X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    O ja, Rucia! ale kochany kiciuś :D
    Aż zatęskniłam za moim, u rodziców. mmmmmm, ależ zatęskniłam za mięciusim futerkiem i tym mruczeniem...
    żeby nie było - cała reszta tez fajna, ale ten "mebel" przebija resztę.

Kochany jak jeść nie woła, nie zawraca mi dupy pierdołami, nie bije mnie po głowie i gdy nie rozwala się w poprzek na łóżku, bo wtedy zmuszona jestem wziać sobie drugą kołdrę, bo jedna to za mało :P

Muska, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Miejsce Twojego Kota u mnie w łóżku zajmuje Pies :)

Sierściuchy w łóżku obowiązkowo. o.O tylko bywa ciut niewygodnie, ale człowiek głupi zwinie się w kłębek w rogu, żeby zwierzęciu nie przeszkadzać o.O

Muska, Kfjatus, Fedra, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kFJATKU jestem pewna na 1000% że uda Ci sie zostac mamą już słyszałam tyle przenajrózniejszych przypadków że wierzę ba jestem tego pewna ze kazdemu w końcu sie udaje (ale sa na to różne sposoby i każdy swoje musi odczekac)

Muska hhehe no na kolor nie zwracaj uwagi bron boże! teraz Ci dokładnie nie powiem bo nie pamietam wiele z wykładu brata ale wiem że napewno coś mi tłumaczył z tym że fotelik musi być mocowany na stałe* przypinany pasami samochodowymi (a nie wszystkie mają takie opcje!) takie które mają jakąś bazę czy coś takiego , oczywiście pieciopunktowe pasy ale to to chyba wiekszośc posiada... no i twierdzi ze porządny fotelik musi kosztować więc poniżej 500 zł on wogóle nie patrzyl (ale czy to nie przesada? my wychowaliśmy sie bez fotelików) ale rozumiem że on sie napatrzył na śmierc dzieci wyniku nieprzzorności* rodziców wiec jest na to mega uczulony jesli chcesz jakies dokładniejsze info to mogę go podpytac

Kfjatus, Fedra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na noc przesypia w przedpokoju na swoim posłaniu, tylko rano potrzebuje miłości i przychodzi się poprzytulać lub przysnąć jeszcze wtulona w nogi Męża ( bo On śpi dłużej), chyba, że Jego nie ma, to zadowala się i mną :P

Beata, Rucia, zbikowa, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedzie do mnie kurier??? nic nie zamawiałam o.O
    która wysłała mi niespodziankę?

Shagga_80, aisa, Rucia, mauysia, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    U na noc przesypia w przedpokoju na swoim posłaniu, tylko rano potrzebuje miłości i przychodzi się poprzytulać lub przysnąć jeszcze wtulona w nogi Męża ( bo On śpi dłużej), chyba, że Jego nie ma, to zadowala się i mną :P
    lepszy rydz niż nic :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra też potrzebuje tej zielonej kropki, niedługo będzie mi potrzebna do życia jak powietrze, niestety muszę włączać i rozum i patrzeć racjonalnie na starania, ale serce się rwie i ma zapędy kochania Bobasa :P

Shagga ja chcę polepić z ciastoliny :) Możesz mnie kiedyś wynająć do lepienia z Kubą... szkoda tylko, że do Was tak daleko... :)

chodziło mi że u ciebie potrzebuje zielonej kropki na wykresie a potem adresu na priv i wtedy smoczek do Ciebie przyfrunie ;)

http://motherandbaby.pl/ -stronka z targami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 12:02

Beata lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    lepszy rydz niż nic :P
    dokładnie :)
    Ciekawe co Ci kurier zostawi :)

Gorzej jak trzeba zapłacić :P

Beata, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    chodziło mi że u ciebie potrzebuje zielonej kropki na wykresie a potem adresu na priv i wtedy smoczek do Ciebie przyfrunie ;)
    wiem, ale odniosłam to do moich nostalgicznych dziś przemyśleń :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://motherandbaby.pl/ macie stronke o tych targach :)

a jesli chodzi o bezpieczeństwo to z tego co widzieliśmy to te z bazą Isofix wyglądają na najbezpieczniejsze przekonała mnie prezentacja tego Pana i jeśli tylko by pasowało to do naszego wozu to na pewno takie kupimy oczywiście jeśli kiedyś będzie taka potrzeba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 12:12

Beata, Libra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sierściuchy w łóżku obowiązkowo. o.O tylko bywa ciut niewygodnie, ale człowiek głupi zwinie się w kłębek w rogu, żeby zwierzęciu nie przeszkadzać o.O
    zrobilam sobie pełną wizualizację :D
    hihi
    Coś w tym jest. Może za miękkie serducha mamy? Mój m mojego kota zawsze zrzuca z łózka, bez najmniejszych ceregieli...
    Az mnie za serce wtedy ściaska, biedny kiciuś...

Fedra, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    http://motherandbaby.pl/ macie stronke o tych targach :)

a jesli chodzi o bezpieczeństwo to z tego co widzieliśmy to te z bazą Isofix wyglądają na najbezpieczniejsze przekonała mnie prezentacja tego Pana i jeśli tylko by pasowało to do naszego wozu to na pewno takie kupimy oczywiście jeśli kiedyś będzie taka potrzeba :)
    no niestety już po ptakach... nic sie nie szykuje w tym roku :(
    a co do fotelików to własnie dokładnie o tym samym mówimy, i ten co kupił mój brat to własnie tez chyba dokładnie tej firmy co oglądałaś

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    dokładnie :)
    Ciekawe co Ci kurier zostawi :)

Gorzej jak trzeba zapłacić :P
    no mam już !
    to bilety na ecco walkathon całkiem o nich zapomniałam :)
    idzie ktoś z nami charytatywnie wspomóc dzieciaczki?

Fedra, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko w przyszłym roku też będą te targi bo co roku są :)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beatko w przyszłym roku też będą te targi bo co roku są :)
    to mam nadzieję że na przyszłoroczne pójdę już z brzuszkiem widocznym zeby nie patrzyli na mnie na idiotkę jak bedę wypychała torby :P

kiti, Fedra, aisa, Rucia, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kFJATKU jestem pewna na 1000% że uda Ci sie zostac mamą już słyszałam tyle przenajrózniejszych przypadków że wierzę ba jestem tego pewna ze kazdemu w końcu sie udaje (ale sa na to różne sposoby i każdy swoje musi odczekac)

Muska hhehe no na kolor nie zwracaj uwagi bron boże! teraz Ci dokładnie nie powiem bo nie pamietam wiele z wykładu brata ale wiem że napewno coś mi tłumaczył z tym że fotelik musi być mocowany na stałe* przypinany pasami samochodowymi (a nie wszystkie mają takie opcje!) takie które mają jakąś bazę czy coś takiego , oczywiście pieciopunktowe pasy ale to to chyba wiekszośc posiada... no i twierdzi ze porządny fotelik musi kosztować więc poniżej 500 zł on wogóle nie patrzyl (ale czy to nie przesada? my wychowaliśmy sie bez fotelików) ale rozumiem że on sie napatrzył na śmierc dzieci wyniku nieprzzorności* rodziców wiec jest na to mega uczulony jesli chcesz jakies dokładniejsze info to mogę go podpytac
    Jesli to nie problem, to poproszę, bo mnie to bardzo ciekawi.
    Trzeba się edukowac w miare starzenia ;)

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z powrotem !
    Ciastolina była wszędzie! W dywanie na butach...ehhh ...teraz skończyłam tę zabawę i zjedliśmy po kawałeczku keksa wczorajszego..ohoo Młody zamawia dokładkę :-)

Fedra, Rucia, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus, Libra, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    zrobilam sobie pełną wizualizację :D
    hihi
    Coś w tym jest. Może za miękkie serducha mamy? Mój m mojego kota zawsze zrzuca z łózka, bez najmniejszych ceregieli...
    Az mnie za serce wtedy ściaska, biedny kiciuś...

Mój geju ułożył się wczoraj w poprzek łóżka między Nami, a ja surowo zabroniłam mojemu mężowi go chociażby dotknąć, kot przyszedł zmęczony po weekendzie i musi się wyspać po swojemu. :P

Shagga_80, Kfjatus, Muska, aisa, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aiska odezwij się, ale już! Tak nie można! Tylko lubić i lubić, zamiast gadać i gadać :P

Sandra może to ja też :P
    A tak serio to podczytuje podczas zajęć a w przerwie dopiero coś klece.

Zdjęcia oblukam dopiero w domu..

Rucia, Beata, Kfjatus, Fedra, Gunia, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam i już wypadam. Lecę obiad robić.

‹‹ 3880 3881 3882 3883 3884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ