plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Boszsz Małysz! Jestem w tym samym tysiączku, co Ty! Emejzin. Marzenie się spełniło, mogę odejść z Ovu.
Żartowałam, mam takie postanowienie, że jeśli na półrocze pobytu na "Plemniczce" (czyli 7 września) będę miała 10 tysi, to rozważę, czy może jednak nie zajść wreszcie w tę ciążę.mauysia, Pismak, aisa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No a ja za Wami! Przez ten telefon to czułam się jakbym była "przez szybę"
Nareszcie ajm bek! Choć przyznaję bez bicia, że do września może i tak byc mnie mniej niż zwykle, bo będę z Dziubsem w domu. A od września L idzie do przedszkola i będzie luźniej
Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olu w te wakacje trochę już wczasowałam, byliśmy w Krynicy, potem ten mój wypad do Częstochowy, no i weekend nad wodą, więc już pewnie nigdy się nie wybierzemy, chyba, że jakieś krótkie wyjazdy...
Libra, chyba każda ma pragnienie dzieciątka, ale chociaż jest plus, że możesz odreagować w pięknym miejscu, wypocząć i nabrać sił do walki- o ile wcześniej nie zaskoczą Cię radosne dwie kreski- oby tak było
Plemniś, faktycznie dobrze, że Mąż w domu, bo nasze życie często jest na odległość, więc i ze starankami w odpowiednim terminie trudno trafić ...
Mauyś dooobrze, że jesteśDość już dłuuugalaśnych wakacji !!! czas wrócić do Twoich karaluchów i do nas na stałe
Rucia fakt Ty też jesteś coraz mniej...może byś już Kinię na jakieś korepetycje wysłałaTyle, że ona ma same 6...
A-koczku trudno się aż tak wczuwać w czyjeś dziecko, szkoda, że wszyscy widzą problem oprócz rodziców dziecka... U mnie dzieci na terapii zostają same, tylko jedno dziecko mam z Mamą i do głowy, by mi nie przyszło,żeby się zajmować inaczej tymi przy rodzicach czy bez nich, ale fakt różni są ludzie...
Idę na kawkę z Mężem, a potem kino bądź rower... się zobaczy, przecież nie musze planować...Libra, aisa, Gunia, Sandraa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny