plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ufff doszłam do końca
ale się rozpisałyscie ...
Kaja i Sylwia trzymam kciuki za pęcherzyki żeby ładnie pękły
Shagga fajny wypad a Kubuś jest przesłodkiShagga_80, Fedra, Ilona, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
Bajdełej z czwartego piętra skacząc, to można skończyć jedząc przez rurkę do końca życia. No ale w takiej chwili, to człowiek chyba nie myśli racjonalnie...
Moja koleżanka WIDZIAŁA jak kobieta skacze z okna, masakra.
A koleżanka koleżanki w ich pracowym biurowcu zagadnęła faceta otwierającego okno: "Co pan robi?", a on na to: "Skaczę". I skoczył i się zabił -
nick nieaktualnyDobra...do granic możliwości uspokoiłam się i napisałam tylko jedno czy dwa zdania na tym innym topiku...i chyba pralka skończyła prać...a i nawet z Mężusiem pogadałam chwilę
PS. Olka, Mój jakby mógł to pozaglądałby do tych workówOla_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
-
to moja mama zawsze opowiada o gościu co chciał się powiesić z mostu ale pech chciał że lina się urwała i wpadł do rzeki ale uratowali go a gościu przerażony mówi " byłbym się utopił "
Ola_czeka, Selena, Shagga_80, Libra, Fedra, aisa, Rucia, a-koczek, Pismak, Ilona, zbikowa, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:to moja mama zawsze opowiada o gościu co chciał się powiesić z mostu ale pech chciał że lina się urwała i wpadł do rzeki ale uratowali go a gościu przerażony mówi " byłbym się utopił "
bo cicho o nim ostatnio...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:38
-
Oj tam Ola powiedz że to na jego widok się tak radujesz
Ogladam w telewizji porodówkęmam metlik w głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:40
-
Ola_czeka wrote:Wosebka, biorąc pod uwagę nazwę plenienia - przypuszczam, że nawet jeśli rodzi się tam dużo dzieci - nie przyznają się do pochodzenia...
a co do nazw..to nie tak daleko mojej rodzinnej miejscowosci jest taka mieścina co sie nazywa....
-
Shagga_80 wrote:To jak brakuje Ci plotek sprzedam Ci niusa,że podobno w sobotę w moim bloku była próba samobójcza! Gość w sąsiedniej klatce też na 4 piętrze chciał skoczyć...skończyło się na kaftanie...swoją drogą my nic nie słyszeliśmy a prawie cały dzień byliśmy w domu, a jak wyszliśmy z domu to byliśmy pod blokiem....mój Stary przeżyć nie może, bo On to z tych,co muszą wszystko wiedzieć
Ostatnio latał od okna na balkon bo oglądał jak jakaś para się okłada
A moja najlepsiejsza koleżanka odpisała of kors
widocznie przewidział temat ovuforumowy i wolał sam oddać peselkiti, Ola_czeka, Libra, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Odpytuje ze znajomości owu - ona jest dzien prze skokiem czy jak?
Bo mnie nasz ovu czasme zadziwia w obliczeniach i tak isę chciałam poradzić jak myślicie.
ps
Mój gin mi mówił ze to różnie, czasem 1 dzień przed, czasem 2, czasem 3, czasem w dzień wyższych temp. więc ogólnie nie ma reguły, zależy od kobiety... -
nick nieaktualnydobrze, że koleżanka odwróciła się do mnie plecami i zawzięcie skrobie protokół, bo mogę się swobodnie uśmiechać
choć zaciskam zęby by nie wydać żadnego dźwięku:D
Selena, kiti, Fedra, Muska, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:to moja mama zawsze opowiada o gościu co chciał się powiesić z mostu ale pech chciał że lina się urwała i wpadł do rzeki ale uratowali go a gościu przerażony mówi " byłbym się utopił "
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Odpytuje ze znajomości owu - ona jest dzien prze skokiem czy jak?
Bo mnie nasz ovu czasme zadziwia w obliczeniach i tak isę chciałam poradzić jak myślicie.
ps
Mój gin mi mówił ze to różnie, czasem 1 dzień przed, czasem 2, czasem 3, czasem w dzień wyższych temp. więc ogólnie nie ma reguły, zależy od kobiety...Mój gin uważa że najważniejszy jest dzień niskiej a później wyższej temp.
Fedra, Muska, Libra, aisa, Ilona, mauysia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Odpytuje ze znajomości owu - ona jest dzien prze skokiem czy jak?
ps
Mój gin mi mówił ze to różnie, czasem 1 dzień przed, czasem 2, czasem 3, czasem w dzień wyższych temp. więc ogólnie nie ma reguły, zależy od kobiety...
he he he jak widac sama odpowiedziałaś sobie na pytanie
nie ma reguły zależy od kobiety i tylko usg jest w stanie stwierdzić z mniejszą lub większą skutecznością czy była jest czy będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:49
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi