plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chyba mam teraz cos takiego jak zosia- potrzebuje troche wyciszenia i odpoczynku od nakrecania sie.... dlatego mniej sie troszke udzielam ale jestem tu i czytam was codziennie i uzupelniam swoj wykres....
ale nie chce sie za bardzo nastawiac na tak bo potem rozczarowanie jest porazajace....
jestem myslami z wami wszystkimi i baaaardzo trzymam kciuki za wszystkie testujace i staraczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O hej gadgetko Nareszcie do nas zawitałaś! Widzę, że codziennie sumiennie aktualizujesz wykres, ale na forum się nie udzielasz - w końcu miła odmiana
Natusia - cześć, ja też trzymam kciuki za Twoją fasolindę, ale, jak wiadomo wszem i wobec, tylko test (lub beta z krwi) potwierdzą to na stówę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:O hej gadgetko Nareszcie do nas zawitałaś! Widzę, że codziennie sumiennie aktualizujesz wykres, ale na forum się nie udzielasz - w końcu miła odmiana
Natusia - cześć, ja też trzymam kciuki za Twoją fasolindę, ale, jak wiadomo wszem i wobec, tylko test (lub beta z krwi) potwierdzą to na stówę.
mauysiku no zdazylam sie juz za wami stesknic... dlatego daje znak ze jestem jestem.... chociaz moze troche cichsza niz wczesniej...
ale dlugo bez was sie nie da wytrzymac.... normalnie na odwyk by trzeba bylo pojsc czy cos...