plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuska wrote:O ja, Rucia! ale kochany kiciuś
Aż zatęskniłam za moim, u rodziców. mmmmmm, ależ zatęskniłam za mięciusim futerkiem i tym mruczeniem...
żeby nie było - cała reszta tez fajna, ale ten "mebel" przebija resztę.
Kochany jak jeść nie woła, nie zawraca mi dupy pierdołami, nie bije mnie po głowie i gdy nie rozwala się w poprzek na łóżku, bo wtedy zmuszona jestem wziać sobie drugą kołdrę, bo jedna to za małoMuska, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Miejsce Twojego Kota u mnie w łóżku zajmuje Pies
Sierściuchy w łóżku obowiązkowo.tylko bywa ciut niewygodnie, ale człowiek głupi zwinie się w kłębek w rogu, żeby zwierzęciu nie przeszkadzać
Muska, Kfjatus, Fedra, Gunia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
kFJATKU jestem pewna na 1000% że uda Ci sie zostac mamą już słyszałam tyle przenajrózniejszych przypadków że wierzę ba jestem tego pewna ze kazdemu w końcu sie udaje (ale sa na to różne sposoby i każdy swoje musi odczekac)
Muska hhehe no na kolor nie zwracaj uwagi bron boże! teraz Ci dokładnie nie powiem bo nie pamietam wiele z wykładu brata ale wiem że napewno coś mi tłumaczył z tym że fotelik musi być mocowany na stałe* przypinany pasami samochodowymi (a nie wszystkie mają takie opcje!) takie które mają jakąś bazę czy coś takiego , oczywiście pieciopunktowe pasy ale to to chyba wiekszośc posiada... no i twierdzi ze porządny fotelik musi kosztować więc poniżej 500 zł on wogóle nie patrzyl (ale czy to nie przesada? my wychowaliśmy sie bez fotelików) ale rozumiem że on sie napatrzył na śmierc dzieci wyniku nieprzzorności* rodziców wiec jest na to mega uczulony jesli chcesz jakies dokładniejsze info to mogę go podpytacKfjatus, Fedra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
U na noc przesypia w przedpokoju na swoim posłaniu, tylko rano potrzebuje miłości i przychodzi się poprzytulać lub przysnąć jeszcze wtulona w nogi Męża ( bo On śpi dłużej), chyba, że Jego nie ma, to zadowala się i mną
Beata, Rucia, zbikowa, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
jedzie do mnie kurier??? nic nie zamawiałam
która wysłała mi niespodziankę?Shagga_80, aisa, Rucia, mauysia, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:U na noc przesypia w przedpokoju na swoim posłaniu, tylko rano potrzebuje miłości i przychodzi się poprzytulać lub przysnąć jeszcze wtulona w nogi Męża ( bo On śpi dłużej), chyba, że Jego nie ma, to zadowala się i mnąOliwka 2006
-
Kfjatus wrote:Fedra też potrzebuje tej zielonej kropki, niedługo będzie mi potrzebna do życia jak powietrze, niestety muszę włączać i rozum i patrzeć racjonalnie na starania, ale serce się rwie i ma zapędy kochania Bobasa
Shagga ja chcę polepić z ciastolinyMożesz mnie kiedyś wynająć do lepienia z Kubą... szkoda tylko, że do Was tak daleko...
chodziło mi że u ciebie potrzebuje zielonej kropki na wykresie a potem adresu na priv i wtedy smoczek do Ciebie przyfrunie
http://motherandbaby.pl/ -stronka z targamiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 12:02
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
http://motherandbaby.pl/ macie stronke o tych targach
a jesli chodzi o bezpieczeństwo to z tego co widzieliśmy to te z bazą Isofix wyglądają na najbezpieczniejsze przekonała mnie prezentacja tego Pana i jeśli tylko by pasowało to do naszego wozu to na pewno takie kupimy oczywiście jeśli kiedyś będzie taka potrzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 12:12
Beata, Libra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Sierściuchy w łóżku obowiązkowo.
tylko bywa ciut niewygodnie, ale człowiek głupi zwinie się w kłębek w rogu, żeby zwierzęciu nie przeszkadzać
hihi
Coś w tym jest. Może za miękkie serducha mamy? Mój m mojego kota zawsze zrzuca z łózka, bez najmniejszych ceregieli...
Az mnie za serce wtedy ściaska, biedny kiciuś...Fedra, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:http://motherandbaby.pl/ macie stronke o tych targach
a jesli chodzi o bezpieczeństwo to z tego co widzieliśmy to te z bazą Isofix wyglądają na najbezpieczniejsze przekonała mnie prezentacja tego Pana i jeśli tylko by pasowało to do naszego wozu to na pewno takie kupimy oczywiście jeśli kiedyś będzie taka potrzeba
a co do fotelików to własnie dokładnie o tym samym mówimy, i ten co kupił mój brat to własnie tez chyba dokładnie tej firmy co oglądałaś
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus wrote:dokładnie
Ciekawe co Ci kurier zostawi
Gorzej jak trzeba zapłacić
to bilety na ecco walkathon całkiem o nich zapomniałam
idzie ktoś z nami charytatywnie wspomóc dzieciaczki?Fedra, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Fedra wrote:Beatko w przyszłym roku też będą te targi bo co roku są
kiti, Fedra, aisa, Rucia, Kfjatus, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kFJATKU jestem pewna na 1000% że uda Ci sie zostac mamą już słyszałam tyle przenajrózniejszych przypadków że wierzę ba jestem tego pewna ze kazdemu w końcu sie udaje (ale sa na to różne sposoby i każdy swoje musi odczekac)
Muska hhehe no na kolor nie zwracaj uwagi bron boże! teraz Ci dokładnie nie powiem bo nie pamietam wiele z wykładu brata ale wiem że napewno coś mi tłumaczył z tym że fotelik musi być mocowany na stałe* przypinany pasami samochodowymi (a nie wszystkie mają takie opcje!) takie które mają jakąś bazę czy coś takiego , oczywiście pieciopunktowe pasy ale to to chyba wiekszośc posiada... no i twierdzi ze porządny fotelik musi kosztować więc poniżej 500 zł on wogóle nie patrzyl (ale czy to nie przesada? my wychowaliśmy sie bez fotelików) ale rozumiem że on sie napatrzył na śmierc dzieci wyniku nieprzzorności* rodziców wiec jest na to mega uczulony jesli chcesz jakies dokładniejsze info to mogę go podpytac
Trzeba się edukowac w miare starzeniaBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem z powrotem !
Ciastolina była wszędzie! W dywanie na butach...ehhh ...teraz skończyłam tę zabawę i zjedliśmy po kawałeczku keksa wczorajszego..ohoo Młody zamawia dokładkę
Fedra, Rucia, Pismak, aisa, Beata, Kfjatus, Libra, zbikowa, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:zrobilam sobie pełną wizualizację
hihi
Coś w tym jest. Może za miękkie serducha mamy? Mój m mojego kota zawsze zrzuca z łózka, bez najmniejszych ceregieli...
Az mnie za serce wtedy ściaska, biedny kiciuś...
Mój geju ułożył się wczoraj w poprzek łóżka między Nami, a ja surowo zabroniłam mojemu mężowi go chociażby dotknąć, kot przyszedł zmęczony po weekendzie i musi się wyspać po swojemu.Shagga_80, Kfjatus, Muska, aisa, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Aiska odezwij się, ale już! Tak nie można! Tylko lubić i lubić, zamiast gadać i gadać
Sandra może to ja też
A tak serio to podczytuje podczas zajęć a w przerwie dopiero coś klece.
Zdjęcia oblukam dopiero w domu..Rucia, Beata, Kfjatus, Fedra, Gunia, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny