X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki ze tak ni z gruchy ni z pietruchy...Kfjatus, co powiesz na sobotnie spotkanko z nami w wawie? i wszystkie inne laski ktore sa w stanie dojechac?

Beata, Fedra, mauysia, aisa, Rucia, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EJ O co kaman?
    ja nie widze posta Pismaka? tylko wy obie to widzicie?
    da sie usunac całkiem bez sladu?

Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata da się jak dasz edytuj swój post to masz tam opcję usuń :)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    sorki ze tak ni z gruchy ni z pietruchy...Kfjatus, co powiesz na sobotnie spotkanko z nami w wawie? i wszystkie inne laski ktore sa w stanie dojechac?
    juz pytałam Kfjatka niesety ma kurde zapomniałam jak ona to ujeła ....
    w kazdym razie nie da rady...

zbikowa lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Beata da się jak dasz edytuj swój post to masz tam opcję usuń :)
    ooo? no dizeki nie widziałam a nieraz dziewczyny zostawiały puste edytowane posty... może to jakaś nowa opcja odkryta przez Ciebie :)

Pismak lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku już pisałam, że nie dam rady :/
    Na budowie trwają jeszcze różne prace, a Mąż ma służbę i nie mogę się tak ulotnić...

ale focie chętnie zobaczę :D

Beata, zbikowa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    juz pytałam Kfjatka niesety ma kurde zapomniałam jak ona to ujeła ....
    w kazdym razie nie da rady...
    ahahahaa
    Boska Beti jesteś!
    " ma ona kurde jak ona to ujęła" - zdanie pierwsza klasa :) Jestem pod wrażeniem :P

Fedra, Beata, aisa, Rucia, Libra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HURRRA
    musze sie pochwalić bo własnie spadł mi kamień z serca o ciężarze prawie 6tys.

własnie zakończyła sie sprawa w sądzie odnośnie tej szkoły o której Wam wspominałam
    powództwo zostało na pisemny wniosek oddalone hehehhe

Kfjatus, kiti, Fedra, aisa, Rucia, Muska, zbikowa, Libra, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    być może... ale ja tak lubię jeść :P
    Kfjatus, pierwszy grubas Trzeciej RP :P

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki nie doczytalam, bede nadrabiac wieczorem bo teraz jestem na "nielegalu" w fabryce

Fedra, Pismak, Kfjatus, Beata, aisa, Libra, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Moja sypialnia
    Reszta później bo zaraz spadam do Lidla.

Ruciu, ja myślałam, że pisząc "pokój dla Leosia" Kfjatus miała na myśli Twój brzuszek :D Tak czy inaczej, prosimy o fotę brzucha (chyba że sprawa się już wyjaśniła i zdjęcie brzucha zostało zamieszczone, ale ja jestem dopiero na 3900 stronie ;) )

Fedra, Beata, aisa, Rucia, plemniczka, Libra, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?

może to być wszystko od implementacji poprzez zaburzenia hormonalne, torbiele i takie tam najlepiej jeśli Ci to się jutro pojawi znowu udac się do leka

Beata, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa to może być wszystko od implantacji po początki okresu, infekcję lub jeszcze coś innego. Ze spadkiem bywa rożnie- czasem jest dzień lub dwa przed @, innym razem tego dnia co @, a czasami tempka spadnie jak już @ jest....
    radzę czekać cierpliwie...
    i jeśli możesz to udzielaj się w wątku częściej, nie tylko wtedy, gdy masz pytania dotyczące siebie i swojego wykresu... bo na tym polega ten wątek, że dbamy o siebie nawzajem i razem przeżywamy radości i smutki, wspólnie też gadamy o głupotach, przez co bardziej się poznajemy i zaprzyjaźniamy...

Beata, aisa, Fedra, zbikowa, Libra, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus, pierwszy grubas Trzeciej RP :P
    nie musisz zdradzać,że jestem grubas ok?
    Nie wszyscy mnie widzieli przecież, nie?

:P :D

mauysia, Beata, aisa, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jestem z powrotem !
    Ciastolina była wszędzie! W dywanie na butach...ehhh ...teraz skończyłam tę zabawę i zjedliśmy po kawałeczku keksa wczorajszego..ohoo Młody zamawia dokładkę :-)
    U nas ciastolina poszła w obroty przedwczoraj. To dla mnie prawdziwy trening cierpliwości - ze stoickim spokojem patrzeć jak Leo kruszy wszędzie tę ciastolinę (na początku irytowało mnie nawet mieszanie kolorów, ale to było na maksa głupie z mojej strony :P ), cały dywan, podłoga uwalana, wszędzie te kawałeczki... Ale co, przecież nie zabronię mu się bawić - grunt, że potem sprząta (a przynajmniej próbuje ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 14:48

Kfjatus, Beata, aisa, Fedra, Rucia, Pismak, zbikowa, Libra, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ruciu, ja myślałam, że pisząc "pokój dla Leosia" Kfjatus miała na myśli Twój brzuszek :D Tak czy inaczej, prosimy o fotę brzucha (chyba że sprawa się już wyjaśniła i zdjęcie brzucha zostało zamieszczone, ale ja jestem dopiero na 3900 stronie ;) )
    Mauyś o to mi chodziło, ale nie chciałam już mącić w głowie Ruci, bo by mi jeszcze chaty nie pokazała, a to też mi obiecała :P :D

kiti, mauysia, Beata, aisa, Fedra, Pismak, Libra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś nie nie zamiesciła jeszcze ale chętnie zobaczymy jak Leoś urosł :)
    co do pytania o plamieniu własciwie dziewczyny już wszytsko powiedziały

a ja dodam jeszcze coś od siebie żeby troszkę sprowadzić na ziemię ale nie przestraszyć

mi w zeszłym cyklu po praz pierwszy w życiu pojawiło sie plamienie (na dodatek dzien po spadku!) więc dla mnie to była prawei pewnośc i ze spokojem czekałam na rozwój sytuacji bo myslałam że to implantacja jednak to nie byla ona.... teraz na wizycie zapytałam lekarza i powidział że mogło tak być ponieważ drastycznie nagle spadł progesteron, a nigdy nie spdał zawsze miałam wysoki, i jesli to zdarza sie rzadko to nie ma powodów do niepokoju ja dostałam dupka i wierzę że wszystko będzie dobrze,
    Tobie tego też życze

Fedra, Libra, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Klaudiaa, temperatura niby wskazuje dość wyraźnie na wcześniejszą owulację, ale z kolei inne kryteria (śluz - długo miałaś rozciągliwy - i szyjka) wskazują, że owu była z parę dni później, więc... moze się okazać, że będiesz miała cykl o normalnej długości. Ale na razie i tak wiadomo że nic nie wiadomo ;)

Beata, aisa, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    U nas ciastolina poszła w obroty przedwczoraj. To dla mnie prawdziwy trening cierpliwości - ze stoickim spokojem patrzeć jak Leo kruszy wszędzie tę ciastolinę (na początku irytowało mnie nawet mieszanie kolorów, ale to było na maksa głupie z mojej strony :P ), cały dywan, podłoga uwalana, wszędzie te kawałeczki... Ale co, przecież nie zabronię mu się bawić - grunt, że potem sprząta (a przynajmniej próbuje ;) )
    a ja uważam że ciastolina jest o niebo lepsza pod każdym względem od plasteliny wiec nie narzekajcie ciastolina jak zaschnie na dywanie to ją wykruszycie, z plastelina to byłoby przechlapane :P

kiti, mauysia, Fedra, Libra, a-koczek lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3882 3883 3884 3885 3886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ