plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mam 129/79 ...jak dla mnie to nieco za wysokie...
Bye bye...
Idelane Shaguś to 130/80, zaraz po tym idzie 120/70.
Masz rewelecyjne
Ja tam dzisiaj rano byłam u lekarza i mam 105/50. Ledwo żyję.
Teraz raz jeszcze - cześć wszystkim , czytam dalej, zaraz znowu coś skrobnę.
aisa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Naleśniki, hehe Shaggunia mistrzyni robienia naleśników!!!!!
Czy ta patelnia się sprawdza, bo moje naleśniki za każdym razem na tej wypasionej patelni wychodzą takie miękkie i gąbczaste...jakiś powód pewnie jest, może zbyt równo się smażą alboco?!
Jakie lubicie naleśniki?
Coś czuję, że lada dzień zrobię naleśniki na wytrawnie
ser, brokuły, kurczak, sos czosnkowy, pieczarki albo inna wersja...zobaczymy...chyba idę szukać inspiracji w necie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 18:16
aisa, Shagga_80, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aisa !!!Coś mi się przypomnialo!Dziś nauczyłam Kubę mówić Jaś ...i On od progu "powiedział" Tacie że tak ma Dzidzius się nazywać
Może On Go przekona
Jaś
Pewnie mina Taty bezcennaShagga_80, Libra, Kfjatus, a-koczek, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ilona, relaksuj się z M i zaglądaj do nas
Kfjatus, "okno transferowe" powiadaszTo owocnego
Jeju, niezłe masz sny
Klaudiaa, historia Twojej mamy daję nadzieję
Pismak, pewnie organizm zrobił Ci psikusa bo myślałaś, że już dużo o nim wieszA tak poważnie to może ovu Ci się przesunie...
Plemniczko, o jaki ładny długaśny post Ci wyszedł
Kopciuszku, szkoda, że na darmo jechałaś na glukozę.. trzymam kciuki żeby jutro poszło bez problemu
Mauysiu, witaj w domu i na swoim lapku
Shagga, mam nadzieję, że lepiej już się czujesz. Udanego jutrzejszego dnia w Łodzi!
Sylwia, Shagga dobrze mówi. Nie martw się na zapas i jedziesz z tym koksem
Cześć Muśka
Ola, serio mówię z tym 10-tysięcznikiemTo znaczy będę się starać trafić
A Inesskę kojarzę, silna jest niesamowicie. Mam nadzieję, że doczeka się wreszcie szczęśliwego zakończenia... Co do adopcji to pamiętam, że pojawiły się problemy w kwestii zarobków, ale jak jest teraz to też nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 19:03
Muska, sylwia1985, plemniczka, Kfjatus, kopciuszek126, Gunia, Pismak, mauysia, Libra, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowicjuszką w sumie ale chciałabym Was spytać po ilu dniach od jajeczkowania system zaznaczył u Was czerwoną kreskę ile czasu czekałyście?
-
A co do naleśników to bardzo lubię z wodą gazowaną i mniejszą ilością mąki bo wtedy są delikatniejsze
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba nadrobiłam
Kuba jak się z tym gadaniem rozkręci, to będziesz jeszcze tęsknić za czasami kiedy siedział cicho
Poza tym, u mnie dziwnie jest.Wczoraj miałam tak wysoką temperaturę, potem ból brzucha i wymioty. Wysiedziałam w pracy pól dnia i poszłam do domu. Dzisiaj rano byłam u lekarza po L4 do jutra. Cos mi musiało zaszkodzić...
W pracy do godz. 10:00 chłopaki z zespołu wysnuli teorię, że jestem w ciąży.Fakt, że wyglądałam jak trup no i objawy idealne. Małe padalceA tu kurdę nie wiadomo co mi jest. Straszne to jest, że my się z m tak staramy a wystarczy jakieś wyjście do kibelka i wszyscy pytają czy w ciąży. Ileż razy mam mówić że nie?! Udręka jakaś. Zaczynam wymyślać różne teksty, które wykorzystam następnym razem jak zapytają. Z mich ostatnich pomysłów to odp. :jestem od wczoraj". Może przestaną na trochę...
Do tego od wczoraj wieczora biorę bromergon w dawce całe ćwierć tabletki przez tydzień, potem pól tabletki na noc. Zobaczymy co będzie.
Tak sobie dzisiaj siedzę i dumam nad życiem... -
Kajuś, biegiem z pracy i działać zanim mąż do swojej pójdzie
Ania, mi się niekoniecznie to imię podoba, ale mi nie musi
Joanna, najlepiej poczytaj w bazie wiedzy. Ovu wyznacza chyba po 3 czy 4 dniach wyższych temp.
Muśka, nie oglądaj tv, posiedź na ovu!Hasło przewodnie dzisiejszego wieczoru!
I już się wyjaśnił ten Twój wczorajszy skok, a dziś temp na niższym poziomie...
Kaja, Libra, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowicjuszką w sumie ale chciałabym Was spytać po ilu dniach od jajeczkowania system zaznaczył u Was czerwoną kreskę ile czasu czekałyście?
aisa lubi tę wiadomość