plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Jak to jak? Bzyka się 2 razy dziennie po pół godziny, spala mnóstwo kalorii i efekt taki jaki widać
Wcale nie musi kolegować się z Chodakowską
Niestety nie bzykam się 2 razy dziennie możnay by powiedzieć ze bzykamy się mao bo niestety coś mnie boli w środku i musze iść z tym do lekarza ale z tego co kiedyś wyczytałam mitem jest że podczas seksu spala się duzo kalori17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pismak wrote:No właśnie ja i się sekszę i z chodakowską kumpluję !
I co i nic !!!!!
Dlatego pytam o sekret !!!!
a chodakowska to nie wiem co to za cud....? podobno inni znawcy fitnesu ją krytykuja, a ja nie mam pijęcia co ona wyczynia bo nie widziałam żadnego jej filmiku ani nic choć wiele ma zwolenniczekOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Chyba nie miałabym samozaparcia, by się odchudzać, nie mam silnej woli do takich wyczynów... podziwiam te, które maja w sobie taką siłę!
Bet na chromie u mnie się nie muli, to moja przeglądarka do ovu, bo tak używam Firefoxa
no koleżanko jakbyś zobaczyła na wadze to co ja zobaczyłam to też byś spieła poślady i byś się wzieła za siebieBeata, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:może za mało? heheh może w nieodpowiednich pozycjach...
a chodakowska to nie wiem co to za cud....? podobno inni znawcy fitnesu ją krytykuja, a ja nie mam pijęcia co ona wyczynia bo nie widziałam żadnego jej filmiku ani nic choć wiele ma zwolenniczek
mój małżonek też ćwiczy z Chodakowską ale codziennie i w tej chwili już zrzucił ponad 5 kg w ciągu 10 dni
pamiętać trzeba ze zawsze sie znajdzie ktoś komu coś pasować nie bedzie a w tej branży wiadomo muszą walczyć o klinetówRucia, Beata, kiti, Shagga_80, Libra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra też potrzebuje tej zielonej kropki, niedługo będzie mi potrzebna do życia jak powietrze, niestety muszę włączać i rozum i patrzeć racjonalnie na starania, ale serce się rwie i ma zapędy kochania Bobasa
Shagga ja chcę polepić z ciastolinyMożesz mnie kiedyś wynająć do lepienia z Kubą... szkoda tylko, że do Was tak daleko...
Beata, aisa, Rucia, Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra, gratuluję wyniku
Dzięki dziewczynki za wszystkie sugestie!
Na razie się z Wami żegnam - wychodzimy do tego zoo. Do popołudnia/wieczora! :*aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja sypialnia
Regał + komoda dla młodego
http://img202.imageshack.us/img202/5934/b7n4.jpg
Tu będzie stało łóżko młodego
http://img534.imageshack.us/img534/9778/s48y.jpg
Moje łoże
http://img829.imageshack.us/img829/9535/vaot.jpg
I najważniejszy mebel z moim pokoju
http://img849.imageshack.us/img849/6218/qse1.jpg
Reszta później bo zaraz spadam do Lidla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 11:32
Beata, Kfjatus, Pismak, Fedra, kiti, AGA 30, zbikowa, Gunia, sylwia1985, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:co do fotelików to mój był w szoku na jak wile rzeczy trzeba zwracać uwagę
co do utraty wagi no cóż 2 spotkania z Chodakowską trening Skalpel, 3 razy basen po około 30 dł, raz siłownia, raz Zumba no i około 10 km dziennie z psiakiem na spacerach
jeśli chodzi o jedzenie to się w ciagu tych 10 dni nie ograniczałam jakoś za specjalnie pewnei gdybym przyjęła inna taktykę co do jedzenia było by więcej zrzuconeto chyba tyle
a z tego co widziałam mało ludzi coś kupowało a można było wiele dostać i dotego wiele zniżek i takich tam no i fajne atrakcje dla dzieciaków były i dla maluchów i tych starszych
CO DO FOTELIKÓW mój brat ma fioła* na punkcie bezpieczeństwa jest strazakiem zawodowym i napatrzył sie na wiele wypadków z dziecmi w źle przystosowanymi fotelikami i sam dla swoich dzieci przekopał wszelkie możliwe info i wybrał według niego najlepsze i uważa że na tym nie można oszczędzac (takie zboczenie zawodowe)
plan ruchowy widzę prełną parą wdrożony to nic dZiwnego że efekty są no i super kochana oby tak dalej to napewno poleci jeszcze
a co do targów gdzie można takie wytropić jak znalazłas info?
ja tez chcę!Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:Niestety nie bzykam się 2 razy dziennie możnay by powiedzieć ze bzykamy się mao bo niestety coś mnie boli w środku i musze iść z tym do lekarza ale z tego co kiedyś wyczytałam mitem jest że podczas seksu spala się duzo kalori
ale w wielu innych mozna naprawdę wypocić trochę tłuszczuRucia, Muska, Pismak, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatku napewno niedługo sie doczekasz :*
Fedruś masz rację też pomyslałam odrazu że Bojarska obsmarowuje ją z zazdrości o jej sławęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 11:34
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Rucia szalona jesteś :*
myslałam że juz kolorowe mebelki kupujesz dla małego hehehe
no tak tak myslałam że kot w łoźku musi być!Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Rutka piękny pokoik, a Gej nawet się do foty nie uśmiechnął- nicpoń jeden :p Udanych zakupów w Lidlu
Beatka z tym doczekaniem to różnie może być, czasem tylko nachodzi mnie refleksja i zaczynam więcej marudzić- wybaczcie !
Beata, Fedra, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Moja sypialnia
Regał + komoda dla młodego
http://img202.imageshack.us/img202/5934/b7n4.jpg
Tu będzie stało łóżko młodego
http://img534.imageshack.us/img534/9778/s48y.jpg
Moje łoże
http://img829.imageshack.us/img829/9535/vaot.jpg
I najważniejszy mebel z moim pokoju
http://img849.imageshack.us/img849/6218/qse1.jpg
Reszta później bo zaraz spadam do Lidla.
Aż zatęskniłam za moim, u rodziców. mmmmmm, ależ zatęskniłam za mięciusim futerkiem i tym mruczeniem...
żeby nie było - cała reszta tez fajna, ale ten "mebel" przebija resztę.Rucia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia super pokój
i kot ! oczywiście wybrał najlepsze miejsce
Rucia lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Beata wrote:CO DO FOTELIKÓW mój brat ma fioła* na punkcie bezpieczeństwa jest strazakiem zawodowym i napatrzył sie na wiele wypadków z dziecmi w źle przystosowanymi fotelikami i sam dla swoich dzieci przekopał wszelkie możliwe info i wybrał według niego najlepsze i uważa że na tym nie można oszczędzac (takie zboczenie zawodowe)
plan ruchowy widzę prełną parą wdrożony to nic dZiwnego że efekty są no i super kochana oby tak dalej to napewno poleci jeszcze
a co do targów gdzie można takie wytropić jak znalazłas info?
ja tez chcę!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rutka piękny pokoik, a Gej nawet się do foty nie uśmiechnął- nicpoń jeden :p Udanych zakupów w Lidlu
Beatka z tym doczekaniem to różnie może być, czasem tylko nachodzi mnie refleksja i zaczynam więcej marudzić- wybaczcie !
Mój Gej jest bardzo zmęczony po weekendzie, więc nie zmuszałam go do dziubkaKfjatus, Pismak, Beata, aisa, mauysia, zbikowa lubią tę wiadomość