plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:czy ja wiem? trzeba realistycznie patrzeć na życie.
Lubię takie podejście! I podpisuję się pod tym! (Sorry!)
Goście opuścili nasze mieszkanko grubo po pierwszej w nocy... Położyłam się spać coś koło drugiej, a zważywszy na fakt, że zawsze kładę się 22.00-23.00 oraz fakt drinkowania to byłam pewna, że dziś tempka przekroczy skalę, a tu nie! Niższa niż wczorajsza! A. stwierdził, że termometr może źle wskazuje (nie pierwszy raz to mówi, a termometr mam nowy, taki, jak Wy - microlife elektroniczny, 2 miejsca po przecinku). Oczywiście nie omieszkałam stwierdzić, że "wszystkie Dziewczyny mierzą i u nich wskazuje dobrze)... Dobrze, że mój M. jest opanowany i nie skomentował(ale nie lubi gdy sprawdzam tempkę, robię testy owu. Chyba go to rozprasza
)
I się nie wyspałam masakrycznie
No, w każdym razie - tempka niska, test owy juz negatywny, śluz "się skończył" i zrobił się kremowy i pierdziele, nie działam dalej bo w takich warunkach to mnie... ekhm... "boli w przedpokoju!"Sorry za tekst
Aha, i tez jestem za tym, by wytrzymać dzielnie do terminu @Mając w tamtym roku cykle 28dniowe wytrzymałam do 35 dc - i dobrze bo wredna franca przylazła...
Miłego wieczoru!
idę chyba kopytka zrobic bo z wczoraj zostało chyba 2kg ugotowanych ziemniaków!
buziam WasParenaście metrów od mego balkonu ludziska rozpalili ognisko! Zapach cudny, tylko nie zjem kiełbasy... i kiedy ja ten dym wywietrzę...
a jakbyś Ola czytała to mówię, że wczoraj wiadomość pisałam "Do Cię" i nie wiem, czy w gąszczu lajków przegapiłaś, czy mnie olałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 19:53
mauysia, aisa, zbikowa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ja też po powrocie bede się brać za siebie, bo nadbagaż przywiozę... Ale jak tu niegrzeszyc lakomstwem skoro tyle pyszności kusi... I te ciasta...mniam mniam
Libra, aisa, Kaja, zbikowa, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja też po powrocie bede się brać za siebie, bo nadbagaż przywiozę... Ale jak tu niegrzeszyc lakomstwem skoro tyle pyszności kusi... I te ciasta...mniam mniam
wspomienia hotelowej restauracji ... aż się łza w oku zakręciła. To jedzenie ... ach i och ...
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libruś Ruskich zawsze jest wszędzie pełno
Czy na stołówce zauważyłaś aby ich stoły uginały się od nadmiaru jedzenia i niezliczonej ilości talerzy?
Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Spoko spooooko, spalisz wszystko w hotelowym basenie lub w morzu... Albo uciekając przed tłumem Turków wyznających Ci miłość
Chyba jutro udamy się do łaźni tureckiej... Na mycie i masaż w pianie... Choć m średnio pocieszony, bo jego by myl i kasował mężczyzna... A ja mam wybór i mnie moze myc kobieta lub mężczyzna:)
A DJ na słowo "Polonia" włącza piosenkę "Ona tu jest i tańczy dla mnie" ze specjalną dedykacją "wiwat Polonia"(ktora zresztą wlasnie słyszę
Wasze zdrowie dziewczynki
PS. Kocham urlopy z moim m... On odzyskuje wszystkie sily witalne! I w łóżku jest jak Młody Bóg:) choc do tej pory ćwiczyliśmy w wielkim prysznicu ze względu na moja kończąca się @Gunia, Rucia, Pismak, mauysia, Kfjatus, Sandraa, aisa, Kaja, zbikowa, Shagga_80, Muska, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
witam miłe panie wieczorkiem
Ruciu śliczny brzuszek
Plemniczko cieszę się że z małą wszystko dobrzeteraz się rozpycha bo jej miejsca mało taka duża
trzymam kciuki za połówkowe
Shaguś, Kaja jak wasze wizyty ???
Sylwia jak badania ???mauysia, Rucia, plemniczka, aisa, Kaja, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:spoko uciekać nie musze, piękna nie jestem wiec to mi nie grozi..
Moja droga, tak się składa, że (po włożeniu okularów lub soczewek
) mam sokoli wzrok i widzę co i jak!
A tak poza tym to sądzę, że wszystkie kobiety są piękne. I na szczęście nie wszystkie wyglądaja jak Barbie albo jak jakaś Anja Rubik, wyglądem swym przypominająca jakiegoś wychudzonego warana z Komodo.
Libra wrote:Choć m średnio pocieszony, bo jego by myl i kasował mężczyzna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 20:11
Rucia, aisa, zbikowa, Libra, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra! Taaaaakie wakacje, a Ty się z nami nie rozstajesz! Kocham!:*
Wypocznij sobie za wsze czasy! (OMG tyyyle dni!)
Na All Inclusive byłam raz, w podróży poslubnej na Majorce. Obchodzi Cie jedna, jedyna rzecy - pilnowanie zegarka
(kiedy wreszcie otworzą bar, i- kiedy wreszcie będzie obiad! oraz - która godzina bo trzeba do hotelu wracać na kolację) Bar na plaży to najlepszy pomysł na jaki mogli ludzie wpaść- od świtu do nocy leżysz na gorącym piachu i kąpiesz się w wodzie tak cudnie słonej, że aż unosi kloca nieumiejącego pływać!) a do tego masz zimne napoje wyskokowe bądź nie, lody i obiad gratis!
Ooooo nieeeeeeee dość zazrosnych marzeń! Już szukam pola namiotowego w Chorwacji w połowie września!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 20:18
Rucia, aisa, Kaja, Libra, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnymauysia wrote:Dlatego chyba nigdy świadomie nie wybiorę sobie opcji all inclusive, bo bym chyba nie była w stanie sobie odmówić...
Także w hotelu mamy wszystkiego pod dostatkiem a idąc w teren w butelkę mozemy nalać sobie z dystrybutora zimnej wody...Shagga_80, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:w Turcji taka opcja się nie opłaca... Np. Pizza z piwem (0,3) dla dwóch osob 50 zł., małe piwo w sklepie 15zl, sok 1litr 8 zł, woda mineralna 1,5 litra 4,5zl... Ogólnie jak wybiezesz się w Pl do marketu, to kazda cene mnoz razy 2 a niektóre produkty razy 3... A niektora alkohole np. 0,7 finladni kosztuje w przeliczeniu na złotówki - uwaga 170zl...
Także w hotelu mamy wszystkiego pod dostatkiem a idąc w teren w butelkę mozemy nalać sobie z dystrybutora zimnej wody...
Aha to dziękuję za doedukowanie - nie miałam pojęcia że tak to wygląda (nigdy nie byłam na takiej wycieczce z biura podróży). -
Dziekuje dziewczyny za mile slowa. Mauysiu zdecydowanie jestem spokojniejsza, a ruchy dziecka dodatkowo utwierdzają mnie ze jest dobrze.
Libra a jak tak opowiadasz o Turcji to przypomina mi sie jak sama bylam... tez bylicmy w lazni tureckiej, bylo bosko, a mojemu podobalo sie jeszcze bardziej niz miwiec pewnie i twoj bedzie zachwycony po wszystkim.
Shaggi gdzie jestes?aisa, Pismak, Shagga_80, Libra, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
witam was kochane !!!!
Rucia super brzusio też chcę taki
Libra wykorzystuj swojego m gdzie się da
a na koniec moja wizyta mój myśliwy pęk !!!! teraz czekamy czy upolował to co trzeba ,a nie przespał tych DNA mojego mGunia, aisa, plemniczka, Pismak, Rucia, zbikowa, kiti, Libra, Spero, Dodi, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość