plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja sobie siedzę i też co jakiś czas podczytuję co się u was dzieje ale dzisiaj lekka cisza chciałam się oderwać trochę od tematów związanych z ciążą itp ale nie moge do was nie zaglądać pewnie dopiero przed świętami będę bardziej zdystansowana a ja pomykam do nauki teraz trzeba się wziąć w garść muzarcia a jak tam dzisiaj samopoczucie??
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny,
plemniczko, jak wyniki badan?
Mam pytanie, caly dzien czekam na okres, a pojawilo sie tylko troche zabarwionego sluzu, teraz wieczorem minimalnie wiecej. I boli mnie troszke w podbrzuszu, ale raczej w jednym miejscu... Badalam szyjke, no ale nie jestem ekspertka, wydaje mi sie wszystko tam raczej miekkie, takie rozpulchnione... zywej krwi nie znalazlam;), jedynie jedna jej niteczke, no i ten zabarwiony sluz. No i mam nudnosci caly dzien, ale do nich jestem przyzwyczajona.
Teraz mysle, albo mi sie cos tam zrobilo, albo sie czai i mi niedlugo chlusnie... eeehhhh. Pierwszy raz tak mam, zeby caly dzien czekac na okres:(
Testow nie robie, bo jak juz pisalam wczesniej, nie wierze w wynik pozytywny.
Sorry, za te opisy, ale juz sama nie wiem co o tym myslec. -
klamka no dziwne to twoje plamienie tym bardziej że twoja temperatura nie spadła drastycznie może jednak przydałoby się jakiś teścik zrobić?? tym bardziej jak to sama mówisz że pierwszy raz tak masz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczzyny przepraszam ze dopiero teraz pisze, ale mialam zawalony dzien. Odebralam wyniki i bylismy z siostrą i szwagrem na zakupach meblowych i nawet do kina skoczylismy, no i dopiero weszłam do domu:)
klameczko trzymam bardzo mocno kciuki by to bylo TTOO! rób jutro tescik, jak nie przyplynie@, mam nadzieje ze nie dotrze:)
Sandra i ty tez testuj:) i muzarcia tez...
Co do moich wyników to jestem zdziwiona tak dobrymi wynikami:)
Progesteron 20,86, to chyba dobrze prawda?
i TSH nie uwierzycie! 2,72!!
z głupoty zrobilam, bo lekarz powiedzial ze moge miec pierwsze rezultaty po braniu leku gdzies za 3 tygodnie dopiero, a ja zrobilam dokladnie po tygodniu i już o tyle spadl. Wczesniej byl 5,08:)
Takze jestem zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć mała i libra! No i nie byłam w końcu u tego endokrynologa, bo pochrzaniły mi się adresy placówek i poszła w złe miejsce! No cholerka, ja to jestem roztrzepana na maksa... Ale wynik TSH miałam OK, więc w sumie chciałam pójść tylko żeby się pokazać po pół roku... Trudno.
Plemniczko - fajnie że spadło Ci to TSH To chyba już masz wszystkie "parametry" w normie, prawda?
ja w piątek w 100% korzystałam z niebycia w ciąży - zrobiliśmy ze znajomymi tatara zapijanego sangrią... mniam.
Ale w sumie to mam nadzieję, że za miesiąc o tej porze nie będę już mogła jeść tatara ani pić alkoholuFedra lubi tę wiadomość