plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
EJ O co kaman?
ja nie widze posta Pismaka? tylko wy obie to widzicie?
da sie usunac całkiem bez sladu?Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata da się jak dasz edytuj swój post to masz tam opcję usuń
Beata, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
zbikowa wrote:sorki ze tak ni z gruchy ni z pietruchy...Kfjatus, co powiesz na sobotnie spotkanko z nami w wawie? i wszystkie inne laski ktore sa w stanie dojechac?
w kazdym razie nie da rady...zbikowa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pismak wrote:Beata da się jak dasz edytuj swój post to masz tam opcję usuń
Pismak lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:juz pytałam Kfjatka niesety ma kurde zapomniałam jak ona to ujeła ....
w kazdym razie nie da rady...
Boska Beti jesteś!
" ma ona kurde jak ona to ujęła" - zdanie pierwsza klasaJestem pod wrażeniem
Fedra, Beata, aisa, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
HURRRA
musze sie pochwalić bo własnie spadł mi kamień z serca o ciężarze prawie 6tys.
własnie zakończyła sie sprawa w sądzie odnośnie tej szkoły o której Wam wspominałam
powództwo zostało na pisemny wniosek oddalone hehehheKfjatus, kiti, Fedra, aisa, Rucia, Muska, zbikowa, Libra, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?
-
Rucia wrote:Moja sypialnia
Reszta później bo zaraz spadam do Lidla.
Ruciu, ja myślałam, że pisząc "pokój dla Leosia" Kfjatus miała na myśli Twój brzuszekTak czy inaczej, prosimy o fotę brzucha (chyba że sprawa się już wyjaśniła i zdjęcie brzucha zostało zamieszczone, ale ja jestem dopiero na 3900 stronie
)
Fedra, Beata, aisa, Rucia, plemniczka, Libra, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?
może to być wszystko od implementacji poprzez zaburzenia hormonalne, torbiele i takie tam najlepiej jeśli Ci to się jutro pojawi znowu udac się do lekaBeata, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Klaudiaa to może być wszystko od implantacji po początki okresu, infekcję lub jeszcze coś innego. Ze spadkiem bywa rożnie- czasem jest dzień lub dwa przed @, innym razem tego dnia co @, a czasami tempka spadnie jak już @ jest....
radzę czekać cierpliwie...
i jeśli możesz to udzielaj się w wątku częściej, nie tylko wtedy, gdy masz pytania dotyczące siebie i swojego wykresu... bo na tym polega ten wątek, że dbamy o siebie nawzajem i razem przeżywamy radości i smutki, wspólnie też gadamy o głupotach, przez co bardziej się poznajemy i zaprzyjaźniamy...Beata, aisa, Fedra, zbikowa, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jestem z powrotem !
Ciastolina była wszędzie! W dywanie na butach...ehhh ...teraz skończyłam tę zabawę i zjedliśmy po kawałeczku keksa wczorajszego..ohoo Młody zamawia dokładkę), cały dywan, podłoga uwalana, wszędzie te kawałeczki... Ale co, przecież nie zabronię mu się bawić - grunt, że potem sprząta (a przynajmniej próbuje
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 14:48
Kfjatus, Beata, aisa, Fedra, Rucia, Pismak, zbikowa, Libra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ruciu, ja myślałam, że pisząc "pokój dla Leosia" Kfjatus miała na myśli Twój brzuszek
Tak czy inaczej, prosimy o fotę brzucha (chyba że sprawa się już wyjaśniła i zdjęcie brzucha zostało zamieszczone, ale ja jestem dopiero na 3900 stronie
)
kiti, mauysia, Beata, aisa, Fedra, Pismak, Libra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Mayuś nie nie zamiesciła jeszcze ale chętnie zobaczymy jak Leoś urosł
co do pytania o plamieniu własciwie dziewczyny już wszytsko powiedziały
a ja dodam jeszcze coś od siebie żeby troszkę sprowadzić na ziemię ale nie przestraszyć
mi w zeszłym cyklu po praz pierwszy w życiu pojawiło sie plamienie (na dodatek dzien po spadku!) więc dla mnie to była prawei pewnośc i ze spokojem czekałam na rozwój sytuacji bo myslałam że to implantacja jednak to nie byla ona.... teraz na wizycie zapytałam lekarza i powidział że mogło tak być ponieważ drastycznie nagle spadł progesteron, a nigdy nie spdał zawsze miałam wysoki, i jesli to zdarza sie rzadko to nie ma powodów do niepokoju ja dostałam dupka i wierzę że wszystko będzie dobrze,
Tobie tego też życzeFedra, Libra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Klaudiaa wrote:Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?
Beata, aisa, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:U nas ciastolina poszła w obroty przedwczoraj. To dla mnie prawdziwy trening cierpliwości - ze stoickim spokojem patrzeć jak Leo kruszy wszędzie tę ciastolinę (na początku irytowało mnie nawet mieszanie kolorów, ale to było na maksa głupie z mojej strony
), cały dywan, podłoga uwalana, wszędzie te kawałeczki... Ale co, przecież nie zabronię mu się bawić - grunt, że potem sprząta (a przynajmniej próbuje
)
kiti, mauysia, Fedra, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006