plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Mayuś szybkiej propozycji? hmm dla mnie najszybsze standardowe danie to schabowyz ziemniakami i mizerią heheh
Właśnie dzwoniła moja mama i wprosiłam się do niej na obiad, więc dziś jeszcze omija mnie koszmar gotowania, ale i tak czekam na propozycje - zrobię jutro.
Shagga_80, Beata, Kfjatus, Pismak, Pismak, Pismak, Fedra, Sandraa, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Chyba pojedziemy do tzw. Starego Zoo, czyli o wiele mniejsze, taki park właściwie. Najtrudniejszym zadaniem dla mnie jest wymyślenie czegoś łatwego i szybkiego do zrobienia na obiad
Jakieś propozycje, dziewczyny?
Shaggi, super, że dziś idziesz do gina!mauysia, Pismak, Fedra, aisa, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobietki!!!!!!!!!!!
Pauze musiałam sobie zrobić przy kurczakach bo już mnie ręce bolą!!!!!!!
Jeszcze 6 sztuk i gotowe będzie!!!!!!
Potem na basen pojadę chyba !!!!!!!
Miłego dnia życzę!!!!!!
Ps. Aniu tulam!!!Kfjatus, aisa, Beata, Pismak, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:A co do Ani1986 to dostała @ w 26 dniu cyklu w 16 dniu FL myśle ze po prostu zrobiła za wcześnie test który mógł wyjść błędny a test robiła wczoraj...
Po zerknięciu na wykres Ani też doszłam do takiego wniosku ...Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mAYUŚ A MAMUSIA co dziś wykombinowała na obiad?
żebyśmy nie powtórzyły pomysłu na jutro...
ja pewnie będe wcinala dziś jakies rarytasy z weselicha, bo mąz pojechal pomóc im teraz sprzatać (ja wolnego oczywiście nie dostałam)
wiec napewno przytraga jakies mięso na obiadFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A masz jakiś sprawdzony niesłodki farsz?
Mayuśka możesz zrobić naleśniki nie na słodko, np. meksykańskie z serem żółtym.
http://www.przepisy.pl/szukaj/farsze+do+nalesnikowWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 10:38
mauysia, Beata, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Po zerknięciu na wykres Ani też doszłam do takiego wniosku ...
aisa, Fedra, Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:mAYUŚ A MAMUSIA co dziś wykombinowała na obiad?
żebyśmy nie powtórzyły pomysłu na jutro...
ja pewnie będe wcinala dziś jakies rarytasy z weselicha, bo mąz pojechal pomóc im teraz sprzatać (ja wolnego oczywiście nie dostałam)
wiec napewno przytraga jakies mięso na obiadBeata, Rucia, Kfjatus, Muska, aisa, Fedra, Shagga_80, Sandraa, Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ja też już wcześniej na to zerkałam, jeszcze przed Fedrą. Dlatego robienie wczesnych testów ciążowych często przynosi tylko cierpienie, zamiast oczekiwanej radości....
Kfajatku ale mojego pytania nie widziałaś?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa mam moccccc
Szkoda tylko że na moc/siłę do pracy się nie przekłada
Co do szybkich dań to ja uwielbiam wszelkiego rodzaju makarony
A najszybsze to chyba spagetti albo pene z sosem pomidorowymKfjatus, aisa, Fedra, Beata, Sandraa, Libra, Gunia, zbikowa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szybko też robię czasem spaghetti że szpinakiem (najdłużej trwa gotowanie makaronu
) albo często na szybko robię placuszki z piersi z kurczaka w cieście naleśnikowym podawane z ryżem
A naleśniki jemy zwykle z dzemem porzeczkowym albo wiśniowym ( nie znoszę słodkich dzemow ) a mój M lubi z serkiem homoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 10:50
Beata, mauysia, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
ojejku no i zgłodniałam jak tak rozprawiamy o tych pysznosciach
no to idę zjeśc moją kaszankęktórą sobie na dziś przyniosłam całe pęto przepysznaaaaRucia, Shagga_80, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006