X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I pomyśleć Małysz, że właśnie kończyłabyś pracę...
    <haftejszyn>

Ola_czeka, Selena, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, kojarzycie Inessę? Ja nie wiem skąd ta dziewczyna bierze siły do życia. A może tak to jest, że jesteśmy w stanie znieść więcej niż nam się zdaje?
    Właśnie po raz 3 poroniła.
    Ja pierdziu :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kfiatus a jakiego typu terapie prowadzisz

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Grunt, że widzimy twoje rozchwiane włosy na wietrze, twoje seksowne kości policzkowe, oraz ten niebieski pachołek :)

Mówisz o moim mężu?

mauysia, a-koczek, Pismak, Rucia, Selena, aisa, Gunia, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mówisz o moim mężu?
    pfahahahhahahahahha, że pozwolę sobie dac ujście memu rozbawieniu :D :D :D

a-koczek, Rucia, Kfjatus, Selena, aisa, Gunia, Sandraa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, kojarzycie Inessę? Ja nie wiem skąd ta dziewczyna bierze siły do życia. A może tak to jest, że jesteśmy w stanie znieść więcej niż nam się zdaje?
    Właśnie po raz 3 poroniła.
    znam... 3 raz poroniła:(... a w maju przeszła operację - usuwali jej sporego guza - mięśniaka podśluzówkowego... także wszystko smutne, smutne, smutne... z tego co pamiętam to chyba rozpoczęli procedurę o adopcję - ale nie wiem na jakim są etapie...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    znam... 3 raz poroniła:(... a w maju przeszła operację - usuwali jej sporego guza - mięśniaka podśluzówkowego... także wszystko smutne, smutne, smutne... z tego co pamiętam to chyba rozpoczęli procedurę o adopcję - ale nie wiem na jakim są etapie...

I za każdym razem jest w niej tyle nadziei... No i jest milutka dla wszystkich, ja strzelałabym piorunami.

Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, nie będę włazić na "Twoje" fora, żeby nie wyszło, że Cię stalkuję, ale jeśli to czytasz wiedz, że jest ktoś kogo inspirujesz.

Libra, Shagga_80, Selena, aisa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłócę się w imieniu pracownika z pewnym dziadem z banku (mejlowo) i mnie serce boli z nerwów. Czy to można podciągnąć pod stresującą pracę?

a-koczek, Kfjatus, Shagga_80, Selena, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I za każdym razem jest w niej tyle nadziei... No i jest milutka dla wszystkich, ja strzelałabym piorunami.
    niom... mnie też jej siła i przyjazne nastawienie mnie zaskakuje... pod jej wykresem zawsze jest multum wpisów przeróżnych dziewczyn... ona wszystkim gorąco kibicuje... jest niesamowita

Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus jest mnie ostatnio mało, ponieważ moja córka ostatnio wpadła w szał oglądania filmików na youtubie o grze Minecraft i Adventure QuestWorld o.O nie wiem co tam siedzi w jej głowie, że cieszy się jak głupol na widok tych gier o.O dobrze ze za chwilę szkoła ufff

No i sumując nie mam jak być na forum, bo jak już to dziecko usadzi swoje dwa pączucie na tronie, to nie ma zmiłuj nie puści cię chociaż miałabyś ją błagać na kolanach ...

a-koczek, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę załatwiać do skarbówki sprawę za mojego meża. Powiedział, ( cytuje jego słowa ) że " jak bedą się plumkać to im rozjebie ten pierdolnik granatem ". :P

Skarbówka przypomniała sobie, że w zbyt krótkim czasie nabyliśmy samochód, i za szybko go sprzedaliśmy i niby się wzbogaciliśmy, ale to tylko na papierze i teraz kuźwa trzeba im płacić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki!
    Ja wczoraj wieczorem fatalnie się poczułam...nie mogłam podnieść głowy od poduszki tak wirował mi pokój...zmusiłam się,żeby coś zjeść - moi chłopcy przynosili mi a to kanapki a to wodę (Młody zmuszał bym piła wodę :P ) no i nieco lepiej się poczułam..ale zaraz poszłam spać...dziś nadal źle się czułam...chyba ciśnienie mam nieco za wysokie jak dla mnie bo aż byłam w Aptece sobie zmierzyć.
    Jutro jedziemy do tej Łodzi...a plany mam dość ciekawe...bo najpierw do Endokrynologa z Młodym, potem na zakupy do Ikei i Smyka :) A na koniec do ZOO (choć kolejność po lekarzu jeszcze nie jest ustalona) ...nie wiem, kto cieszy się bardziej, ja czy Kubuś :D

Rucia, Libra, Kfjatus, aisa, Sandraa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie przykro jest czytać takie historie jak Inessy :( Jeżeli Nam tak trudno jest zajść w ciąże to co dopiero będą przechodziły nasze dzieci? Mam tu na myśli chemię którą Nas faszerują.

Wiecie, że cycki zaczęły mi rosnąć gdy miałam 13 lat, a moja córka ma 9 i właśnie to przechodzi? Czy Wy to rozumiecie? Jaką chemią muszę ją karmić skoro tak szybko zaczęła się rozwijać. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jej drogi do macierzyństwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 16:13

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam w ZOO w Łodzi :) całkiem miło i sympatycznie :)

Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki!
    Ja wczoraj wieczorem fatalnie się poczułam...nie mogłam podnieść głowy od poduszki tak wirował mi pokój...zmusiłam się,żeby coś zjeść - moi chłopcy przynosili mi a to kanapki a to wodę (Młody zmuszał bym piła wodę :P ) no i nieco lepiej się poczułam..ale zaraz poszłam spać...dziś nadal źle się czułam...chyba ciśnienie mam nieco za wysokie jak dla mnie bo aż byłam w Aptece sobie zmierzyć.
    Jutro jedziemy do tej Łodzi...a plany mam dość ciekawe...bo najpierw do Endokrynologa z Młodym, potem na zakupy do Ikei i Smyka :) A na koniec do ZOO (choć kolejność po lekarzu jeszcze nie jest ustalona) ...nie wiem, kto cieszy się bardziej, ja czy Kubuś :D
    a akie masz ciśnienie? lepiej się już dzisiaj czujesz?
    A Kubolek pewnie uradowany już na jutrzejsze atrakcje:)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Strasznie przykro jest czytać takie historie jak Inessy :( Jeżeli Nam tak trudno jest zajść w ciąże to co dopiero będą przechodziły nasze dzieci? Mam tu na myśli chemię którą Nas faszerują.

Wiecie, że cycki zaczęły mi rosnąć gdy miałam 13 lat, a moja córka ma 9 i właśnie to przechodzi? Czy Wy to rozumiecie? Jaką chemią muszę ją karmić skoro tak szybko zaczęła się rozwijać. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jej drogi do macierzyństwa.

Szlaban na piersi z kurczaka normalnie.

Libra, Kfjatus, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki!

Shagga przemyśl czy nie skoczyć po endo do jakiejś ginki, co? trochę mnie martwi ostatnio to Twoje samopoczucie...

Ilona lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    kfiatus a jakiego typu terapie prowadzisz
    Jestem pedagogiem i logopedą :)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Inessę kojarzę trochę, Jej historia daje do myślenia, a siła jest warta każdej nagrody - mam nadzieję, że wreszcie spotka Ich to upragnione szczęście...

Libra, aisa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3805 3806 3807 3808 3809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ