plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:a ja z zawodu fizjoterapeutą a pracuje w ksiegowosci niezle co nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkomentuję nieco z pamięci...i zmykam...Stary wraca do domu,a po tym jak wczoraj źle się poczułam zabronił mi siadać do kompa
Plemniczko, szacun za dłuuuuuuuuugaśnego posta
Kopciuszku...jak czytam kolejny opis testu obciążenia glukozą to krew mnie zalewa,co laboratorium to własne zasady! Ja też miałam 75g a tylko 2 godziny musiałam siedzieć...
Mauysia, ależ Ci zazdroszczę...po pierwsze urlopu, po drugie,że Młody Ci śpi w dzień
Kurcze...no i klops, reszty zapomniałam...życie w stresie daje się we znaki (czytaj: świadomość wracającego Starego tak działa).
Buziaki siusiaki..Libra, plemniczka, Muska, aisa, Gunia, kopciuszek126, Sandraa, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Jejku własnie ogarneło mnie jakies dziwne przeczucie ze juz nie bede cieszyc sie z uroków bycia w ciąży . jakie to straszne ale mam nadzieje ze nie prawdziwe
-
nick nieaktualnyja też się zmywam... dziś plan napięty.. dentysta, Orange i ostatnie zakupy na urlop (bo m się kąpielówki rozwaliły... ciekawe czy uda mi się jeszcze coś kupić na koniec sezonu...)
miłego wieczoruShagga_80, aisa, Pismak, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Czy to źle świadczy o moim stresie pracowym, jeśli w drugim dniu po powrocie z L4 już marzę o laparoskopii i kolejnym zwolnieniu?
także rozumiem Ola -
Shagga_80 wrote:Mauysia, ależ Ci zazdroszczę...po pierwsze urlopu, po drugie,że Młody Ci śpi w dzień
Shagguś, zwykle nie śpi, ale czasem zaśnie np. w samochodzie - tak było dziś. No i ekhm... oczywiscie dźwigałam go z auta do domu
Bo byliśmy dzis w Lidlu - chciałam kupić sobie stanik do karmienia (od wczoraj w ofercie) - oczywiście ani widu ani słychu produktu
Dziś po wizycie u gina może zahaczę o innego Lidla. No właśnie, za godzinkę wychodzę, muszę zacząć się ogarniać i przygotowywać listę pytań!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 17:14