plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:no nareszcie coś widać Ruciu
Wygląda to raczej na lekkie wzdęcie (tak mogą uznać postronni lludzie niewiedzący o co kaman), ale my na szczęścei wiemy co i jak
Też się cieszę, że ludzie w końcu zaczęli dostrzegać w sklepie mój brzuch i przepuszają mnie w kolejceSandraa, aisa, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Czesc! Ruciu piękny brzucholek!
Ja po wizycie. Mala ma sie dobrze, wazy juz prawie 300 gram i wysoka jest na 22 cmrusza sie coraz śmielej, kopniaczkami mnie uszcześliwiając.
W piątek mam te badanie połówkowe, trochu się boje, ale pozostaje przy nadziei ze wszystko jest dobrze.
O ktorej Shagga ma wizyte?Rucia, Spero, kopciuszek126, kiti, Pismak, zbikowa, Libra, Gunia, mauysia, Selena, sylwia1985, Sandraa, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam po ciężkiej nocy
Wieczorem miałam mega skurcze
Nie ma bata zaraz dzwonię szukać gina do konsultacji
Sylwia nie martw się na zapas napewno wszystko będzie ok.
l
Ps.Mówiłam może że my już pożegnaliśmy zarazę? Właśnie piorę pierwszą turę Młodego ubranek z tego czasu...zaraz pościel i wreszcie będę mogła zabrać się za garderobę Młodego nr 2...tzn odswiezenie ...w obecnej sytuacji gdy skurcze nękają nie wiadomo czy nie trzeba przyspieszenie pakowania do szpitala
Ps. Ania1986 to już była po terminie @? Tak czy inaczej współczujęShagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Kurczę, kobitki, tak ciężo mi się na praę teraz przestawić... Zazdroszczę Librze wczasowania, sloneczka, tych fal wielkich slonych i w ogóle nawet tego niezbyt przystojnego Turka
Libra, gdzie dokładnie jesteś, bo chyba przeoczyłam nazwe miejscowości.
Pozdrawiam Was ponownie wszystkie wszystkie i czekam na dalsze posty dzisiaj, bo na pewno będę ciut ciut mniej pracować...
Spero - gratuluje zaręczyn
Pismak - gratuluje dostania autorytetem
Shagga - trzymam kciuki za dobre wiesci...oszczedzaj się trocheSpero, Pismak, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Turcja, Alanya
Spero - gratuluje zaręczyn
Pismak - gratuluje dostania autorytetem
Shagga - trzymam kciuki za dobre wiesci...oszczedzaj się trocheByłam w Alanyi pare latek temu z przyjaciółką. Turki nas codziennie dopadały i musiałyśmy sie cały czas odganiać. Najpierw uprzejmie, a potem na chama, albo udawałyśmy że tylko po polsku rozmawiamy
A żeby było śmieszniej to oprócz nas prawie sami Rosjanie tam byli
Piękne piaszczyste plażę. Zazdroszczę libruś. Wyurlopuj się na maksa i szczęśliwa wracaj do nasLibra, aisa, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Czesc dziewczyny. Wiem, ze zasypuje Was tu ciagle pytaniami ale mam nadzieje, ze ktoras z was mi odpowie. Owu wyznaczylo mi @ w 23 dniu cyklu. Nigdy nie mialam takich krotkich cykli. Zawsze 29-30 dni, i od kad miesiaczkuje nigdy nie mialam czegos takiego. Dzisiaj jest moj 19dc. Zauwazylam na bieliznie dziwne plamienie. Takie brazowawe, z domieszka krwi. Jest tego bardzo niewiele. O czym moze to swiadczyc? Temp dalej utrzymuje sie na stalym poziomie a niby jak nadchodzi @ albo w tym samym dniu powinna spadac tak?
Poza tym moja endokrynolog mi mówiła że takie brązowe plamienia moga świadczyć o niskim progesteronie. Oznaczałaś sobie kiedyś w FL? Warto to zrobić jak nie.
Co jeszcze - plamienie implantacyjne jeśli jest to ma kolor bardziej czerwony/różowy niż brązowy.
Zbadaj progesteron w FL...
Ale życzę fasolki oczywiście, tylko tak pisze żeby Cię na ziemię trochę ściągnąć. Teraz (tylko żeby to źle nie zabrzmiało, ale Wy to dobrze zrozumiecie) - na przykład Ani by się to przydało, bo testowała jeszcze przed @, a teraz jest załamana bo przyszła @. Dlatego nawet nie włączałam się do dyskusji na temat cienia kreski, bo uznałam ze to jałowe.
Nie wiem, od tego tu jesteśmy, bo zawsze łatwiej być obiektywnym jak nie o nas same chodzi. Ja też się tochę za każdym razem nakręca, choćbym nie wiem jak się przed tym broniła. Dobrze że ovu-friendki są na warcie
Także reasumując - czekaj Klaudiaa jeszcze trochę i wszystko sie wyjaśni niedługo.
Gunia, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Czesc! Ruciu piękny brzucholek!
Ja po wizycie. Mala ma sie dobrze, wazy juz prawie 300 gram i wysoka jest na 22 cmrusza sie coraz śmielej, kopniaczkami mnie uszcześliwiając.
W piątek mam te badanie połówkowe, trochu się boje, ale pozostaje przy nadziei ze wszystko jest dobrze.
O ktorej Shagga ma wizyte?
Uuu spora kobieta Ci rośnie Plemniś
Shaggi ma wizytę o 18:15. Więc czekamy z niecierpliwością na streszczenie, oby pozytywne ...
I nie bój się połówkowego, wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 18:39
plemniczka, aisa, Shagga_80, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Spero nie dopisuje sama do tabelki Rada Starszyk się musi w tym temacie wypowiedzieć czy się zgadza...
Nie wiem jak rozwinął się temat, bo jestem dopiero na 3897 stronie, ale jestem za tym żeby zarówno Spero jak i Pismak dołączyły do tabelki.
Btw Fredzia dzięki za wpisanie mnie w tym miechu, ale podejrzewam że z moimi cyklam to raczej koło 10.09 @ zawita, zwłaszcza po całej masie stresu jaki miałam w tym miesiącuRucia, Pismak, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Nie wiem jak rozwinął się temat, bo jestem dopiero na 3897 stronie, ale jestem za tym żeby zarówno Spero jak i Pismak dołączyły do tabelki.
Btw Fredzia dzięki za wpisanie mnie w tym miechu, ale podejrzewam że z moimi cyklam to raczej koło 10.09 @ zawita, zwłaszcza po całej masie stresu jaki miałam w tym miesiącu
Żeby nie było polubiłam pierwszą część wypowiedziFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Żeby nie było polubiłam pierwszą część wypowiedzi
a tak w ogóle to zastanawiam sie kiedy sie zorientujecie że robie tu sztuczny tłok i ochroniarz bez szyi wyproadzi mnie za żbiczą mordkę za bramki klubu ovubo małe żbiki to nie prędko w drodze będą.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:a tak w ogóle to zastanawiam sie kiedy sie zorientujecie że robie tu sztuczny tłok i ochroniarz bez szyi wyproadzi mnie za żbiczą mordkę za bramki klubu ovu
bo małe żbiki to nie prędko w drodze będą.
Ups ktoś tu chyba ma dzisiaj gorszy dzień co Żbiku? -
Rucia wrote:Ups ktoś tu chyba ma dzisiaj gorszy dzień co Żbiku?
czy ja wiem? trzeba realistycznie patrzeć na życie.
jade do tesco i wysłać totka, bo mi tych 5 banieczek nie będą chcieli wypłacić potem. Trzymaj się Rutka, a potem wpadne zobaczyć co u Shaggi.
buzi!Gunia, aisa, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć Klaudiaa. Czasem jest też tak że temperatura spada dopiero jak naprawdę @ się zaczyna... Ja miałam tak parę razy, że temperatura była normalnie, pojawiły się plamienia, potem do końca dnia nic, a następnego dnia tempke na dół na łeb na szyję i przychodziła wodospadem @.
Poza tym moja endokrynolog mi mówiła że takie brązowe plamienia moga świadczyć o niskim progesteronie. Oznaczałaś sobie kiedyś w FL? Warto to zrobić jak nie.
Co jeszcze - plamienie implantacyjne jeśli jest to ma kolor bardziej czerwony/różowy niż brązowy.
Zbadaj progesteron w FL...
Ale życzę fasolki oczywiście, tylko tak pisze żeby Cię na ziemię trochę ściągnąć. Teraz (tylko żeby to źle nie zabrzmiało, ale Wy to dobrze zrozumiecie) - na przykład Ani by się to przydało, bo testowała jeszcze przed @, a teraz jest załamana bo przyszła @. Dlatego nawet nie włączałam się do dyskusji na temat cienia kreski, bo uznałam ze to jałowe.
Nie wiem, od tego tu jesteśmy, bo zawsze łatwiej być obiektywnym jak nie o nas same chodzi. Ja też się tochę za każdym razem nakręca, choćbym nie wiem jak się przed tym broniła. Dobrze że ovu-friendki są na warcie
Także reasumując - czekaj Klaudiaa jeszcze trochę i wszystko sie wyjaśni niedługo.
Dziekuje za odpowiedz. Pytalam bo nigdy tak nie mialam i mnie to troche zdziwilo tym bardziej, ze wedlug mnie @ powinna byc 4-5 wrzesnia. Nie mialam nigdy cyklu 23 dniowego. A co do tych plamien to na poczatku mialam tak, ze byl taki sluz zabarwiony krwia a potem brazowe plamki a teraz nic echo. Poczekam jeszcze troche i wtedy wszystko bedzie wiadomo:) Co do progesteronu to raczej nie mam z tym problemow, bo od kad stracilam dziecko jestem pod stala kontrola gin i co jakis czas mam robione wszystkie badania bo mialam kiedys anemie (juz jej naszczescie nie mam) i nigdy nic nie slyszalam, zebym miala cos nie tak z progesteronem. No ale nie wiem. -
zbikowa wrote:a tak w ogóle to zastanawiam sie kiedy sie zorientujecie że robie tu sztuczny tłok i ochroniarz bez szyi wyproadzi mnie za żbiczą mordkę za bramki klubu ovu
bo małe żbiki to nie prędko w drodze będą.
Libra, Pismak, Kfjatus, aisa, zbikowa, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Plemniczko - ekstra wieści przynosisz od lekarza! Mam nadzieję, że teraz, jak ciąża prawie w połowie, już nie martwisz się aż tak jak na początku.
Shaggi - czekamy niecierpliwie na Twój raport.
Ja jestem akurat sama w chacie, faceci u mojej mamy (w międzyczasie zmieniłam lokum) więc mogę pisać do woli!!!!!!!! Jest tu kto?
aisa, Shagga_80, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:To wiem gdzie
Byłam w Alanyi pare latek temu z przyjaciółką. Turki nas codziennie dopadały i musiałyśmy sie cały czas odganiać. Najpierw uprzejmie, a potem na chama, albo udawałyśmy że tylko po polsku rozmawiamy
A żeby było śmieszniej to oprócz nas prawie sami Rosjanie tam byli
Piękne piaszczyste plażę. Zazdroszczę libruś. Wyurlopuj się na maksa i szczęśliwa wracaj do nas
Turcu:D coś o tym wiem, m mnie ciagle pilnuje i to juz od momentu jak przekroczyliśmy próg hotelu... Oni uwielbiają blondynki:) Trzy podstawowe pytania od Turka:
1. Jak masz na imię?
2. Na jak długo zostajesz?
3. Czy masz chłopaka?
Rutka- brzusio ekstra
Plemnis- fajniutko Twoja malenka rośnie, a na polowkowym bedzie ok
Zbiczku- a czemu tak myślisz? Czy to nastawienie przez zadkie spotykanie z Panem Zbikiem?
Fedra- ja też po powrocie bede się brać za siebie, bo nadbagaż przywiozę... Ale jak tu niegrzeszyc lakomstwem skoro tyle pyszności kusi... I te ciasta...mniam mniamRucia, mauysia, Gunia, Pismak, plemniczka, Sandraa, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny