plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim Dziewczyny chyba będę miała dobre wiadomości Dzisiaj temperatura skoczyła do 37,0, i sikaniec z rana pokazał tzw. cień cienia drugiej kreski Także czekam jak się będzie kształtował temperatura, i jeśli nadal utrzyma się na wysokim poziomie, to w środę powtórzę sikańca Życzę wszystkim miłego dnia
Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Mała to prawda z tymi bólami okresowymi. Towarzyszą mi w różnym natężeniu i o różnych porach dnia i ostatnio nocy. Choć muszę przyznać, że tak od ok. 3 dni jest to praktycznie ból ciągły, jedynie o zmiennym natężeniu. Zosiu dziękuję
-
nie to u mnie pojawia się co jakiś czas w ciągu dnia i jest delikatny. Nie będę ukrywać że nie miałam do tej poty czegoś takiego. Pewnie mam dlatego tak że odstawiłam ziółka no i byłam na CLO.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki:)
Paulinka no to mozna ci już tak po cichutku gratulować:)fajnie że kolejnej staraczce sie udało:)oby tak dalej:)
miłego dnia kochane:)
aha Zosieńko a czemu temp nie wpisujesz?i wogóle ostatnio Ciebie tu mało..az ja nie mam ochoty tu wchodzićPaulina1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:co tam u ciebie Woseba?
a u mnie nawet ok:)chociaż troche nie wyraźnie sie czuje...wczoraj wieczorem przyszedł kolega do nas i ogladalismy mecz i F1 i wypilismy po 2 piwa..no a ze ja mam słabą głowe to dzis mnie meczy lekki kac...ale nie jest źle:)a wogóle to wczoraj mi sie płodne dni zaczeły i dzis mamy działać;)ale w sumie to bym wolała w tym cyklu zeby sie nie udało..bo jade do domu na święta..a to kawałek drogi jest..i nie chciałabym sie martwić wtedy o fasolke jakby sie udało... -
to działajcie działajcie i będę trzymać kciuki żeby Ci się udało . Jak będę pisać list do Św. Mikołaja to poproszę go o maleństwo dla ciebie i wszystkich staraczek
Woseba, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
cześć dziewczyny,
Plemniczka na moje oko super wyniki, oby tak dalej.
Paulina super.. w końcu listopadowa ciąża.Paulina1986, plemniczka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧