plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w niedzielny poranek:) ja wyjątkowo wstalam o 7. I bylam zrobić progesteron.
Mialam tez zrobic TPO, ale okazuje sie ze coś tam u nich sie popsulo i nie moge tego badania wykonac i kurde jutro musze znowu wstac wczesnie i isc do innego laboratorium.
No ale tak z ciekawosci zrobilam dzisiaj dodatkowo ponownie TSH...
Biore leki dopiero tydzien na tą tarczyce, pewnie nic jeszcze nie mogło spasc... ale i tak chce zobaczyc.
Wyniki dzisiaj po poludniu... ale sie boje , heh.
Wstawać -
jasne muzarciu napisze... wiesz to jest tak ze na początku bylam pewna ze jestem zdrowiutka, ze szybko mi sie uda i nie bedzie zadnych problemów... no ale jak zaczelam robic badania... to za kazdym razem wychodzi cos nowego... wiec juz teraz za kazdym razem mam czarne mysli. A jak ty sie czujesz? kiedy testujesz? a moze beta?
-
no muzarcia ta twoja temperaturka to szaleje wznosi się upada by znów się piąć w górę no to teraz tylko w góręęęę
-
Dzień dobry dziweczynki!
Muzarciu: temperaturka ładnie się trzyma:)
Mam pytanko odnośnie Salfazinu; jak długo można go przyjmować?
W opakowaniu jest 100 szt. Czy nalezy zrobić jakąś przerwę?
Na opakowaniu jest informacje,że po długotrwałym stosowaniu trzeba zbadać poziom miedzi oraz że może pojawić się metaliczny posmak w ustach..Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochana wspieraczki Dziewczyny jestem załamana dzisiejszą temperaturą. Do tego przy badaniu szyjki poczułam coś czego nigdy wcześniej nie czułam. Otóż szyjka była wysoko, bardzo twarda i zamknięta do tego stopnia, że nie wyczułam tego otworu. Dopiero jak wygięłam palec do góry nogami, to poczułam zamknięty otwór, a szyjka była jakby zgięta/zawinięta do tyłu - jakby przybrała kształt kolanka (przepraszam za tak szczegółowe opisy, ale chciałabym, żebyście mnie zrozumiały). Dzisiaj brzuch mnie boli na dole dotkliwiej niż w dniach poprzednich i piersi zaczęły być wrażliwe przy dotyku i jakoś je "czuję" jak nigdy przedtem Boję się, że to @ się zbliża a objawy są spowodowane pierwszym cyklem z castagnusem. Czy któraś z Was kochane miała podobnie?
-
paulina a ilu dniowe masz cykle?? to może skoro masz odczucia inne niż zawsze to zwiastują one coś innego np fasolinke
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
To jest mój czwarty cykl po odstawieniu anty. Pierwszy był 38 dniowy, ale nie wiem kiedy byłą owu, bo nie mierzyłam, kolejne dwa były 34 dniowe z owu w 27 dc. Ten cykl to mój pierwszy z castagnusem i owu przesunęła się na 21/22 dc i wg moich poprzednich faz lutealnych (7 dni) @ powinnam dostać wczoraj. Także w tej chwili każdy dzień przedłużającej się fl jest cenny, ale jednocześnie bardzo stresujący. Ehh...przepraszam, że tak marudzę, ale na prawdę jestem w kropce
-
paulina to może czas zrobić test ... to się już coś wyjaśni
-
kiti wrote:paulina to może czas zrobić test ... to się już coś wyjaśni
Kiti jeśli nie przyjdzie @ do jutra i jutro rano skoczy temperatura to zrobię porannego sikańca. Chyba z nerwów wrzodów żołądka do jutra dostanę... -
paula nie chcem Cie nalrecac ostatnio wyczytalam na jakies stronce nie pamietam na jakiej ale to nie wazne ze w czasie ciazy szyjka macicy chowa sie bardziej w bok sciany pochwy robiac tym samym miejsce malyszkowi ale ile z tego prawdy to nie wiem nie znalazlam potwierdzenia tego. Najlepiej jak pujdziesz z tym do lekarza i powiesz mu o tym.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
w takim razie trzymam kciuki za 2 kreseczki wiem wiem to oczekiwanie jest wykańczające...ale za to jak w końcu wyjdzie pozytywny test to Ci to wszystko wynagrodzi dzisiaj taka ładna pogoda że w końcu i mój humor się poprawia
-
Mała jesteś wielka Kiti dziękuję Dziewczyny dziękuję za Wasze wsparcie z całego serca Jesteście nieocenione. Dzięki Waszym słowom jakoś przetrzymam do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2012, 13:51
kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia, masz medal za trzymanie w napięciu;)
plemniczka, trzymam kciuki za dobre wyniki, byś tak się nimi już nie stresowała:)
Paulina, dzisiaj łącze się z Tobą, także odnotowałam spadek tempki:( a wczoraj tak źle się czułam, mdłości, zawroty głowy, wymioty, zmęczenie... a dzisiaj... szkoda gadać jak myślicie, może zrobić jutro badania progesteronu i prolaktyny?muzarcia lubi tę wiadomość