plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrobilam w sobote progesteron- 7 dni po skoku temp.
wyszedl ponad 44 przy normie do 24....
niby fajnie-bo na pewno wiem ze byla owulka...
ale z drugiej strony chyba nie powinien byc az tak bardzo podwyzszony.....
boje sie czy nie pojawila sie jakas torbiel.....
a moja gin na urlopie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natusiu - no to rzeczywiście jest spora szansa, no chyba że w tym cyklu byłaś wystawiona na megastresy i dlatego @ się opóźnia. Ale mam nadzieję, że nie
gadgetko --> nie martw się na wyrost tym bardziej że gin na urlopie.gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:jezu gadgetko skarbie taki progesteron moze wskazywac Ze wam sie udało:)ale by super było:)
wosebus wole sie nie nakrecac....
sprawdzalam normy progesteronu dla ciazy- no i ponad 40 jest w 12 tygodniu.....
wiec to na pewno mnie nie dotyczy....
poza tym bylam 1 cykl na clostilbegycie wiec nie wiem czy to czasem nie ma wplywu na progesteron- wiesz moze peklo wiecej pecherzykow, zrobilo sie wiecej cialek zoltych i stad ten wysoki progesteron....
naprawde wole juz nie myslec bo znow beda z tego za duze nerwy.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:w sumie racja:)lepiej potem być miło zaskoczonym:)a wczesniej badałaś progesteron?masz jakies porównanie do tego wyniku?
robilam badania w 5 dniu cyklu.
tsh 1,93 (norma do 4)
fT4 1,08 (do 1,9)
fT3 3,24 (do 4,2)
p/ciala a-TPO 228 ( ponizej 60)
p/ciala ATG 65 (ponizej 60)
FSH 11,3 (do 11)
prolaktyna 25 (ponizej 530)
LH 8,24 (do 12,5)
progesteron 0,41 (ponizej 1,13)
estradiol 57,8 (do 246)
testosteron 0,44 (ponizej 0,8 )
normy podalam oczywiscie dla tego dnia cyklu
wszystko raczej ok poza tym wrednym fsh i p/cialami-no ale mam stwierdzone hashimoto i lykam juz euthyrox
a na fsh leku podobno nie ma
dhea nie moge brac-gin odradzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2012, 09:49
-
nick nieaktualny
-
gadgeta nie martw się ja też miałam taki wysoki i nie miałam zadnych torbieli ani nic takiego zobaczysz spadnie ci niedługo no chyba że fasolinka się Ci lokuje. Oby tak było
gadgeta lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zaczęłam brać go od 2 dna cyklu przez 5 dni. No i z tego co wiem to były na pewno 2 pęcherzyki z lewego i prawego. Choć miałam wrażenie jak by było na lewym więcej niż jeden bo taki miałam ból ale tego nie mogła mi lekarka potwierdzić bo monitoring miałam po owulacji. Z racji tego że musiałam wyjechać nagle do Polski to tam zrobiłam usg i było już po, teraz czekam na wyniki ale mam przeczucie że nic z tego nie będzie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry Kochane
a ja się przyznam bez bicia że dopiero wstałam rano wygoniłam M. z psem, tak wczoraj z wieczora poszaleliśmy że nóg i bioder nie czuje
ale ogarnia mnie lęk ponieważ w czwartek idę do gina żeby powtórzyć wszystkie badania nadmieniam że nie byłam od marca bo co chwila przekładałam a teraz chyba najwyższa pora ale strach mnie paraliżuje że ho ho
paulina trzymam kciuki żeby cień cienia stał się nie cieniem ale grubą krechą, nati nic tylko robić test i się nie zastanawiać
a reszcie życzę spokoju i odpoczywania w luzie bo kiedyś nadejdzie dzień że luz się skończy
muzarcia co dziennie patrze na ten Twój wykres i nie wiem czy się cieszyć czy martwić więc moje pytanie kiedy ostatecznie zrobisz bętę?Paulina1986, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi