X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wgl Aisce to nie można za grosz ufać, mówiła, że będzie po 16:00 a jest 17:20. I tak, wiem, że 17:20 jest po 16:00 i w gruncie rzeczy nie kłamała.

nick nieaktualny, jeju, aisa, Gunia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Małysz, czy Ty to czujesz, że został Ci miesiąc z hakiem?
    NIE!

I powoli zaczynam się bać że z wszystkim nie zdążę! Jakieś naprawy wózków, załatwienie krwi pepowinowej, opróżnienie komody, ogarnięcie tej całej wyprawki, generalny PORZĄDEK w chacie :/, i sto innych rzeczy O.o, o.O lub O_o, o_O (zapomniałam jak się robi tego emotikona...)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I wgl Aisce to nie można za grosz ufać, mówiła, że będzie po 16:00 a jest 17:20. I tak, wiem, że 17:20 jest po 16:00 i w gruncie rzeczy nie kłamała.

Specjalnie napisałam po 16 żebyś zdążyła napisać "kilka" postów żeby było co polajkować... No nic, zaczeję się na 10 tysi :D :P ;)

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    NIE!

I powoli zaczynam się bać że z wszystkim nie zdążę! Jakieś naprawy wózków, załatwienie krwi pepowinowej, opróżnienie komody, ogarnięcie tej całej wyprawki, generalny PORZĄDEK w chacie :/, i sto innych rzeczy O.o, o.O lub O_o, o_O (zapomniałam jak się robi tego emotikona...)

Najważniejsze, że umiesz robić emotikony...

nick nieaktualny, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Idę nadrabiać...

mauysia, Gunia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Specjalnie napisałam po 16 żebyś zdążyła napisać "kilka" postów żeby było co polajkować... No nic, zaczeję się na 10 tysi :D :P ;)

Byle przed 7 września!

nick nieaktualny, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą Małysz zaskoczyłaś mnie, że chcesz pobrać krew pępowinową.

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Byle przed 7 września!

Spokojnie, da radę :P
    Właśnie popełniłam 9100 lajk ;)

Dziś ponad 100 lajków a dzień się jeszcze nie skończył... Jeśli w takim tempie będzie szło to 10-tysięcznik osiągniesz jeszcze w sierpniu ;)

Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Swoją drogą Małysz zaskoczyłaś mnie, że chcesz pobrać krew pępowinową.
    Perke?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Perke?

No nie wiem... W sensie nie oceniam tego ani nic, tylko jakoś mi to do Ciebie nie podobne... donou.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem znów:-P Stary zasnął,Młody ogląda bajkę więc ja na chwilę wpadam:-)
    Mayusia widzę że wszystkie ciężarne wiedzą że dźwigać nie można a wychodzi jak zawsze :-)
    Ja przez tę naszą zarazę też boję się że nie wyrobie się ze wszystkim do porodu:-(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewuszki- dzisiaj w pracy mielismy sie dowiedziec co kolezanka bedzie miala a jest w 20 tc i obstawialysmy a tu dzidzior zrobil psikus i sie pupa obrocil ze nici ...... mnie dzis okrponie bola jajniki-test owu pozytywny ale boje sie zeby nie przestymulowac jajnikow -kurcze mi juz najgorsze mysli kraza po glowie-ide was nadrabiac !!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia...mam takie nietypowe pytanie..jak myślisz moglabys sptytac gina czy jak w 1szej ciąży wyszedł gbs pozytywny to czy możliwe że przy drugiej nagle zniknął ten paciorek nieleczony?Ciekawa jestem opinii innego gina...no a Tobie pewnie dziś pobierze wymaz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    hello dziewuszki- dzisiaj w pracy mielismy sie dowiedziec co kolezanka bedzie miala a jest w 20 tc i obstawialysmy a tu dzidzior zrobil psikus i sie pupa obrocil ze nici ...... mnie dzis okrponie bola jajniki-test owu pozytywny ale boje sie zeby nie przestymulowac jajnikow -kurcze mi juz najgorsze mysli kraza po glowie-ide was nadrabiac !!

Nie martw się na zapas...tylko korzystaj :-)

aisa, nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa !!!Coś mi się przypomnialo!Dziś nauczyłam Kubę mówić Jaś ...i On od progu "powiedział" Tacie że tak ma Dzidzius się nazywać :-P Może On Go przekona :-D

Ola_czeka, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, Selena, mauysia, Fedra, kiti, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadalam z sobą to teraz zmykam smazyc naleśniki :-P

jeju, aisa, Kfjatus, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aisa !!!Coś mi się przypomnialo!Dziś nauczyłam Kubę mówić Jaś ...i On od progu "powiedział" Tacie że tak ma Dzidzius się nazywać :-P Może On Go przekona :-D

No i niech ktoś mi spróbuje wmówić, że baby nie maja swoich sposobów... :D

nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus, Gunia, Pismak, Selena, a-koczek, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!
    Co u Was? Czytałam, czytałam....

Witam Mauysiu po za dłuuuugim urlopie! Ckniłam oczywiście i czekałam na powrót siostry przełożonej :-P

Plemniczko wyobraziłam sobie gości wylizujących resztki sosu z naczynia hehe albo liżących talerze hehe-sorry :-)

Shagga odpoczywaj sobie i korzystaj z dobroci swoich chłopców...to musi być słodkie jak taki mały Kubuś przynosi wodę i prosi by jego mama wypiła troszkę.

Olka chyba jednak masz stresującą pracę...nie chciałabym widzieć jak załatwiasz sprawę z panem z banku osobiście....byłby pewnie biedny....

nick nieaktualny, aisa, plemniczka, mauysia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, jak tam Lusia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No i niech ktoś mi spróbuje wmówić, że baby nie maja swoich sposobów... :D
    Trzymaj kciuki! :-P

aisa lubi tę wiadomość

‹‹ 3807 3808 3809 3810 3811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ