Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff doszłam do końca :) ale się rozpisałyscie ...

Kaja i Sylwia trzymam kciuki za pęcherzyki żeby ładnie pękły :)

Shagga fajny wypad a Kubuś jest przesłodki :)

nick nieaktualny, Fedra, Ilona, aisa, Kaja lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajdełej z czwartego piętra skacząc, to można skończyć jedząc przez rurkę do końca życia. No ale w takiej chwili, to człowiek chyba nie myśli racjonalnie...

Moja koleżanka WIDZIAŁA jak kobieta skacze z okna, masakra.

A koleżanka koleżanki w ich pracowym biurowcu zagadnęła faceta otwierającego okno: "Co pan robi?", a on na to: "Skaczę". I skoczył i się zabił :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra...do granic możliwości uspokoiłam się i napisałam tylko jedno czy dwa zdania na tym innym topiku...i chyba pralka skończyła prać...a i nawet z Mężusiem pogadałam chwilę :)

PS. Olka, Mój jakby mógł to pozaglądałby do tych worków :P

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ffke.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:32

kiti, Ola_czeka, nick nieaktualny, Muska, nick nieaktualny, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Ilona, mauysia, zbikowa, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moja mama zawsze opowiada o gościu co chciał się powiesić z mostu ale pech chciał że lina się urwała i wpadł do rzeki ale uratowali go a gościu przerażony mówi " byłbym się utopił " o.O

Ola_czeka, Selena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, aisa, nick nieaktualny, a-koczek, Pismak, Ilona, zbikowa, Kfjatus, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Olka, Mój jakby mógł to pozaglądałby do tych worków :P

OMG widzę to...

nick nieaktualny, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    ffke.jpg

Ciekawe czy tam sie rodzi duzo dzieci... O.o

Fedra, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti, Selena, leję na głos. Wy mnie wytłumaczycie przed kierownikiem.

Selena, kiti, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, pranie się uprało i już mój Terrorysta zmusza mnie do rozwieszania :/
    Odmeldowuję się.

PS. Nie pierzcie jaśków! Kurcze ja ten błąd zrobiłam...wydawało mi się,że nie powinno nic się stać....STAŁO!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka, biorąc pod uwagę nazwę plenienia - przypuszczam, że nawet jeśli rodzi się tam dużo dzieci - nie przyznają się do pochodzenia...

kiti, Selena, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    to moja mama zawsze opowiada o gościu co chciał się powiesić z mostu ale pech chciał że lina się urwała i wpadł do rzeki ale uratowali go a gościu przerażony mówi " byłbym się utopił " o.O
    U nas ostatnio jakis chłopak 2 razy chciał sie zabić bo go dziewczyna rzuciła..pierwszym razem ta dziewczyna przemówiła mu do rozumu...i go wzieli do szpitala na obserwacje..i jak tylko go wypuścili znowu chciał skakac z wierzowca..i albo dalej jest w szpitalu albo dał sobie spokój ;) bo cicho o nim ostatnio...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:38

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam Ola powiedz że to na jego widok się tak radujesz :P

Ogladam w telewizji porodówkę :D mam metlik w głowie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:40

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko,
    wchodze sobie spoojnie na ovu, a tu prosze - kolejny temat hit :P
    Co tam u Was baby dzisiaj słychac?

nick nieaktualny, Fedra, Ola_czeka, Pismak, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wosebka, biorąc pod uwagę nazwę plenienia - przypuszczam, że nawet jeśli rodzi się tam dużo dzieci - nie przyznają się do pochodzenia...
    No chyba tez bym sie nie przyznała ;) a co do nazw..to nie tak daleko mojej rodzinnej miejscowosci jest taka mieścina co sie nazywa....

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    To jak brakuje Ci plotek sprzedam Ci niusa,że podobno w sobotę w moim bloku była próba samobójcza! Gość w sąsiedniej klatce też na 4 piętrze chciał skoczyć...skończyło się na kaftanie...swoją drogą my nic nie słyszeliśmy a prawie cały dzień byliśmy w domu, a jak wyszliśmy z domu to byliśmy pod blokiem....mój Stary przeżyć nie może, bo On to z tych,co muszą wszystko wiedzieć :P Ostatnio latał od okna na balkon bo oglądał jak jakaś para się okłada :P

A moja najlepsiejsza koleżanka odpisała of kors :)

widocznie przewidział temat ovuforumowy i wolał sam oddać pesel :P

kiti, Ola_czeka, nick nieaktualny, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpytuje ze znajomości owu - ona jest dzien prze skokiem czy jak?
    Bo mnie nasz ovu czasme zadziwia w obliczeniach i tak isę chciałam poradzić jak myślicie.
    ps
    Mój gin mi mówił ze to różnie, czasem 1 dzień przed, czasem 2, czasem 3, czasem w dzień wyższych temp. więc ogólnie nie ma reguły, zależy od kobiety...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    ffke.jpg
    dobrze, że koleżanka odwróciła się do mnie plecami i zawzięcie skrobie protokół, bo mogę się swobodnie uśmiechać:D choć zaciskam zęby by nie wydać żadnego dźwięku:D

Selena, kiti, Fedra, Muska, aisa, Ilona, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    hahahahaha... o matko:D

Kfjatus lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Bo mnie nasz ovu czasme zadziwia w obliczeniach i tak isę chciałam poradzić jak myślicie.
    ps
    Mój gin mi mówił ze to różnie, czasem 1 dzień przed, czasem 2, czasem 3, czasem w dzień wyższych temp. więc ogólnie nie ma reguły, zależy od kobiety...
    ostatnio szukałam info na ten temat i znalazłam że owu może być na 1-2 dni przed skokiem, w dniu skoku a nawet 3 dnia wyższych temperatur, z monitoringu można by było coś więcej wybadać :) Mój gin uważa że najważniejszy jest dzień niskiej a później wyższej temp.

Fedra, Muska, nick nieaktualny, aisa, Ilona, mauysia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    ps

he he he jak widac sama odpowiedziałaś sobie na pytanie :P

nie ma reguły zależy od kobiety i tylko usg jest w stanie stwierdzić z mniejszą lub większą skutecznością czy była jest czy będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 13:49

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3841 3842 3843 3844 3845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ