plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Okej, teraz się oficjalnie witam po powrocie z zoo
Dziubex zasnął w aucie więc go znowu przeniosłam do łóżka w mieszkaniu rodziców. Chyba będzie fasolowa, bo coś mi tak pachnie
kiti, Kfjatus, Beata, aisa, Fedra, Rucia, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Klaudiaa to może być wszystko od implantacji po początki okresu, infekcję lub jeszcze coś innego. Ze spadkiem bywa rożnie- czasem jest dzień lub dwa przed @, innym razem tego dnia co @, a czasami tempka spadnie jak już @ jest....
radzę czekać cierpliwie...
i jeśli możesz to udzielaj się w wątku częściej, nie tylko wtedy, gdy masz pytania dotyczące siebie i swojego wykresu... bo na tym polega ten wątek, że dbamy o siebie nawzajem i razem przeżywamy radości i smutki, wspólnie też gadamy o głupotach, przez co bardziej się poznajemy i zaprzyjaźniamy...
Dziekuje za odpowiedz. Nie udzielam sie za bardzo, bo na wiekszosc Waszych pytan i tak nie umie odpowiedziec bo to dopiero moj pierwszy cykl, w ktorym siebie tak obserwuje i dostrzegam rozne zmiany. -
Mayuś nie dźwigaj go
!
Samcznego... ale juz sie nie chwal w porze obiadowej:P kiedy wiesz że ja wygłodniała cZekam jak na zbawienie na wyjście z pracyFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
HMMM no rozumiem ale mama nie mogła pomóc? albo ktos inny?
kochana pomyśl ze masz 2 synków o których musisz sie teraz troszczyć nie tylko jednego, a Leo duży chłopaczek już wiec pewnie troszkę ważyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Pa Aisko buziaki
a wlasciwie to na mnie juz pora więc żegnam się ze wszystkimi ciepło :*
buziaki do jutraKfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ruciu, ja myślałam, że pisząc "pokój dla Leosia" Kfjatus miała na myśli Twój brzuszek
Tak czy inaczej, prosimy o fotę brzucha (chyba że sprawa się już wyjaśniła i zdjęcie brzucha zostało zamieszczone, ale ja jestem dopiero na 3900 stronie
)
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 15:38
mauysia, kiti, Pismak, plemniczka, Ewelina22, zbikowa, Spero, Kaja, Muska, Selena, sylwia1985, Sandraa, aisa, Shagga_80, Dodi, mala29_, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no nareszcie coś widać Ruciu
Wygląda to raczej na lekkie wzdęcie (tak mogą uznać postronni lludzie niewiedzący o co kaman), ale my na szczęścei wiemy co i jak
kiti, Rucia, Gunia, Sandraa, aisa, Shagga_80, Dodi, Beata, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość