi, i Małą, i Kaję, i Muske, i Plemniczkę, i Sylwię, i Beatkę, i Rucię, i Blondi, i wszystkie, wszystkie bez wyjątku, nawet Sandrę tylko lajkującą, hihi
Witam serdecznie nowe Koleżanki, Pismaka zwłaszcza (choć ostatnio też częściej pisała Aga_Andzia i dziewczynka z pantoflem-szpilą w awatarku, sorry, imienia nie pamiętam!)
cieszę się, że się zadomowiłyście,
mam nadzieję, że fatum, które ostatnio nad Nami wszystkimi krąży pójdzie sobie precz, życie jest za krótkie by się smucić!
A teraz oddaję się marzeniom przy świetle Księżyca, wieczór ciepły, a co
P.s. Coś na zwiększenie libido i zaprzestanie myślenia o tym, że owulka tuż-tuż znacie? Podacie przepis?!
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 22:08
mauysia, aisa, Pismak, zbikowa, Libra, Selena, jeju, Ola_czeka, Kfjatus, Muska, Rucia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
mauysia wrote:Łee to już pewnie wszędzie wykupione, bo byłam dziś w drugim i też ani śladu. Ale spoko, na szczęście świat mi się przez to nie zawalił
Rucia napisała, że są ale chodziło Jej, że będą od czwartku.
Fajnie, że po wizycie wszystko ok
Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Trudno powiedzieć, z jakiego powodu, od wczoraj sama chcę przełożyć by nie tracić go na sesję poprawkową (3-6 września) (niestety nawaliłam i mam poprawki - powinnam się uczyć - tak? Tak? Hmmmm), poza tym wcześniej ja szkodowałam pieniążków na wyjazdy jakieś, bo przecież sam projekt domu z adaptacją to ok. 5-6 tysiecy, a jak się doliczyłam, że jeszcze trochę oszczedności mamy na szaleństwo urlopowe (Bułgaria, Chorwacja), to Adama sumienie ruszyło, że jednak pieniądze będą potrzebne
Powiedziałam dziś Dyrektorowi, że chcę przesunąć urlop, to "Milczący Człowiek w Masce" uśmiechnął się szeroko i powiedział - "To super!"
Nie wiem na czym to polega, ale w czasie, gdy wszędzie jest sezon urlopowy to u nas zagęszczenie, hehDodi lubi tę wiadomość
aisa wrote:Rucia napisała, że są ale chodziło Jej, że będą od czwartku.
Fajnie, że po wizycie wszystko ok
Ahaaaaa, czyli jeszcze nie wszystko straconeTo ustawiam się w blokach startowych.
Gunia, aisa, Libra, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Gunia, to w takim razie będziemy trzymać kciuki za poprawki
A potem - ziuuuu na urlopik, mam nadzieję?
Też mam nadziejęJak nie wyjedziemy gdzies daleko, daleko to zamęczą nas telefonami i tak przynajmniej dwa razy w tygodniu A. bedzie musiał wpaść do pracy i patrzeć ludziom na ręce, czy dobrze robią
Ale urlop 14 fni kalendarzowych muszą wziąć - ustawa zobowiązuje, a w tym roku dofinansowanie za wczasy z Funduszu Świadczeń Socjalnych mi się należy, więc nawet 300 zł piechotą nie chodzi, nie?
Mauysia... ja mam ciągle przed oczami wizję niesienie przez Ciebie śpiącego L. ... op tej akcji wszystko w porządku było?
No bo nie pytam, czy stanęłaś na wadze! W dwupaku i tak ważysz mniej ode mnieFedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
Gunia wrote:Mauysia... ja mam ciągle przed oczami wizję niesienie przez Ciebie śpiącego L. ... op tej akcji wszystko w porządku było?
Na szczęście znalazłam miejsce parkingowe pod blokiem więc miałam tylko kawałeczek do przejścia. I nie czułam żadnych dolegliwości ani w trakcie, ani po. Ale twardo trzymam się tego, że dziubasa w stanie czuwania nie dźwigam.
aisa, Gunia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jeszcze jedno mi się przypomniało - Heniut waży obecnie 2228 gramów, choć pewnie nie ma co tych pomiarów traktować jakoś super dosłownie.
Bardzo, bardzo przypadło mi do gustu to imię dzięki Waszym rozmowom tu na forummauysia, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
Gunia wrote:Bardzo, bardzo przypadło mi do gustu to imię dzięki Waszym rozmowom tu na forum
aisa, Gunia, Libra, Kfjatus, Muska, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj Pani w metrze darła sie na takiego Heniuta (4 lat. //opis jak w Fakcie nie?//) i sobie od razu o małyszowym Heniucie pomyślałam, czy też czymś dzis Matke zeźlił, jak ten metrowy.
Guniex - lowju tu.
Plemniś, mam jeszcze z pół kilo UFOów, wpadaj na wyżere!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 22:13
Gunia, plemniczka, aisa, Libra, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość