plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Małysz, czy Ty to czujesz, że został Ci miesiąc z hakiem?
I powoli zaczynam się bać że z wszystkim nie zdążę! Jakieś naprawy wózków, załatwienie krwi pepowinowej, opróżnienie komody, ogarnięcie tej całej wyprawki, generalny PORZĄDEK w chacie, i sto innych rzeczy
,
lub O_o, o_O (zapomniałam jak się robi tego emotikona...)
-
Ola_czeka wrote:I wgl Aisce to nie można za grosz ufać, mówiła, że będzie po 16:00 a jest 17:20. I tak, wiem, że 17:20 jest po 16:00 i w gruncie rzeczy nie kłamała.
Specjalnie napisałam po 16 żebyś zdążyła napisać "kilka" postów żeby było co polajkować... No nic, zaczeję się na 10 tysi
Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:NIE!
I powoli zaczynam się bać że z wszystkim nie zdążę! Jakieś naprawy wózków, załatwienie krwi pepowinowej, opróżnienie komody, ogarnięcie tej całej wyprawki, generalny PORZĄDEK w chacie, i sto innych rzeczy
,
lub O_o, o_O (zapomniałam jak się robi tego emotikona...)
Najważniejsze, że umiesz robić emotikony...Shagga_80, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Byle przed 7 września!
Spokojnie, da radę
Właśnie popełniłam 9100 lajk
Dziś ponad 100 lajków a dzień się jeszcze nie skończył... Jeśli w takim tempie będzie szło to 10-tysięcznik osiągniesz jeszcze w sierpniuOla_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello dziewuszki- dzisiaj w pracy mielismy sie dowiedziec co kolezanka bedzie miala a jest w 20 tc i obstawialysmy a tu dzidzior zrobil psikus i sie pupa obrocil ze nici ...... mnie dzis okrponie bola jajniki-test owu pozytywny ale boje sie zeby nie przestymulowac jajnikow -kurcze mi juz najgorsze mysli kraza po glowie-ide was nadrabiac !!
-
nick nieaktualnyMauysia...mam takie nietypowe pytanie..jak myślisz moglabys sptytac gina czy jak w 1szej ciąży wyszedł gbs pozytywny to czy możliwe że przy drugiej nagle zniknął ten paciorek nieleczony?Ciekawa jestem opinii innego gina...no a Tobie pewnie dziś pobierze wymaz .
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:hello dziewuszki- dzisiaj w pracy mielismy sie dowiedziec co kolezanka bedzie miala a jest w 20 tc i obstawialysmy a tu dzidzior zrobil psikus i sie pupa obrocil ze nici ...... mnie dzis okrponie bola jajniki-test owu pozytywny ale boje sie zeby nie przestymulowac jajnikow -kurcze mi juz najgorsze mysli kraza po glowie-ide was nadrabiac !!
Nie martw się na zapas...tylko korzystajaisa, Libra, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAisa !!!Coś mi się przypomnialo!Dziś nauczyłam Kubę mówić Jaś ...i On od progu "powiedział" Tacie że tak ma Dzidzius się nazywać
Może On Go przekona
Ola_czeka, aisa, Libra, Kfjatus, Gunia, Selena, mauysia, Fedra, kiti, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Aisa !!!Coś mi się przypomnialo!Dziś nauczyłam Kubę mówić Jaś ...i On od progu "powiedział" Tacie że tak ma Dzidzius się nazywać
Może On Go przekona
No i niech ktoś mi spróbuje wmówić, że baby nie maja swoich sposobów...Shagga_80, aisa, Libra, Kfjatus, Gunia, Pismak, Selena, a-koczek, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Hej laski!
Co u Was? Czytałam, czytałam....
Witam Mauysiu po za dłuuuugim urlopie! Ckniłam oczywiście i czekałam na powrót siostry przełożonej
Plemniczko wyobraziłam sobie gości wylizujących resztki sosu z naczynia hehe albo liżących talerze hehe-sorry
Shagga odpoczywaj sobie i korzystaj z dobroci swoich chłopców...to musi być słodkie jak taki mały Kubuś przynosi wodę i prosi by jego mama wypiła troszkę.
Olka chyba jednak masz stresującą pracę...nie chciałabym widzieć jak załatwiasz sprawę z panem z banku osobiście....byłby pewnie biedny....Shagga_80, aisa, plemniczka, mauysia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny